Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoorn of directe omgeving.

687 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, composiet blad zagen voor kookplaat, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen, keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen, keuken renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoorn:

Gebruikte keuken plaatsen

Mijn dochter heeft een keuken gekocht via Marktplaats en deze moet worden geplaatst. De oude keuken wordt gedemonteerd en afgevoerd. De vervangende keuken is reeds in haar bezit.

Graniet aanrechtblad en tweegats kraan repareren of vervangen

Wij hebben een aanrechtblad van graniet. Vandaag is er een stuk rand naar beneden gevallen van 66 cm. De rand is in twee stukken gebroken. Ik wil graag een offertre/info over de mogelijkheden van reparatie. Tevens lekt onze tweegatskraan bij beide hendels. Deze zouden wij ook graag willen laten repareren of vervangen. Zie foto's.

Gat voor afzuigkap boren

Een gat maken voor afvoer van afzuigkap. Doorsnede 15 cm.

Ikea keukenwerkbladen monteren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken geplaats, nu moeten we alleen het werkblad er nog op. Nu kunnen wij dat alleen niet zelf, dus nu is onze vraag of jullie ook alleen werkbladen monteren en op maat zagen. Ons werkblad is van laminaat en loopt rond af. Wij zijn er benieuwd wat de prijs hier van is

Recirculatie afzuigkap laten monteren

Ik wil een recirculatie afzuigkap laten plaatsen, zonder afvoer dus.

Keukenlades en -deurtjes opknappen

Bij deze wil ik vragen of het mogelijk is om niet de hele keuken, maar van 2 lades en 2 deurtjes de folie te vervangen. Ik begrijp dat het kleurtechnisch niet optimaal is, maar het is een tussenoplossing voorlopig. De lades zijn 29 x 11 centimeter groot en de deurtjes zijn 29.5 x 58.5 centimeter groot. De keuken is gekocht bij de Keuken Kampioen en daar wordt de kleur omschreven als 210 crème.

Zelfstandige afzuigkap installeren

Ik heb een zelfstandige afzuigkap bij Gamma gekocht en wil deze graag laten ophangen.

Keuken renoveren

Wij hebben ook onze keuken in 2000 gekocht, de 9 kastjes en 2 lades zijn aan vernieuwing toe, de folie laat los, ook zouden we de buitenkant graag in een andere kleur willen.

Gasfornuis repareren

Ik heb een gasfornuis Solitaire 905b en waarschijnlijk is mijn thermostaat defect. De oven wordt wel heet maar volgens te heet voor de temperatuur waarop de oven op dat moment is ingesteld. Hebben jullie een monteur in dienst of hebben jullie contact met iemand die mij helpen kan.

Keuken met folie renoveren

Onze keuken hebben wij in 2000 gekocht, maar nu laat het folie los. Nu zijn wij ons aan het oriënteren wat het kost om onze keuken te renoveren en zouden graag een offerte willen ontvangen wat de kosten zijn om onze keuken te renoveren. Het gaat om 23 deurtjes. Graag willen met u bespreken wat de verschillende mogelijkheden zijn (vervangen folie/vervangen kastjes/vervangen deurtjes).

Renovatie van de keuken

Renovatie van de keuken, het gaat daarbij om nieuwe deurtjes en nieuw apparatuur.

Geleider van de keukenlade vervangen

De meest gebruikte lade gaat steeds schever hangen, keuken is 25 jaar oud.

Deel van de keuken opknappen

Wij hebben een tijdje geleden een lekkage gehad in de keuken, nu is dit verholpen en gaan wij de vloer binnenkort laten vervangen, echter door de lekkage is er ook een deel van de keuken heel erg nat geworden en dat begint te stinken. Wij hebben een paar maanden geleden alle kast deurtjes laten overspuiten en zouden het daarom zonde vinden om de hele keuken te moeten doen. Ik denk dat alleen het kastje onder de gootsteen vervangen moet worden en dat daar dan gewoon weer de deurtjes in kunnen. Een andere optie is het hele keukenblok: smal kastje, gootsteen kastje en vaatwasser kast, te laten vervangen. Laat even weten wat de mogelijkheden zijn en de eventuele kosten. Bijgevoegd 2 foto's

Keukenblad vernieuwen

Ik zou graag mijn keukenblad willen vernieuwen. Het plaatsen van een nieuw keukenblad, iets van 1.5 meter. Een kunststof blad plaatsen. Eventueel de kastdeuren vervangen, dat zijn: 2 lades en 5 deuren + een apothekerskast.

Afzuigkap in de keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap in onze keuken laten plaatsen,graag wil ik het gehele kostenplaatje.

Aanrechtblad en achterwand vervangen

Het aanrechtblad en de achterwand van de keuken vervangen door een nieuwe. Het betreft een L-vormige keuken.

Kunststof aanrechtblad plaatsen

Vervangen van een bestaand aanrechtblad van Royal Stone door een nieuw kunststof blad met aluminium spoelbak. De nieuwe spoelbak moet rond zijn. Een L-vormig blad. Lengte ongeveer 3 meter en 60 cm diep, standaard diepte.

Keuken lamineren

Ik wil delen van de keuken opnieuw laten lamineren. Het gaat om twee deuren, drie lades en een kleine la.

Keuken herplaatsten

Wij willen onze keuken laten verplaatsen. De keuken bestaat uit een eiland van 1 (b) x 3,1 (l) x 1 (h). Eiland hoeft slechts geroteerd te worden. Verder hebben we een rechte stuk van 0,60 (b) x 3,6 (l) x 1,75 (h) en nog een recht stuk van 0,60 (b) X 1,8 (l) x 1,75 (h). De keuken staat nu in een ruimte van 5 (b) bij 4 (l) en mag daar ook in blijven. - Voor de herplaatsing van het lange rechte stuk is het nodig dat water toe- en afvoer (gootsteen, vaatwasser) wordt verlengd (kruipruimte). Ik vermoed dat hiertoe een gat zal moeten komen in de betonen vloer. - Het kleine rechte stuk hoeft slechts geschoven te worden en aangesloten te worden op de bestaande water toevoer. De keuken heeft 2 granieten bladen van 1 m x 3,10 m (met daarin een uitsparing voor de gasplaat) en een van 0,60 m bij

Schade aan kookplaat repareren

Schade aan kookplaat, zie foto. Is dit te repareren?

keuken plaatsen

Het demonteren van de oude keuken en een nieuwe plaatsen en in bedrijf stellen keuken prijs tussen 3000en 4000

Koelkastdeur

De deur van de inbouwkoelkast gaat niet meer goed dicht (is verzakt) dit moet verholpen worden.

Ingebouwd gasfornuis nakijken

Een gaspit doet het niet meer voldoende. Bereikt geen kookpunt meer. Wil graag dat het nagekeken wordt. Het gaat om een ingebouwde gasfornuis van het merk Zanussi.

Gat maken en afzuigkap aansluiten

In mijn keukenmuur moet een gat gemaakt worden naar buiten voor aansluiting afzuigkap. Die afzuigkap is een ATAG met metalen filters en 3 standen, waarschijnlijk 400 capaciteit. De opneing van het afvoerkanaal zit bovenop de kap en de kap is ook geschikt om onder een kast te plaatsen. Kap is waarschijnlijk 3 jaar oud (dus tweedehands). Verbinding tussen afvoer en gat in de muur moet ook nog gemaakt (buis dus). Ophangen van de kap hoort ook bij de klus. Ik heb toestemming van de woningstichting en zij wijzen erop dat ik in het gat een rooster moet plaatsen. Zij doen de klus niet.

Werkzaamheden t.b.v. nieuwe keuken

Modificeren van inblaas heteluchtverwarming. Kleine reparaties plafond o.a. vastzetten gipsplaat. Omleggen gasleiding. Modificaties electra: WCD’s verplaatsen. Wanden en vloer egaliseren. Tegelen en voegen ca. 5 m2 wand met metrotegel. Tegelen en voegen ca. 5,5 m2 vloer. Doorvoer t.b.v. kanaal afzuigkap in muur van gipsplaat/steen aanbrengen.