Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Monnickendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Monnickendam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Monnickendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Monnickendam of directe omgeving.

117 klanten uit Monnickendam bevelen een bij Casius in Monnickendam aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Monnickendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Monnickendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Monnickendam:

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductie kookplaat installeren op de plaats van de gas kookplaat. De inductiekabel zit in de meterkast en moet onder de grond naar de keuken doorgetrokken worden en aangesloten worden aan de inductiekookplaat.

Werkblad en tafelblad leveren en plaatsen

Wij willen graag een werkblad en tafelblad van dekton marmerlook of keramiek marmerlook. Eventueel kunnen wij het blad zelf aanschaffen en is alleen het zagen nodig. Het keukenblad is 270*120 en tafelblad 250*120. Graag zien wij ook prijsverschil tussen opgedikt blad voor de keuken (4 tot 6 cm) en masiefblad keuken 2cm en opgedikte tafel 4 cm.

Gat maken ten behoeve van de afzuigkap

Ik wil graag een gat ten behoeve van een afzuigkap van 15 cm diameter. Door beton en een steens buitenmuur. Vanaf de buitenkant in verband met stof/vuil. Van binnenuit gaatje boren, zodat aan de buitenzijde het centerpunt te zien is.

Koof voor de afzuigkap maken en afwerken

Ik wil een koof met afzuigkap boven een kookeiland laten maken en afwerken in de maten H 0,50 x B 0,60 cm x L 180 cm. Geïntegreerd afzuigkap AEG met 2 spotjes type X78264MG10 in de kleur mat wit.Met twee spotjes extra op de hoeken. En een tweetal roosters plaatsen. Een frame maken op het gipsplaten plafond.

Carrouselkast in de keuken repareren

De carrousel kast in de keuken is kapot en draait niet meer. Een van de deurtjes is ook afgebroken. Het deurtje opzich is nog wel intact, en zou herbruikt kunnen worden. Ik kijk uit naar uw reactie!

Montage Ikea keuken

Montage van Ikea keuken. Monteren van: 2 hoge kasten (ikea) met op maat gemaakte eiken front en kader, 3 lade kasten 90 breed, vaatwasser kast en klepkast van rotpunkt. Tevens eventueel ook werkblad en inbouwapparatuur. Betref een rechte keukenopstelling, elektra en loodgieterswerk reeds uitgevoerd.

Oven inbouwen

Nieuwe oven plaatsen in bestaande keuken en evtentueel een lade eronder.