Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Oudkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Oudkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Oudkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Oudkarspel of directe omgeving.

58 klanten uit Oudkarspel bevelen een bij Casius in Oudkarspel aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oudkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst., keuken installatie klaar maken, offerte keuken waterschade, voorbereidend werk voor plaatsen keuken, nieuwe afzuigkap plaatsen met directe ventilatie naar buiten, nieuwe keuken plaatsen, gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren, keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken, nieuwe spoelbak en aansluiten inductie, koof afzuigkap maken en afvoer gat boren op de buitenmuur, wrappen van keuken deuren, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken demonteren en herplaatsen, bestaande keuken verhogen, keuken verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Oudkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oudkarspel:

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Ik wil een nieuwe kookplaat monteren maar het gat in de granieten werkblad is iets te klein. Nu 860MM dit is de lange kant, deze moet naar 880 of 890 MM gezaagd worden.

Betonnen aanrechtblad op Ikea keuken maken

Graag wil ik een betonnen aanrechtblad laten maken voor op een IKEA keuken. Het is 1 recht stuk van 360 cm lang. Dit wil ik uit een 1 stuk gemaakt hebben zodat er geen naad nodig is. Er moet een uitsparing komen voor een wasbak, kraan en kookplaat. De dikte van het blad is 4 cm. Daarnaast wil ik een betonnen blad voor op de IKEA kasten als tv meubel en om de gashaard heen. Deze zal ook ongeveer 300 cm lang zijn ( 1 meter een strook voor de gashaard van 10 cm diep en de rest 50 diep). Voor beide bladen wil ik graag een aparte prijs en een prijs als we het gezamenlijk laten doen.

Keuken verplaatsen

Het is nu een hoekkeuken en die moet worden omgezet naar een andere wand, rest keuken wegslopen en koelkast en een afzuigkap plaatsen evt nog wat tegels zetten.