Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Purmerend of directe omgeving.

1334 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling, gat in granieten aanrechtblad groter maken, houten aanrecht schuren en lakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Purmerend:

Repareren of vervangen gebarsten inductieplaat

Onze inductieplaat is gebarsten, voor verzekering moeten we offerte hebben voor reparatie of evt vervanging van de plaat. Het gaat om AEG HK764400FB. Kan iemand ons verder helpen?

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Het deurtje van het draaicarrousel kastje (keuken) ligt eruit en moet weer bevestigt worden. Daarnaast moeten de deurtjes afgesteld worden.

Inductiekookplaat laten installeren

Ik heb een inductieplaat die verwijderd moet worden. Daarvoor wil ik een andere laten plaatsen. De plaat is 71 bij 52 cm.

Granieten aanrechtblad laten zagen

We willen inductie kookplaat vervangen, maar het nieuwe apparaat is 1 a 2 mm breder dan ons huidige apparaat. We hebben een granieten aanrecht. Kan de plek voor de kookplaat 1-2 mm groter gemaakt worden (slijpen, zagen?) en hoeveel kan dat kosten?

Vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een vaatwasser laten inbouwen in een bestaande keuken. Dat betekent dat er een keukenkastje van 60 x 60 cm moet worden opgeofferd. Dat kastje moet worden verwijderd en er moet elektra en een vaatwasserkraan worden geplaatst, zodat de vaatwasser kan worden geplaatst. Daarnaast zou ik ook graag de vaatwasser willen laten plaatsen. Dit moet door een erkend bedrijf gebeuren dat de vaatwasser ook volgens NEN normen aan de waterleiding aansluit. Dit is belangrijk, omdat het een huurwoning betreft van de woningbouw en er aan de regels van de woningbouw voldaan moet worden, zodat we niet voor extra kosten komen te staan mocht ik ooit verhuizen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Folie op frontje van keukenlade vernieuwen

Op een keukenlade laat de folie los. Kan iemand hier nieuwe folie op doen?

Granieten aanrechtblad leveren en aanbrengen

Voorkeur voor een granieten aanrechtblad (1 rechte stuk geen rekening houden met een spoelbak / fornuis etc.) De afmetingen zijn 190 x 60 cm diep. Voorkeur kleur: passend bij white wash kasten. Er hoeft geen waterkering op te zitten.

Keuken met granieten aanrechtblad verhuizen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een keuken inclusief een granieten keukenblad (zie opstelling op de foto’s), vakkundig kan demonteren in Purmerend en eventueel naar mijn appartement in Den Haag kan vervoeren (hoeft pas in een later stadium gemonteerd te worden). Het granieten blad is een L vorm (2-delig - 5 cm dik); maat blad waar de kookplaat in zit is t/m het raam 2.40 m en het stuk bij het raam met wasbak is 2.32 m (kitnaad zit voor de magnetron). De datum staat op dit moment nog niet vast maar zal ergens eind januari/begin februari zijn.

Carrousel keukenkast repareren

Carrouselkast keuken sluit niet meer geheel.

Beschadigd aanrechtblad repareren

Ik wil graag beschadigd aanrechtblad herstellen. Achter de keukenkraan is er kleine gat ontstaan en door dat is keukenkraan niet meer recht. Ik kan foto sturen als nodig is.

Afzuigkap met motor ophangen

Ik heb een afzuigkap met motor gekocht en moet nog opgehangen wordt. Ik zoek op een afzuigkap monteur.

Keuken slopen

Op 29 juni 2017 dienen de keuken te worden verwijderd: * Hoekkeuken van 2.50 meter bij 2.80 meter met koelkast, vaatwasser, kookplaat, oven en afzuigkap; * Bovenkasten, 2 x 60 cm breed en 3 x 20 cm breed; * Onderkasten, 1 onder spoelbak, carrousel in de hoek, 2 besteklades, 2 ladeblokken van 85 cm breed; * Wandtegels rond 2.38 m2 verwijderen, 1 laag. De vloer blijft liggen. Het betreft het afvoeren van afval, apparatuur en afdekken vloer en van woonruimte.

Plafondunit afzuigkap inbouwen

Graag willen wij in de week van 5 juni onze plafond afzuigkap laten inbouwen door een professional. Het gaat om een Exquisit EBH 901/GL.

Keukenkastje repareren na lekkage

Door een lekkage onder mijn gootsteen zijn de bodem en zijkant van de onderkast door vocht aangetast. Ik wil deze graag laten vervangen en ontvang daarvoor graag vooraf uw offerte. Ik heb de offerte mogelijk ook nodig voor mijn verzekering, maar dat hangt af van de kosten. Ik heb een eigen risico.

Afvoerleiding voor de afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil graag voor de afzuigkap de afvoerleiding laten aanleggen naar buiten. Er dient een gat te worden gemaakt in de spouwmuur + koof. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Het betreft werkzaamheden op de begane grond.

Afvoer voor de afzuigkap laten aanleggen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het boren van een afvoergat voor de afzuigkap. Ik heb begrepen dat het gat 150 mm groot moet zijn. Het gaat om de begane grond.

Boretti oven repareren

Ik heb een oude 90cm boretti fornuis (14 jaar) waarbij het warmtespiraal (boven) is bezweken. Ook is de keramische plaat gekrast (oppervlakte krassen) en op een aantal plaatsen licht versleten. Als laatste is er bij de overndeur een roestplek waar de verf is afgebladderd. Ik wil graag de optie van reparatie onderzoeken. Dus: spiraal repareren/vervangen, keramische plaat polijsten, roestplekje wegwerken

Keukenfronten met folie bekleden

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 9 deuren en 10 laden, het fronten met profilering.

Inductieplaat in laten bouwen

Ik wil graag de stroom laten doormeten en mijn inductieplaat laten aansluiten. Er is al een 3-fase aansluiting aanwezig in de meterkast. De klus moet deze week zijn uitgevoerd.

Leidingen verleggen en elektriciteit aanleggen in de keuken

Ik wil voor een nieuw te plaatsen keuken de waterleidingen laten verleggen en nieuwe elektra aansluitingen aan laten brengen. De keuken wordt geleverd in week 4 van 2017. De tekeningen van de keukenzaak zijn aanwezig.

Siematic keukenlade geleider repareren

Ik wil graag de geleider van mijn Siematic keukenlade laten repareren.

Keukenmontage: keuken met apparatuur plaatsen

Keukenmontage wie o wie. Keuken is 300 cm x 190 cm incl. Aansluiten apparatuur, zoals oven , vaatwasser etc.

Inductieplaat repareren of vervangen

De twee linker branders van mijn Atag inductie plaat doen het niet meer. Wat raadt u mij aan?

Keuken demonteren en monteren in benedenwoning

Ik wil graag een keuken laten monteren in onze benedenwoning. Al het leidingwerk is al aanwezig. Het gaat om het vervangen van een bestaande keuken. De apparaten komen ook op dezelfde plek als dat ze nu staan. Het gaat om een showroom model, dus deze moet in de winkel ook gedemonteerd worden.

Inductiekookplaat repareren of vervangen

Mijn 6 jaar oude inductiekookplaat, merk Fagor, werkt niet goed meer. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor reparatie of vervanging. De afmeting van de kookplaat is 58 x 51 cm.