Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keukenapparatuur laten installeren:

Nieuwe keukenapparatuur laten installeren

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker. I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keukenapparatuur laten installeren uit heel Nederland:

Keukenapparatuur laten installeren

Verwijderen en afvoeren van het gasfornuis en de magnetron. Vervolgens leveren en installeren van een inductiekookplaat en magnetron met ovenfunctie. Ik weet niet of er momenteel krachtstroom aanwezig is, dit zal dan ook aangelegd moeten worden.

Extra groepen installeren voor keuken

Onlangs hebben wij een jaren '30 woning gekocht. Op dit moment is er 1 groep voor alle keukenapparatuur. In verband met een verbouwing keuken, willen wij dit nu graag uitbreiden. Volgens de omschrijving van de groepen in de meterkast, zou er een tweede groep moeten zijn voor de keuken, maar hier lijkt niks op aangesloten te zijn. Alles moet dus ook eens goed nagekeken worden.

Keukenapparatuur vervangen en/of installeren

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser, een oven en een afzuigkap plaatsen. In de keuken is er nu geen vaatwasser en dus ook geen aansluiting hiervoor. Er is momenteel een combi magnetron ingebouwd. Deze wil ik vervangen door een inbouw oven. De huidige afzuigkap is een inbouw vlakscherm afzuigkap. Deze wil ik vervangen door een schouw of anders schuine afzuigkap. Op 28 augustus ontvang ik de sleutel.

Extra groepen installeren voor keukenapparatuur

Heb 3 extra groepen nodig voor oven magnetron en inductie kookplaat 90 cm.

Keukenapparatuur vervangen en installeren

Ik heb nieuwe keukenapparatuur gekocht en wil deze graag in laten bouwen. De vaatwasser, combimagnetron en de gaskookplaat moet worden vervangen. Tevens moet de bestaand kraan eraf, en moet er een Quooker geplaatst worden. Alle aansluitingen, water, elektra en gas zijn aanwezig.

Nieuwe groepenkast en stopcontacten plaatsen

Momenteel heb ik 6 groepen (voorzien van stoppen, waren er 4) in mijn meterkast, 15 jaar geleden zijn er 2 groepen bijgeplaatst voor mijn huidige keuken die toen werd geplaatst. Huidige keukenapparatuur bestaat uit: Koel/vries combinatie, combi magnetron, afzuigkap, vaatwasser en een koffiezetapparaat (los). Deze apparaten zijn op de 2 nieuwe groepen geplaatst. Door aanschaf van een nieuwe keuken met meer apparatuur heb ik meer capaciteiten nodig. De apparatuur (Siemens) in de nieuwe keuken zijn: - Vriezer; - Koelkast; - Combi Magnetron; - Espresso koffieapparaat; - Afzuigkap; - Kookplaat (elektronische ontsteking); - Quooker met boiler (7 liter); - Vaatwasser. Aan de hand van de tekeningen van de keukenzaak kan ik zien waar de nieuwe stroomvoorzieningen zouden moeten komen. Ik kan gebruik maken van mijn huidige contactpunten, maar dit zal niet voldoende zijn. Ik denk dat ik 2 (dubbele) extra stroompunten moet hebben. Afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 5 a 6 meter. Aangezien mijn huidige groepenkast dateert van 1985 overweeg ik om geen nieuwe groepen bij te laten plaatsen, maar een volledige nieuwe groepenkast te laten installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar een volledig nieuwe groepenkast (tegen een redelijk tarief).

Keukenapparatuur laten installeren

Ik wil graag in een bestaande keuken een Bora afzuigkap en een kookplaat laten installeren. Wat zijn de kosten hiervan?

Installeren van keukenapparatuur

Wij zijn voornemens 7 apparaten aan te schaffen voor ons nieuwbouwhuis dat in 2017 zal worden opgeleverd. Het gaat om de volgende apparaten: siemens-ki25rp60 Koelkast siemens-gi25np60 vriezer siemens lc98be542 afzuigkap siemens-ct636les1 inbouw-koffiemachine siemens cm836gps1 compacte inbouw bakoven met stoom siemens-sn68m058eu volledig-integreerbare-vaatwasser siemens-er926sb70n inbouw-gas-op-keramisch-glaskookplaat Als zij zorgen dat deze apparatuur na oplevering klaar staat in de keuken (op begane grond), kunnen jullie deze apparaten dan voor ons installeren? Ik hoor graag of dit mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Keukenapparatuur en afwerking

Ik ga een Ikea keuken aanschaffen in m'n nieuwe appartement. Alle kastjes zal ik zelf in elkaar zetten. Het gaat over een hoekkeuken van +/- 300 bij 180 cm. Ik wil graag de afwerking (kitten etc) en het op maat maken en plaatsen van het werkblad laten doen als mij dat niet lukt. Wat ik wil laten doen: de apparaten installeren: een kookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een koel-vries combi. En ook de afwerking zoals kitten en de technische dingen wil ik laten. LET OP! De bijlagen is bedoeld om de aansluitingen te weergeven, de posities van kasten en apparatuur komen niet precies overeen.

Tulp keuken met keukenapparatuur plaatsen

We zoeken een vakman voor het monteren en installeren van onze bij Tulp aangeschafte keuken inclusief apparatuur. Betreft een lang deel van de keuken tegen de bestaande muur en een (eiland) keukenblok met kookkraan en boiler. Op bijgevoegde tekeningen zijn de maten van de keuken te vinden. Ook de twee bijlage met vooraanzichten geven een goed beeld van de keuken. De woning is leeg i.v.m. de verbouwing en dus goed toegankelijk. Alle leidingen zijn al voorbereid op basis van het definitieve leidingschema en liggen klaar voor aansluiting. Mail gerust wanneer er aanvullende vragen zijn. De inhoud van de klus en onze wensen staan duidelijk bij de gedetailleerde omschrijving uitgeschreven, graag reactie daarop mét richtprijs.