Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe afzuigkap inbouwen:

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Ik wil mijn oude vlakscherm afzuigkap (ZanussiZHP9022X) uit laten bouwen en mijn nieuwe vlakschermkap (Appliance TF-9000) in laten bouwen. Reageren via e-mail a.u.b.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe afzuigkap inbouwen uit heel Nederland:

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een prijsopgave voor het inbouwen van een vaatwasser in een bestaande keuken. De vaatwasser mag naast de kast waar de spoelbak staat. Er is al een afvoer en elektra aanwezig. De vaatwasser moet opgehoogd worden, vanwege een ruimte die tussen de vaatwasser en het werkblad ontstaat. De vaatwasser is ook al door ons aangeschaft. Tevens mag er nog een afzuigkap gemonteerd worden.

Elektra vervangen voor een nieuwe keuken

Voor het inbouwen van een nieuwe keuken willen wij graag de elektra vervangen. Voor de werkzaamheden omtrent de elektra zou ik graag een offerte ontvangen. Werkzaamheden zouden rond eind januari uitgevoerd dienen te worden. Voor meer informatie en foto's zie bijgevoegde PDF. Het volgende dient ingebouwd te worden: • 1 WCD tbv koel-vries combinatie 300W 0,00 • 1 WCD tbv combi-magnetron max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv keramisch/inductie kookplaat max. 7000W 0,00 • 1 WCD tbv vaatwasser max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv afzuigkap 300W 0,00 • 1 WCD tbv verlichting 200W 0,00 • 3 WCD tweevoudig 0,00 • 1 WCD tbv lichtschakelaar • Freezen van alle routes voor deze WCD (wanden worden nog gestukt door een andere partij) • Plaatsen van extra groepen om bovenstaande elektra te kunnen voeden, op dit moment is alle elektra (oven, vaatwasser, koelkast) op een groep aangesloten. • Plaatsen van extra stroomdraden om deze extra groepen naar de keuken te voeden inclusief kabelgoot (waar nodig). Graag ontvang ik een offerte waarin het volgende inbegrepen is: • Voorrijdkosten • Kosten voor de manuren • Kosten voor levering van alle bovenstaande materialen. • Graag hoor ik ook wat uw garantie voorwaarden zijn. • Ik hoor graag uw idee over de groepenverdeling voor bovenstaande elektra. Het huis komt uit 1946 en er is geen kruipruimte aanwezig. Het is zeker mogelijk om een bezoek te brengen om een betere offerte uit te kunnen brengen. Ik zou ook graag horen wat het kost om na plaatsing van de keuken de inductiekookplaat aan te sluiten (dit dient te gebeuren door een erkend elektra-installateur volgens de voorwaarden uit de gebruiksaanwijzing).

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Bestaande afzuigkap (Siemens) verwijderen en een nieuwe aanbrengen. De huidige afzuigkap is gedeelte ingebouwd in een koof. Deze moet dus gedemonteerd en opnieuw opgebouwd worden anders kan de afzuigkap er niet uit. Ik kan zelf ook de afzuigkap bestellen.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Keuken gereedmaken voor plaatsing van een keuken

In week 42 wordt een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er is echter nog wat meerwerk te doen aan elektra, loodgieterij en stucwerk. Kunnen wij een offerte of prijsindicatie krijgen voor de werkzaamheden die ik hieronder opnoem? Oude keuken halen we er zelf uit. Elektra: - bestaande WCD verplaatsen/inbouwen in de muur. 4 x 2, één in elke hoek van de keuken. - WCD (ver)plaatsen voor afzuigkap, vaatwasser, verlichting kast, magnetron, koel/vries combi en oven volgens leidingsschema. - verplaatsen licht aansluitpunt plafond richting raam. Loodgieterij: -verplaatsen aansluitingen/afvoer voor spoelbak en vaatwasser volgens leidingsschema - Afkoppelen bestaande radiator keuken rechts en wegwerken leidingen. - plaatsen nieuwe radiator links (bestellen we zelf, incl thermostaatkraan) + aanbrengen nieuwe leidingen ( materiaal door vakman, CV installatie zit achter de muur, zie plattegrond in bijlage) Optioneel stucwerk: - stucen van een deel plafond keuken - stucen muren keuken (totaal ongeveer 22 m2) - stucen woonkamer (+/- 45 m2) Planning: elektra en loodgieterij begin week 39 (25 september). Stucwerk eind week 39 of begin week 40. In de bijlage een aantal foto's en plattegronden die hopelijk een goed beeld schetsen van de benodigde werken. Graag eerst per e-mail contact opnemen, telefonisch moeilijker bereikbaar. Alvast bedankt Wouter Vermeersch

Plafondunit afzuigkap inbouwen

Graag willen wij in de week van 5 juni onze plafond afzuigkap laten inbouwen door een professional. Het gaat om een Exquisit EBH 901/GL.

Verlaagd plafond en niskast om de keuken maken

Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het maken en plaatsen van een niskast en een verlaagd plafond voor in onze nieuwe keuken in ons nieuwbouwhuis in Mijnsheerenland. Het gaat om een niskast die om 3 hoge kasten gemaakt/geplaatst moet worden. Deze 3 hoge keukenkasten zijn 60 cm breed. Aan beide kanten blijft dan tot de muren een ruimte van ongeveer 20 cm over. De kasten zijn 211,3 cm hoog. Er blijft dan aan zowel de onderzijde als de bovenzijde ongeveer 20-25 cm over. Natuurlijk kunnen wij op een gegeven moment eventueel met u naar het huis om e.e. a exact op te meten. Het is dus de bedoeling dat het lijkt alsof de kasten die 60 diep zijn maar ongeveer 20-30 cm uit de muur steken of een soort van ‘zweven’. Ik hoop dat u begrijpt wat wij bedoelen. Boven het losstaande keukenblok van 240 lang, tot aan de ene muur willen wij een verlaagd plafond waar de afzuigkap in komt en wat spotjes. De totale lengte zal ongeveer 340-350 lang zijn en 120 cm breed. De diepte zal ongeveer 30 cm moeten zijn in verband met inbouwen vlakscherm afzuigkap. Het verlaagd plafond zal aan 1 kant op de niskast aan moeten sluiten om zo de afvoerkanalen van de afzuigkap naar buiten te brengen. Graag horen wij of u hier ervaring mee heeft en of u in de gelegenheid bent ons alvast een indicatie van de kosten te geven.

Verbouwen van een keuken en badkamer

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze keuken van de ene kant van de ruimte naar de andere kant kan verplaatsen. Daarbij moeten ook de leidingen, riolering en het elektra worden verplaatst. Onze oude keuken moet worden gesloopt en de nieuwe keuken gemonteerd. Verder willen we graag een nieuwe badkamer met bad, wastafel, inloopdouche en nieuwe tegels. Hier moeten misschien ook leidingen en een deur worden verplaatst. We willen een goede afwerking, er moet ook wat stucwerk worden verzorgd We wonen op de begane grond en hebben een lage kruipruimte. Via deze ruimte kunnen in ieder geval de aansluitingen voor de keuken worden verlegd. De badkamer heeft een betonnen ondergrond. Bijgevoegd is een plattegrond en de eerste ideeën voor de keuken. We willen graag de volgende apparatuur laten inbouwen: een stoomoven, koelkast van 178 cm hoog, een diepvriezer van 78 cm hoog, een inductiekookplaat van 78 cm, een vaatwasser, een afzuigkap en een Cooker. We bespreken deze klus graag hier ter plaatse en ontvangen daarna uw offerte.

Verlaagd plafond maken

Voor mijn keuken in een nieuwbouw woning met een plafond hoogte van 2.65 meter ben ik op zoek naar een timmerman die een verlaagd plafond kan maken voor boven het keukeneiland van 2.40 bij 1 meter. Hierin komt een inbouw afzuigkap en willen we verlichting inbouwen. Ik zou graag een all in prijs willen weten voor het realiseren van een verlaagd plafond.

Plaatsen plafond afzuigkap

Ik wil graag volgende plafond unit laten inbouwen in mijn kookeiland. De hoogte van de plafondunit is 15 cm. Dit is meer dan de ruimte die er tussen het plafond en het dak is dus hij zou iets uitsteken. De nieuwe afzuigkap is 90 cm breed en 50 cm diep. Kortom het deel van de plafondunit steekt dan lichtelijk uit ten opzichte van de rest van het plafond. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hoe dit mooi opgelost kan worden, bijvoorbeeld met een mooie koof er omheen. Ik zou dit graag op 31 maart of 1 april uitgevoerd willen hebben. Zie graag een zo scherp mogelijke offerte tegemoet.

Partners

Partners van Casius