Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor boretti oven repareren:

Boretti oven repareren

Onze boretti oven gaat niet meer aan, betreft een oven van 90 cm met daarop fry top en 4 pits gas. Als we de oven aandraaien gaat ook de verlichting niet branden. De gas functie werkt gewoon. Ivm verhuizing reparatie gewenst voor 15/8.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boretti oven repareren uit heel Nederland:

Scharnieren van een Boretti oven vervangen

Ik heb een Boretti fornuis type VN83AN en van de ovendeur moeten beide scharnieren vervangen worden. Graag een all in prijs.

Boretti oven repareren

Oven van 2009 wordt niet meer echt warm. Misschien nog 100 graden. Je hoort nog wel een klik als je aan de temperatuur instelling draait, het oranje lampje gaat echter niet meer branden. Het is een convectie oven, fornuis is 90 cm breed, deze oven 60 cm. Model:Vp946ix Art: PD906MP

Gasfornuis en oven vervangen

In bestaande keuken, moet het gasfornuis en de oven vervangen worden. Dit betreft beide Boretti keukenapparatuur; 1. De MIO-660IX inbouwmaat 560mm x 585mm en 2. Gasfornuis MGGK-64 inbouwmaat 560mm x 490 mm.

Scharnieren vervangen van een Boretti oven

Rechterscharnier van Boretti Type VNR96AN. Modelomschrijving FOBO/VNR96AN is gebroken en moet vervangen worden. Svp all in prijsopgave.

Scharnier van de oven en carousseldeur repareren

Het scharnier van de Boretti oven moet vervangen worden lijkt het. Deze sluit niet meer. Zie foto. + Als gevolg van het meerdere malen defect raken van het carrousel systeem van onze keuken hebben wij dit moeten verwijderen net als de deurtjes. Wij zouden graag een eenvoudig en goed werkend carrousel systeem (of iets anders creatiefs) gemonteerd willen krijgen.

Boretti oven repareren

Ik heb een Boretti 6 pits fornuis met een oven. Het is ruim 10 jaar oud, maar hij altijd perfect gewerkt. De oven gaat echter al lange tijd niet meer goed dicht en sinds deze week werkt de oven niet meer. Het lichtje gaat niet meer aan en de oven lijkt überhaupt niet meer op te warmen. Wij vermoeden dat het probleem in de ventilatie zit. Graag zouden we een specialist de oven laten repareren.

Scharnieren vervangen van een Boretti oven

De deuren van onze Boretti oven, type VT96IX (90 cm breed) sluiten niet meer zo goed. Waarschijnlijk moeten de scharnieren worden vervangen.

Verwarmingselement van de Boretti oven vervangen

Kleine Boretti dubbeloven (vfpnr 94 an, 60cm. en 30cm.) is defect. Bovenste verwarmingselement in de kleine oven is kromgetrokken, maakt contact met ander spiraal en stinkt bij verwarmen. Moet vervangen worden.

Boretti oven maken

De deur van de boretti oven sluit niet goed meer, het rubber zit ook los.

M-SYSTEM van de Boretti oven repareren

De draai knop van de oven doet het niet meer draai door en de oven slaat niet aan.

Partners

Partners van Casius