Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in IJmuiden of directe omgeving.

351 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in IJmuiden:

Werkblad laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe werkblad voor mijn keuken met een uitsparing voor een spoelbak en kookplaat gas.

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Ik wil mijn oude vlakscherm afzuigkap (ZanussiZHP9022X) uit laten bouwen en mijn nieuwe vlakschermkap (Appliance TF-9000) in laten bouwen. Reageren via e-mail a.u.b.

Ovendeur met glasplaat vervangen

Deur inclusief glasplaat en handvat vervangen (deze is stuk). Het gaat om een Smeg oven fornuis snlp90dx9. Graag wil ik het totaal plaatje aan kosten inclusief alles.

Afzuigkap ophangen koelkast plaatsen en deur frezen

In verband met het opknappen van onze keuken zoeken wij iemand die de afzuigkap kan vervangen, de inbouwkoelkast op de deur kan monteren en een keukenkraan kan vervangen.

Keukenblad en inductiekookplaat monteren

Ik wil een nieuw los zwevend keukenblad laten monteren. Ook wil ik mijn inductieplaat er graag in laten zetten.

L-vormige keuken plaatsen

Ik heb een showroomkeuken gekocht met wasemkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine bestemd voor een nieuwbouwappartement. Appartement is klaar over 300 werkdagen vanaf 17 nov 2014. Wat zijn globaal de kosten van plaatsen keuken incl. aansluiten apparatuur? Ook inmeten als het zover is. Keuken is 3 x 2 m.

Inductie kookplaat en afzuigkap plaatsen

Plaatsen inductie kookplaat van Praxis en de uitsparing maken waar hij in komt (hout/kunststof werkblad). En het plaatsen van een motorloze afzuigkap. Ik wil de afzuigkap en kookplaat bij Praxis gaan kopen, heb ze nog niet aangeschaft, wil graag eerst de prijs weten van de montage.

Aansluiten inductie kookplaat

Aansluiten inductie kookplaat. Stekker en dergelijke aanwezig. Kabel moet aangesloten worden. Nieuwbouw.

Motor en afvoerkanaal afzuigkap plaatsen

Plaatsen motor en afvoerkanaal voor bestaande Siemens afzuigkap in de keuken. Graag bedrijf uit de buurt van IJmuiden.

Motor afzuigkap keuken

Ik heb nu keukenafzuiging via centrale afzuiging, zonder motor. Wil nu afzuiging met een motor en pijp naar buiten. Afzuigkap zit in de hoek tegen naast de buitenmuur. De bestaande afzuigkap is verder in orde dus kan blijven zitten en dan aangepast worden als dat mogelijk is.

keuken plaatsen

Ik heb een rechte moderne keuken gekocht en deze moet geplaatst worden. Maar de oude keuken staat er nog en deze moet afgebroken en afgevoerd worden. Verschil met de oude keuken is de inbouw vaatwasser en verlichting.

Keuken (op bg), NU : verouderd ...

Keuken (op bg), NU : verouderd aanrechtblok langs wand. GEWENST : Keukeneiland met korte zijde tegen wand. Kookplaat aan wandzijde, waarboven een afzuiger geplaatst en aangesloten op schoorsteenkanaal (indien mogelijk). Leidingwerk, electra, plaatsing, etc.

De bestaande keuken slopen we er zelf ...

De bestaande keuken slopen we er zelf uit en tegels moeten eraf, dan moet de wanden en de muren opnieuw gestuct. Vervolgens plaatsen wij zelf de keuken maar dan moet er nog worden getegeld.