Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Naarden of directe omgeving.

367 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Naarden:

Schilderen van keukenmuur en plafond en installatie afzuigkap

Graag een offerte voor het schilderen van de keukenmuur en plafond (ongeveer 30 m2) en installatie van een afzuigkap. Deze afzuigkap is het: Afzuigunit 80 cm met Hob2Hood - DGE5861HM | AEG, of iets vergelijkbaars.

Gasfornuis vervangen voor electrische kookplaat

Ik heb nu een gasfornuis, maar wil deze graag vervangen voor een elektrische kookplaat. Graag met voldoende vermogen en netjes weg gewerkt, dus ik weet niet hoe de elektra moet worden aangelegd. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is 2 a 3 meter. Kruipruimte is aanwezig maar niet toegankelijk.

Keukenruimte renoveren (strippen + nieuw opbouwen)

Het gaat om een oude keukenruimte in een jaren '30 huis, afmetingen: ca 3.60 x 2.70 meter. Een nieuwe keuken zal worden geplaatst door een keukenbedrijf (verantwoordelijkheid opdrachtgever). Voor de klus dient de hele bestaande keukenruimte te worden opgeknapt voor de nieuwe keuken, de werkzaamheden betreffen: - Oude keuken verwijderen (samen met opdrachtgever) en afvoeren in puincontainer. - Puincontainer dient geleverd te worden + afvoer naar stort na strippen keuken. - Huidige beplating op de muren, tegels en stucwerk waar nodig dient te worden verwijderd. Elektra- en ander leidingwerk dient zo min mogelijk beschadigd te worden aangezien een groot deel zal worden hergebruikt. - Bestaande tegelvloer en betonvloer (van de bouw) dienen in zijn geheel te worden verwijderd. Mogelijk zit er nog een granitovloer onder de marmere tegels. Al dit puin dient te worden afgevoerd. - De huidige betonvloer ligt 'op het zand' en dient volledig te worden verwijderd. Nieuw te plaatsen: - Zand laag afgraven. Vloer nieuw opbouwen met: XPS/PIR isolatie, betonvloer + bewapening, vloerverwarmingsleidingen, dekcementvloer. - Buitenmuren bij ramen afwerken met plaat. Hele keuken stucen. - Plafond raggelwerk + stucplaten installeren + stucen (strak en goede kwaliteit voor keukens). Opdrachtgever verzorgt: - vloertegels + leggen (door het vloertegelbedrijf) - Al het elektra- en leidingenwerk wat moet worden aangepast. - PIR-platen voor plafondisolatie - Vloerverwarmingsverdeler een aansluiting naar CV. - Al het schilderwerk

Mechanisme van carrouselkast repareren en 1 ladegeleider vervangen

Onze Simatic keuken is 13 jaar oud. Er zitten 2 carrouselkasten in waarvan de deurtjes scheef zitten. Deze sluiten daardoor ook niet meer vanzelf. In één van deze 2 kasten zijn steunbeugels die de draaiplateaus in balans houden defect. Er zijn stukjes afgebroken waardoor in stabiel. Daarnaast is er een lade waarvan één van de geleide rails defect is.

Kapotte glasplaat in de kookplaat vervangen

Er is een glazen zoutmolen kapot gevallen op onze Atag inductie kookplaat. Het systeem doet het nog wel, maar wij willen graag de kapotte glasplaat laten vervangen. De breedte is 90 centimeter.

Bulthaup keuken repareren en opnieuw stellen

Wij hebben een Bulthaup B3 keuken in antraciet. Er is 1 aluminium strip van de zijwand is beschadigd, laat deels los en is vervormd, 1 aluminium strip van de vaatwasser is verwijderd en 1 aluminium strip van de koelkast zit los. Deze dienen gerepareerd cq vervangen te worden. Verder dient de plint en de lades en kasten opnieuw gesteld te worden. In totaal hebben wij 15 lades, 2 kasten, inclusief de Koelkast, en 1 vaatwasser. De afzuigkap dient voorzien te worden van een buitenaansluiting inclusief motor, direct achter de afzuigkap naar buiten, huidige afzuigkap is aangesloten op de centrale ventilatie.

Vaatwasseraansluiting maken en groepenkast uitbreiden

Ik krijg op 1 november de sleutel van het door mij gekochte appartement, waar nog geen vaatwasser in zit. Ik ga op 8 november verhuizen en wil mijn huidige vaatwasser in de nieuwe woning laten inbouwen. Er moet een kastje worden verwijderd en ik verwacht dat ook alle aansluitingen moeten worden gemaakt. Daar heb ik pas zicht op als ik de sleutel heb. Er zijn nu 3 groepen in de meterkast. Daar moet mogelijk een extra groep worden bijgeplaatst. Ik laat de situatie graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning op internet.

Composiet werkblad gat vergroten en kookplaat installeren

Op dit moment heb ik een keramische kookplaat van 60 cm, deze wil ik vervangen voor een van 80 cm in een bestaand composiet werkblad.

Kookplaat nfrezen in het aanrechtblad

Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe kookplaat in de keuken. Is het voordeliger om een nieuw aanrechtblad te kopen met gaten voor kookplaat en wasbak of het uitfrezen van alleen de kookplaat? Wij hebben een keramische kookplaat in ons aanrechtblad en willen deze vervangen voor een grotere inductie kookplaat. Is het mogelijk om een uitsparing hiervoor te frezen in ons composieten aanrechtblad? Zo dat de kookplaat verzonken ligt in het aanrechtblad. Graag een prijsopgave. Gat is nu ongeveer 60 bij 60 en wordt dan 90 bij 60. Graag reageren via de mail.

Keuken laten overspuiten

Wij willen onze keukendeuren laten overspuiten in hoogglans wit. Het zijn nog degelijke deurtjes met een aluminium rand aan de onder en bovenkant en de kleur is nu crème. Het zijn geen folie deurtjes. Het gaat om 12 deuren en 6 lades met diverse afmetingen en eventueel de MDF lijsten.

Keukendeurtje laten repareren

Ik wil graag een keukendeurtje laten repareren. Deze hangt helemaal uit de scharnieren. Daarnaast hebben we in de keuken een carrouselkast die niet goed meer draait. Graag ontvang ik een offerte wat hiervoor de kosten zullen zijn.

Spoelbak infrezen in het aanrechtblad

Ik heb een toplaminaat keukenblad van multiplex met waterkering. Hierin wil ik een vierkante spoelbak met afgeronde hoeken laten frezen. Het blad kan aan de werkplaats geleverd worden.

Kookplaat installeren

We willen onze kookplaat vervangen. Momenteel hebben we een 2-pits gaskookplaat met daarnaast een Teppanyaki plaat. We willen deze vervangen door een 5-pits gaskookplaat. Het keukenblad is van natuursteen, ik verwacht dat hier nog een stukje van af gehaald moet worden.

Bestaande keuken overspuiten

De keuken in het huis dat ik mogelijk ga kopen is donkerbruin, op zich een prima kwaliteit keuken maar ik zou deze keuken in een lichte kleur over gespoten willen hebben. Ik denk dat het massieve deurtjes zijn. Dure, van goede kwaliteit keuken maar iets te donker naar mijn zin. Inclusief het lichter maken van de deur naar de bijkeuken, de rand van de bar en twee muurplankjes. Ik wil een lichte kleur, matte verf. Ik ben nog bezig met de aankoop van het huis. Als u het zou kunnen doen dan tevens moet het plafond in de woonkamer glad gestuukt worden en bij de wanden gaatjes dichtsmeren en stuken. In de badkamer willen we de voegen van de vloer opgeknapt hebben. Als het uitgevoerd gaat worden dan in januari 2015. Ik wil alleen serieus vakbedrijf die betrouwbaar is en goede referenties heeft.

Bauknecht oven laten repareren

De scharnieren van de ovendeur dienen vervangen te worden. Tevens zijn de (enige) 2 draaiknoppen doorgedraaid en afgebroken en dienen wellicht gerepareerd dan wel vervangen te worden.

Drukknoppen Gutmann afzuigkap repareren

2 Van de 5 toetsen van de Gutmann afzuigkap (6 jaar oud) functioneren niet meer.

Vervangen scharnieren van (inbouw) koelkast

Deur koelkast sluit niet/slecht. Scharnieren van de kastombouw moeten worden vervangen/afgesteld.

Vervangen scharnieren van (inbouw) koelkast

Deur koelkast sluit niet/slecht. Scharnieren van de kastombouw moeten worden vervangen/afgesteld.

Voorbereiding nieuwe keuken

Bestaande keuken verwijderen. Aanpassen water-, gas-, en electriciteit aansluitingen in zowel plafond (hout) als vloer (beton). Stucen meerdere muren. Bestaande vloer (hout) in keuken herstellen. Contact houden met keukenleverancier. Alles afdekken (schoon werken).

Keuken verbouwen en eventueel achterpui vernieuwen

Verbouwing keuken. Plafond 4 x 3,5 meter. Eventueel een nieuwe achterpui plaatsen met een deur en twee ramen (3,5 meter breed). Waarschijnlijk hetzelfde terugplaatsen, graag advies. Het plaatsen van nieuwe keuken, eventueel inclusief levering.

plaatsen schrotenwand en ikea ...

plaatsen schrotenwand en ikea keukenkastjes maken van schouwrechthoekig 90 cm van mdf plaat

Vervangen aanrechtblad. Gootsteen en ...

Vervangen aanrechtblad. Gootsteen en kraan er opnieuw opzetten.

Stenen tussenmuur naar woonkamer ...

Stenen tussenmuur naar woonkamer slopen. Tegelwerk op achterwand. Bovenkastjes plaatsen. Halogeen spotjes plaatsen in plafond. Tussendeur naar hal dichtmetselen (stenen muurtje). Enkele spoelbak + kraan instaleren. Onderkasten plaatsen. Houtenwerkblad plaatsen. Koelkast, wasmachine, droger, vaatwasser en magnetron aansluiten cq inbouwen.