Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap ombouwen van recirculatie naar buiten afvoer en doorvoer maken:

Afzuigkap ombouwen van recirculatie naar buiten afvoer en doorvoer maken

Bestaande afzuigkap werkt onvoldoende op recirculatie. Kan ook lucht naar buiten afvoeren echter er is nog geen afvoerkanaal en gat in muur. Graag advies over plaatsing afzuigkanaal, leveren materiaal en evt ook boren van gat in muur met plaatsen gevelkap.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap ombouwen van recirculatie naar buiten afvoer en doorvoer maken uit heel Nederland:

Recirculatie afzuigkap ombouwen naar luchtafvoer

Circa 1.5 jaar geleden is een nieuwe keuken met recirculatie afzuigkap geplaatst. Vanwege vochtvorming tijdens het koken willen we deze graag laten ombouwen, zodat deze de lucht naar buiten afzuigt. Boven de afzuigkap zit een koof, vermoedelijk kan de afvoer hier doorheen naar buiten. De buitenmuur zit op circa 1.5 meter. Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het maken van een gat in de muur, het aanleggen van het afvoerkanaal en het hierop aansluiten van de afzuigkap.

Recirculatiekap afzuiging ombouwen

Wij zoeken een vakman die onze afzuigkap (nieuwbouw) met een slang naar buiten kan leiden. En ook het rooster aan de buitenkant kan plaatsen en een ombouw om de slang heen. De afstand naar buiten is circa 2,5 meter.

Verbouwing huis

Begane grond - Garage ombouwen tot slaapkamer - Extra douche - Nieuwe toilet, incl tegels etc. - Afzuigkap naar buiten - Nieuwe houten vloer - Afwerking 2e verdieping: - stucwerk - schilderen - nieuwe toilet, incl tegels etc. - nieuwe badkamer - nieuwe vloer - trap naar zolder schilderen - afwerking Zolder - nieuwe vloer - horren vervangen Dak - Zonnepanelen vervangen Tuin - Hek aan achterzijde - ophogen deel van de tuin dat onder water staat - Zonnescherm vervangen

Ombouwen recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten

Ik wil graag de recirculatiekap om laten bouwen naar een afzuigkap met afvoer naar buiten.

Recirculatiekap afzuiging ombouwen

Wij zoeken een vakman die onze huidige afzuigkap (recirculatie van Pelgrim) met een slang naar buiten kan leiden. En ook het rooster aan de buitenkant kan plaatsen en een ombouw om de slang heen. De afstand naar buiten is circa 1,5 meter.

Schuur ombouwen tot horeca keuken

Ik heb een vrijstaande schuur in de tuin van ca. 3 x 3 meter. Deze wil ik graag ombouwen tot een horeca keuken voor catering. Er moet een keuken ingebouwd worden. Er is elektra aanwezig (1 punt) dus er moet meer komen, ook gas en water moet nog aangelegd worden. Gas en water kan doorgetrokken worden vanaf het huis. De keuken zal ik zelf gaan kopen en plaatsen. Het gaat eerst om de voorbereidende werkzaamheden, daarna de plaatsing van de keuken. Wat er gebeuren moet: - Betonnen vloer egaliseren; - Giet vloer erin; - Wanden en dak isoleren; - Afwerking met HACPP platen (Hygeine); - Water afvoer voor wasbak; - Goede afzuigkap horeca en ventilatie; - Koeling, verwarming etc. - Elektra, gas, water en licht punten. Per maart krijgen wij de sleutel van het huis en de schuur.

Recirculatie afzuigkap ombouwen

Een recirculatie afzuigkap ombouwen want we willen de afvoer van de lucht naar buiten hebben. We zoeken een installateur uit Middelharnis of omgeving.

Recirculatie afzuigkap ombouwen

Ik wil mijn recirculatie afzuikap laten ombouwen naar een met een afvoer naar buiten. Afstand tussen afzuigkap en buiten muur is 50 cm. Het is een spouwmuur met aan de binnenzijde beton en aan de buitenzijde tegels.

ATAG afzuigkap ombouwen

Wij hebben een ATAG WS9011imuu/a01 RVS afzuigkap. Deze is ongeveer 5 jaar oud. Het is een afzuigkap met recirculatie (koolstoffilter). Wij gaan de keuken verbouwen en willen de afzuigkap ombouwen voor afvoer naar buiten via een kanaal. Het recirculatie deel kan eruit en de afvoer dient aan de zijkant van de kap te komen.

Recirculatie afzuigkap ombouwen

Ik wil de huidige recirculatie afzuigkap gebruiken maar nu naar buiten. Gat boren in buitenmuur. Afstand ca. 1m. Aansluiten. Afdekrooster. Plaatsen koof waarvan afwerking zelf.