Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gasfornuis vervangen voor electrische kookplaat:

Gasfornuis vervangen voor electrische kookplaat

Ik heb nu een gasfornuis, maar wil deze graag vervangen voor een elektrische kookplaat. Graag met voldoende vermogen en netjes weg gewerkt, dus ik weet niet hoe de elektra moet worden aangelegd. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is 2 a 3 meter. Kruipruimte is aanwezig maar niet toegankelijk.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasfornuis vervangen voor electrische kookplaat uit heel Nederland:

Nieuwe gasleiding aanleggen

In de ruime kruipruimte de bestaande gasleiding vervangen. Ongeveer 10 tot 12 meter naar CV en gasfornuis.

Aansluiten gasfornuis en vervangen keukenkraan

Een nieuw gasfornuis (90cm) wordt geleverd en geplaatst, de oude wordt meegenomen. In de service zit echter niet ontkoppelen en aansluiten op elektra en gasleiding. Omdat ik het graag correct en gewaarborgd aangesloten wil hebben besteed ik dit graag uit. Tussen het af- en aankoppelen kan de keukenkraan worden vervangen. Eventueel kan de vloer onder het fornuis worden opgehoogd met tegels, zodat dit netjes aansluit met het laminaat.

Renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat

A. Aanpassen douche: - Verwijderen en afvoeren bestaande douchecabine - Herstellen gaten in tegels van doucheruimte - Nieuwe afvoer (door watergoot?) - Plaatsen douchewand (douchewand in overleg aan te schaffen) B. Vervangen gasfornuis door inductiekookplaat - Indien nodig aanpassen elektriciteit - Plaatsen van, in overleg aan te schaffen, inductiekookplaat

Spoelbak in een granieten blad frezen

Ik heb een bestaande keuken. Spoelbak en gasfornuis worden voor vervangen voor een groter spoelbak en inductie kookplaat. Ik zoek iemand die een grotere opening kan slijpen voor de inductie en de nieuwr spoelbak verzinkt kn frezen

Inductie kookplaat installeren

We willen het gasfornuis laten vervangen door een inductiekookplaat. De afmetingen van het huidige gasfornuis zijn 71.5 x 52 cm. Er is ons verteld dat er al een extra groep in de meterkast aanwezig is. De meterkast bevindt zich in de hal die zich achter de muur op de foto bevindt

Aanleggen bedrading voor inductiekookplaat

Ik wil een inductiekookplaat maar ik weet dat er een aparte groep moet worden aangelegd. Een paar jaar geleden heb ik mijn meterkast al aangepast. Aangezien mijn gasfornuis slecht begin te worden en moet worden vervangen, heb ik gekozen voor een inductiekookplaat. Nu wil ik weten wat het gaat kosten om van mijn meterkast naar mijn keuken de bedrading voor een inductiekookplaat te kunnen plaatsen. ik heb twee foto's toegevoegd zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven en ik wacht op offertes.

2 fase aansluiten voor inductiekookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een kookplaat op inductie. Er loop al een draad vanuit de meterkast naar het gasfornuis. Er moet een groep bijkomen in de meterkast en een stopcontact bij de nieuwe kookplaat. Wat kost het, inclusief arbeidsloon ongeveer? Perilex aansluiting is waarschijnlijk niet aanwezig. Kruipruimte niet aanwezig. Afstand is 3 a 4 meter

Keukenblok uitbreiden i.v.m. elektrisch koken

Op 13 februari krijgen we de sleutel voor een huurhuis. Het betreft een 'rijtjes' woning. In de keuken was een gasfornuis met gas-kookplaat aanwezig, deze is verwijderd. Ervoor in de plaats willen we een extra keukenblok-segment, voorzien van een inductie kookplaat. Het aanrechtblad hoeft er niet voor vervangen te worden indien met mogelijk is het nieuwe segment met bovenblad hierop goed aan te laten sluiten. De elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd door de woningstichting STJA, het betreft dus het plaatsen van het nieuwe segment en ter plaatse aansluiten. De breedte die hiervoor beschikbaar is is 88 a 89 cm. Indien het mogelijk is in de resterende ruimte nog iets van een apothekerskast te plaatsen dan heeft dit een voorkeur. Het fabricaat van de bestaande keuken is niet bekend maar misschien op te vragen bij STJA.

Gasfornuis naar inductie ombouwen

Ik heb een appartement in Waarder gekocht. De keuken vind ik nog prima, maar ik wil het gasfornuis graag vervangen door een inductieplaat. Ik heb nog geen perilex aansluiting.

Keukenblad vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een keukenblad. Het keukenblad is 2,5m lang en er zitten uitsparingen in voor de wasbak, kraan en gasfornuis. Op dit moment is het een kunststof blad. Ik zou graag een prijsopgave willen voor het vervangen van dit blad incl. plaatsingskosten. Graag in 3 verschillende opties: Graniet, Composiet en kunststof.

Partners

Partners van Casius