Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Nieuw Vennep:

Keuken verwijderen en muren herstel tgv nieuwe keuken

- verwijderen en afvoeren oude keuken - verwijderen tegeltjes muur en schouw/muurtje - wanden stucken tgv nieuwe keuken - eventueel (indien nodig) aanleg extra groep meterkast voor inductiekookplaat

Afzuigkap ombouwen van recirculatie naar buiten afvoer en doorvoer maken

Bestaande afzuigkap werkt onvoldoende op recirculatie. Kan ook lucht naar buiten afvoeren echter er is nog geen afvoerkanaal en gat in muur. Graag advies over plaatsing afzuigkanaal, leveren materiaal en evt ook boren van gat in muur met plaatsen gevelkap.

Keuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen inclusief apparatuur, de keuken word 18-3 geleverd. Het aansluitschema van de leverancier heb ik bijgevoegd. De oude keuken is voor aanvang van het plaatsen van de nieuwe keuken verwijderd.

Bestaande afvoer van de afzuigkap verbreden

Door een verkeerde installatie van de Keuken Kampioen is het afvoerkanaal voor de afzuigkap in de keuken te smal gemaakt. De afzuigkap is aangesloten op een te krap afvoerkanaal (diameter < 15 cm). Er is een versmalling geïnstalleerd binnenin de afzuigkap met een diameter van 11 cm. De gebreken aan de afzuigkap komen door de installatie op een afvoerkanaal van < 15 cm. Ook moet het gat aan de buitenkant van het huis groter worden gemaakt.

Keuken renoveren en uitbreiden

Wij willen de deuren en lades van onze keuken opnieuw laten lamineren of spuiten. Verder willen we wat kastjes met werkblad toevoegen aan de keuken. 2 kastjes diep en 2 kastjes breed, dus totaal 4 kastjes met een blad. Zie foto's.

Keukenruimte opknappen

Opknappen van de keukenruimte, met name de muren boven de tegels. Er is net nieuw zeil gelegd. Graag advies over de mogelijkheden en offerte om het op te knappen. Ik heb wat kastjes weggehaald, nu trok ik de helft mee, nu zijn de printplaten eraf. Ik zat zelf te denken aan schrootjes, maar zou graag advies willen. Er is ook een stukje plafond beschadigd.

Renovatie van een hoekkeuken

Een niet al te grote hoekkeuken, met een koelkast/vriezer met 2 deuren en en vaste wand, een vaatwasserdeur, 2 kastjes, een hoekkast en 6 kleine laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor het wrappen of overspuiten hiervan. De favoriete kleur is gebroken wit (off-white). De bovenkastjes hoeven nu niet meegeoffreerd te worden. Wel ontvang ik graag aanvullend bedrag voor het wrappen van het aanrechtblad én apart (indien mogelijk) een bedrag voor het vernieuwen van de plint (5 meter).

Nieuwe keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe keuken plaatsen. De keuken heeft 5 bovenkastjes en beneden gootsteenkastje en ladenblok. Vijf apparaten: combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat graniet aanrechtblad. Alle bedradingen en stopcontacten zijn al in orde. Oude keuken is al afgevoerd. Nieuwe keuken kan direct geplaatst worden.

Keuken spuiten

Bestaande keukenkast deurtjes en vaste delen spuiten. Keuken oppervlakte ongeveer 35 m². Zie bijgaande foto's.

Stopcontacten aanleggen, gaskookplaat aansluiten en inbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Stopcontacten aanleggen - voor vaatwasser; - voor kookplaat. Gaskookplaat - frezen in het keukenblad; - aansluiten op gasleiding, deze ligt er wel al maar moet nog aangesloten worden op de gastoevoer. Vaatwasmachine aansluiten op afvoer en toevoer Alle benodigdheden qua aansluiting hebben wij al. Wij missen alleen nog het stopcontact voor de vaatwasser.

Onderplint van de keuken vervangen

De onderplint van onze keuken valt regelmatig uit elkaar. Het is een plint met beukenprint. Wij zijn op zoek naar een goede monteur die deze kan vervangen. Het gaat om 3,5-4 meter in 5 stukken.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Graag wil ik een afvoer en koof naar buiten vanaf mijn afzuigkap in de keuken (begane grond).

Oude keuken renoveren

Ik wil mijn keuken laten renoveren. Hier moet het volgende gebeuren. - bovenkastjes verwijderen; - achterwand egaliseren; - nieuwe tegels zetten; - lampen ophangen; - plank in een keukenkast maken; - en planken plaatsen in de kelderkast.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken bestellen en laten plaatsen, deze zal ook ingemeten moeten worden. De keuken is ongeveer 3.80 meter lang. Het betreft de montage van de onderkasten en apparatuur plaatsen. Er zullen geen bovenkasten aanwezig zijn. De oude keuken dient u te verwijderen. De nieuwe keuken bestel ik bij Ikea.

Geïntregeerde vaatwasser vervangen

Gaarne met spoed opdracht uitvoeren

Werkblad monteren en spoelbak plaatsen

Ik heb een keuken in L-vorm waarvan de ene zijde ongeveer 280 cm en de andere zijde ongeveer 160 cm is. Ik heb al 2 werkbladen en spoelbak gekocht en zou ze graag willen laten monteren.

L-vormig aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een L-vormige aanrechtblad plaatsen in mijn keuken. En indien het mogelijk is een eetgedeelte aan het aanrechtblad waar tenminste 2 barkrukken geplaatst kunnen worden. Bij het aanrechtblad moet ook nog een inductiekookplaat en wasbak gemonteerd worden. Lengte ongeveer 3 meter aan een zijde en 2.70 meter aan de andere zijde, inclusief de 'verlenging'.

Inbouwvaatwasser vervangen

Graag het uitbouwen en afvoeren van de oude vaatwasser alsook het leveren en inbouwen van de nieuwe vaatwasser verzorgen. Het merk en type nieuw te leveren vaatwasser is nog nader te bepalen.

Carrouselkast in de keuken repareren

De hoekdraaikast in de keuken sluit niet meer goed. Het mechanisme van de carrouselkast is stuk. Ik denk dat het merk Hetal is.

Herstelwerk aan keukenkasten

De keuken is van Duitse makelij: Shuller keuken. Er moeten kasten en onderdelen worden besteld en worden gemonteerd. Probleem is dat de kleur niet meer wordt geleverd, maar nog wel in het wit. Dus graag ook op kleur brengen (zandgeel).

Shuller keukenpanelen monteren en spuiten

Enkele panelen van mijn Shuller keuken dienen te worden vervangen, echter zijn deze niet meer in de juiste kleur te bestellen bij de fabrikant Shuller (leverancier destijds was Mandemakers). De panelen zijn nog wel te bestellen, maar moeten op kleur worden gebracht (zandgeel) en gemonteerd. Het gaat om 2 deurfrontjes en een aantal panelen.

Inbouw vaatwasser vervangen

Oude vaatwasser verwijderen en nieuwe vaatwasser plaatsen. Aanschaf/levering vaatwasser in overleg met de vakman.

Kraan en keukenkast panelen vervangen

Vervangen defecte keukenkraan en beschadigde keukenkastpanelen. Het gaat om ongeveer 3 panelen. Levering materiaal in overleg.

Nieuwe aanrechtbladen plaatsen

Het vervangen van de oude aanrechtbladen. Het gaat om twee aanrechtbladen, die we zelf aanschaffen. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen plus uitzagen gootsteen/fornuis. Waarschijnlijk nieuw aanrechtblad van zwart composiet.

Keuken monteren

Wij hebben een keuken bij Praxis besteld. Deze willen wij graag laten monteren door een keuken specialist. Omdat wij nog niet weten wat de tarieven zijn van Praxis willen we eerst graag weten wat de kosten ongeveer zijn en dan kunnen we een afspraak plannen in januari. Mvg, Nesar & Suraya