Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Kudelstaart of directe omgeving.

124 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, complete keuken installeren, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, diverse klussen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kudelstaart:

Afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik heb momenteel een motorloze afzuigkap die op het centrale ventilatiesysteem van het huis aansluit. Dat wil ik niet meer. Ik ga een nieuwe afzuigkap met motor kopen. Dus ik wil graag een offerte voor de benodigde werkzaamheden om de nieuwe afzuigkap naar buiten aan te leggen, gat boren, afvoerkanaal, ventilatierooster monteren. Het is mij niet duidelijk waar de buitenmuur uit bestaat, graag laat ik dit door de vakman beoordelen. Ik heb wel “ binnen 2 maanden” aangegeven maar dat is niet zo strikt. Dus ik ben wel flexibel als er iemand geschikt kan gevonden worden

Gasveren vervangen in de keuken

Voor 2 keukenkastjes heb ik 4 nieuwe gasveren nodig. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging en plaatsing. Daarnaast heb ik een vraag. In mijn huidige Siematic keuken heb ik geen vaatwasser. Is het mogelijk een vaatwasser te plaatsen met de bekleding van mijn huidige keuken?

Carrouselkast keuken repareren

De carrouselkast in mijn 7 jaar oude Rotpunkt keuken draait niet goed meer. De deuren raken de grond, waardoor het draaien heel stroef verloopt. Graag laat ik dit repareren.

Vervangen aanrechtblad

Het bestaande aanrechtblad willen we verwijderen en vervangen door nieuwe aanrechtblad inclusief kookplaat, spoelbak en kraan. De gaten worden door leverancier gemaakt. We willen definitief de bestelling doen bij Praxis van het aanrechtblad nadat u de juiste maten heeft ingemeten voor het blad. Het gaat om een hoekkeuken met een lengte van ongeveer 1,70 meter bij 1,88 meter. Het blad gaat voorzien worden van gaten voor de kraan,spoelbak en gaskookplaat. We willen graag een offerte voor het oude blad verwijderen,nieuwe blad plaatsen,gaskookplaat plaatsen en aansluiten,spoelbak monteren en aansluiten, kraan plaatsen en aansluiten en verdere afwerking zoals kitten, vastmaken en lijmen. Het blad bestaat uit 3 delen.

Afvoer van afzuigkap vergroten en een nieuwe koof maken

De afvoerpijp van de afzuigkap is momenteel plat en zo'n 10 cm doorsnee. Ook zitten er 2 bochten in deze pijp. Wij denken dat het hierdoor komt dat de afzuiging niet optimaal is en dat onze muren en plafond in de kamer steeds zwarter worden. Deze pijp moet vervangen worden door een flexibele buis en daar moet ook een nieuwe koof omheen worden gebouwd. Waarschijnlijk moet dan het gat in de gevel ook iets groter worden.

ER MOET EEN KEUKEN GEPLAATST WORDEN 3MTR ...

ER MOET EEN KEUKEN GEPLAATST WORDEN 3MTR BIJ 1.70MTR, OOK MOET ER EEN VENTILATIEGAT NAAR BUITEN GEBOORD WORDEN EN DIE MOET BINNEN NETJES AFGEWERKT WORDEN TOT AAN DE AFZUIGKAP, OOK MOET ER EEN GIPS MUURTJE NEERGEZET WORDEN TEGEN DE KEUKEN AAN VAN p/m 1.70MTR. BREED EN 1.20MTR HOOG