Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor werking afzuigkap controleren:

Werking afzuigkap controleren

Ik heb momenteel twijfels over de juiste werking van mijn afzuigkap en zelf kom ik niks geks tegen. Toch denk ik dat hij niet optimaal meer presteert dus zou graag een deskundige er naar laten kijken. Het merk is Bauknecht.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor werking afzuigkap controleren uit heel Nederland:

Afzuiging omleiden

Wij zijn reeds verhuisd en hebben zowel in de keuken, toilet en badkamer een afzuiginstallatie. Afzuiging in het toilet werkt afzonderlijk en gaat in werking als de verlichting aan gaat. De afzuiging van de badkamer is door middel van een knop in de keuken te bedienen. De knop is vervangen en werkt niet nu niet meer. Deze knop is zowel voor de afzuiging voor de keuken als in de badkamer. In de keuken hebben we nog een apart afzuigkap en die werkt prima. Maar we willen toch graag een aparte afzuiging in de badkamer, met de bediening in de badkamer zelf. Hopelijk is dat te realiseren.

Afzuigkap opnieuw monteren

Wij hebben vorig jaar een nieuwe keuken aangeschaft. De afzuigkap (plafondunit) heb ik zelf gemonteerd. Ik heb nu het idee dat de aansluiting niet meer goed zit aangezien de afzuigende werking ineens minder is. Ik zou graag een professional er naar laten kijken en de afzuigunit professioneel opnieuw laten monteren op de afzuigpijp naar buiten.

Bulthaup keuken aanpassen

Ik heb een Bulthaup keuken b3. De pootjes van de keuken en de hoge kast zijn nog te hoog en zou ik zo laag mogelijk willen. De hoge kast met vaatwasser zou ik graag 25 cm meer naar links willen hebben en het zijpaneel moet dan worden omgezet. En er moet nog een bovenkast opgehangen worden en wellicht ook een afzuigkap. Alle aansluitingen zijn al gedaan, de keuken is in werking.

Gemetselde schoorsteen repareren

Wij hebben een ongeveer 9 meter lange schoorsteen die door de werking van het huis (oud) muren en vloerbalken is gaan lekken in de knik tussen vloer en plafon en door weer en wind is de asbest pijp verlenging aan het eide los gaan zitten ons eerste probleem is de lekkage van rook wij vroegen ons af of dit met reparatie aan steen en voegen goedkoper gerepareerd kan worden dan met flexibele pijp het hele hui is gemetseld met kalkcement dus niet het hardste materiaal en de schoorsteen bestaat uit twee kanalen waarvan er een als een soort 100jaar oude afzuigkap zou moeten werken als je op de kachel kookt en zou het eindstuk weer aangesmeerd kunnen worden

Reparaties aan de keuken laten uitvoeren

In onze keuken moet een aantal zaken worden gerepareerd. Het gaat om: - deur van de afwasmachine - werking van de afzuigkap - lichten in de afzuigkap (doen het niet meer) Het gaat om kleine reparaties, die ik helaas niet zelf kan uitvoeren. Ik wil graag voor de kerst dat de keuken weer in orde is.

De werking / capaciteit van de afzuigkap meten

Ik zoek een vakman die kan bepalen of mijn afzuigkap nog voldoende zijn werk doet. Ik heb de laatste tijd de indruk dat de kook- en braadlucht te lang blijft hangen in de keuken/woonkamer.