Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren:

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Het deurtje van het draaicarrousel kastje (keuken) ligt eruit en moet weer bevestigt worden. Daarnaast moeten de deurtjes afgesteld worden.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren uit heel Nederland:

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Wij hebben een Bruynzeel keuken van 13 jaar oud waarvan de kastdeurtjes allemaal wat scheef gezakt zijn en een scharnier van de carousselkast is gebroken. Graag zou ik de carrouselkast laten repareren en alle kastdeurtjes weer goed laten afstellen.

Hoge keukenkasten monteren

Betreft het monteren van 2 hoogstaande keukenkasten, in een van deze kasten moet een inbouwkoelkast geplaatst worden en de andere is een voorraadkast (2,30m hoog). Tevens afstellen van de deurtjes die beetje scheef hangen. De ombouwkast voor de koelkast bestaat uit sleepdeur, wandbevestiging, steun poten et cetera. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gaggenau keukenkasten afstellen

Van onze Gaggenau keukenkasten is een hoge voorraadkast (204 x 60) ontwricht en weggezakt. Deur gaat alleen dicht als je deze iets optilt. Het openen gaat nog redelijk. Vijf frontkasten (96 x 60) van het Gaggenau kookeiland moeten heel licht worden bijgesteld.

Keukenkasten en -laden afstellen

Graag een prijs of uurtarief voor het afstellen van de keukenkasten en laden. Alles hang wat schots en scheef. Moet even goed bijgesteld worden. Foto's bijgevoegd.