Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea keukenwerkbladen monteren:

Ikea keukenwerkbladen monteren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken geplaats, nu moeten we alleen het werkblad er nog op. Nu kunnen wij dat alleen niet zelf, dus nu is onze vraag of jullie ook alleen werkbladen monteren en op maat zagen. Ons werkblad is van laminaat en loopt rond af. Wij zijn er benieuwd wat de prijs hier van is
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea keukenwerkbladen monteren uit heel Nederland:

IKEA keukenwerkbladen monteren

Ik wil mijn huidige werkblad laten demonteren en vervangen voor een nieuw werkblad. De uitsparingen voor de wastafel en kookplaat moeten nog worden gedaan. Graag wil ik een prijs voor het afvoeren van alle materiaal en het ophalen van de werkbladen in IKEA Barendrecht. Afmeting is ongeveer 2 x 230 cm (L- Vorm).

Vervanging werkbladen keuken

Vervanging van de keukenwerkbladen door IKEA laminaat bladen.Deze worden op maat geleverd. Lengte voor 3.78 meter , zij 3.86 meter en breedte 60 cm. Het voorblad is reeds voorzien van ingelijmde spoelbak en het zijblad is reeds voorzien van de opening keramische kookplaat. Oude werkbladen uitbouwen en afvoeren. De nieuwe compleet monteren. Aan- en afvoer water aansluiten. De werkbladen liggen in een L-vorm.