Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor mechanisme van carrouselkast repareren en 1 ladegeleider vervangen:

Mechanisme van carrouselkast repareren en 1 ladegeleider vervangen

Onze Simatic keuken is 13 jaar oud. Er zitten 2 carrouselkasten in waarvan de deurtjes scheef zitten. Deze sluiten daardoor ook niet meer vanzelf. In één van deze 2 kasten zijn steunbeugels die de draaiplateaus in balans houden defect. Er zijn stukjes afgebroken waardoor in stabiel. Daarnaast is er een lade waarvan één van de geleide rails defect is.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanisme van carrouselkast repareren en 1 ladegeleider vervangen uit heel Nederland:

Mechanisme van carrouselkast repareren of vervangen

Bij carrousel van Siematic SE 1001 Kl-120 keuken is onderaan een onderdeel afgebroken en draait de carrousel niet meer rond. Ik ben op zoek naar een reparateur die de carrousel kan repareren c.q. eventueel vervangen.

Klussen in SieMatic keuken uitvoeren

Onlangs is er bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd en wij willen daar nu het bestaande frontje op laten terugplaatsen. Verder willen we dan ook even naar het mechanisme van onze carrouselkast laten kijken, omdat dat niet naar behoren werkt en mogelijk moet worden vervangen. Het betreft een SieMatic keuken.

Mechanisme van de carrouselkast herstellen

Mechanisme is stuk, waardoor deur niet meer goed afsluit. Wil graag dat dit verholpen wordt, hoeft niet per se hersteld worden, vervanging ook prima optie.

Mechanisme van de carrouselkast herstellen

Grando keuken uit 2007, 2 deurtjes en mechanisme afstellen.

Mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen. Het betreft een keukenkastje.

Mechanisme van carrouselkast repareren of vervangen

Onze keuken is 13 jaar oud. Het onderste scharnier van de carrouselkast is kapot. Hier hangt het deurtje aan. De deur is er nu af. Het draaimechanisme werkt nog wel. Is het mogelijk dit scharnier te vervangen? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Carrouselkast repareren of vervangen

We hebben twee Hetal carrousel kasten ( ES-70-D). Eén in de linker- en één in de rechter hoek. Het mechanisme van beide kasten heeft eigenlijk nooit goed gewerkt. De keuken is nu bijna 10 jaar oud. Svp een offerte voor de reparatie van beide kasten of voor de plaatsing van een goed werkend alternatief? De binnenmaten van de kasten: diepte 52, breedte 85, hoogte 87. Maten deurtjes: 86 x 32 centimeter en 86 x 34 centimeter.

Mechanisme van carrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme van onze carrouselkast is kapot en wil ik graag laten repareren of vervangen. De keuken is 10 jaar oud en de deurtjes zijn 2 jaar oud.

Carrouselkast in de keuken repareren

We hebben een Nolte keuken uit 2008, De deuren van de carrouselkast hangen er scheef in en zijn niet meer af te stellen. De hoogte van de kast is 82 cm. Wat gaat het kosten om het mechanisme te vevangen

Kapotte draaicarrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme in onze carrouselkast is kapot. De deurtjes sluiten hierdoor niet meer volledig. Zijn er andere alternatieven ter reparatie of is het alleen mogelijk om het mechanisme te vervangen? Dit is echter erg kostbaar (rond de 670 euro).