Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor toplaag maatwerk aanrechtblad vervangen:

Toplaag maatwerk aanrechtblad vervangen

Ik wil alleen de toplaag vervangen van het aanrechtblad. Die zit verlijmd (ik denk op hout). Het aanrechtblad is geen standaard maat (meer dan 3 meter breed en ook dieper als 60 cm).
Onze klant uit Middenbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toplaag maatwerk aanrechtblad vervangen uit heel Nederland:

Houten verdiepingsvloer luchtdicht af laten sluiten

Wij wonen op de 1e etage in een woning uit bouwjaar rond 1955. We hebben houten vloeren, waar wij zelf laminaat op hebben aangebracht. Wij hebben veel overlast van de sigarettengeur van onze benedenburen. Wij willen bedrijven graag uitnodigen om onze vloer te beoordelen en een structurele oplossing voor te stellen voor het aanbrengen van een andere toplaag, waardoor de overlast zal verdwijnen. Het gaat om 3 ruimtes. De woonkamer is 4 bij 11 meter, de hal 3 bij 3 meter en daarnaast een meterkast van 0,5 bij 1 meter. Wij zullen uiteindelijk een houten of een tegelvloer plaatsen. Nogmaals, wij zijn opzoek naar een structurele oplossing tegen de stankoverlast. Daarom is professionele expertise (lees maatwerk) een must.