Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoofddorp of directe omgeving.

1898 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken laten wrappen of spuiten, houten aanrechtblad schuren en oliën, keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen, koelkast inbouwen, keuken slopen en afvoeren, afzuigkap laten monteren en oude demonteren, afzuigkap inclusief afvoerkanaal, keuken verlagen, afzuigkap laten monteren en oude demonteren, inductiekookplaat inbouwen, plaatsen aanrecht met gootsteen, dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda, keuken gereed maken voor plaatsing, extra groep voor inductie + aansluiten en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoofddorp:

Werking afzuigkap controleren

Ik heb momenteel twijfels over de juiste werking van mijn afzuigkap en zelf kom ik niks geks tegen. Toch denk ik dat hij niet optimaal meer presteert dus zou graag een deskundige er naar laten kijken. Het merk is Bauknecht.

Nieuwe keukenapparatuur laten installeren

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker. I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.

Keuken opknappen en apparatuur plaatsen

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker... I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.

Boretti oven repareren

Onze boretti oven gaat niet meer aan, betreft een oven van 90 cm met daarop fry top en 4 pits gas. Als we de oven aandraaien gaat ook de verlichting niet branden. De gas functie werkt gewoon. Ivm verhuizing reparatie gewenst voor 15/8.

Afvoer voor de afzuigkap aanleggen

Graag uw offerte voor het aanpassen/herstellen van de luchtafvoer afzuigkap in de keuken. Bij het aanleggen van de luchtafvoer in nieuwe keuken is een te groot gat in de binnenspouwmuur geboord. De ontstane ruimte tussen muur en flexibele afvoerbuis blijkt niet dicht gemaakt te zijn. Hierdoor komen vanuit de spouw muizen in de keuken. Monteur heeft achteraf geprobeerd deze ruimte met purschuim te vullen. Dat helpt niet. In de flexibele buis hebben de muizen inmiddels een gat geknaagd. Ook in het purschuim. Welke structurele oplossing kunt u bieden? Misschien een deel van de flexibele buis vervangen door een vaste metalen buis of platte metalen elementen. En daarna ruimte in de binnenspouwmuur netjes met cement rondom dicht maken? Ik hoop dat eea zo duidelijk is omschreven. Anders kunt u beter even langskomen en ter plekke de situatie beoordelen.

Keuken opknappen

Keuken van 2006 met totaal 12 deurtjes en 5 laden. Folie laat op sommige kastje los, sommige zijn zelfs ingescheurd. Ik wil de folie van alle kastjes (i.v.m. kleurverschil) en lades laten verwijderen en de kastje opnieuw laten bekleden met folie of met kwaliteit verf laten spuiten in de kleur Fresco (bestaande kleur).

Spoelbak laten frezen in een aanrechtblad

Ik heb een aanrecht blad van multiplex met betonlook. Hierin wil ik spoel bak laten verzinken zodat deze gelijk ligt met het blad.

Elektrische kookplaat vervangen

Alleen het vervangen van electrische kookplaat etna in de schuur.... stroom voorziening, aansluiting is aanwezig. Betreft Klein klusje van maximaal 10 -15 min. Nieuwe kookplaat zal aanwezig zijn.

Gat voor de kookplaat infrezen in het keukenblad

Er moet een gat ingevreesd worden in het keukenblad voor een kookplaat.

Kookeiland demonteren en terug plaatsen

Het kookeiland moet tijdelijk eruit, want ik wil een nieuwe vloer laten leggen in de keuken. Ik zoek dus een professioneel bedrijf dat materieel heeft om dat zware blok te ontkoppelen (gas), te verplaatsen naar buiten. Let op: DE keuken is op de eerste verdieping en na een week graag weer terug te plaatsen en aankoppelen. Dit zal pas rond half maart spelen. Er is namelijk een lekkage in de granito vloer. Daarom moet het kookeiland eruit.

Keuken laten demonteren

Een keuken met 3 hoge kasten en 5 kasten onder aanrecht moet gedemonteerd worden volgende week in Hoofdorp. Met appartenant. Aanrecht is composiet.

Werkblad in de keuken laten vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij in de keuken een werkblad kan vervangen. Er zijn openingen nodig voor een gasstel, kraan en wasbak. Er moeten een kraan en afvoer worden aangesloten. Het gaat om werkblad Inova, 265 cm lang en 60 cm breed. Het is van spaanplaat met een kunststof bovenlaag.Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Nieuw keuken plaatsen

Ik wil een nieuw keuken laten plaatsen inclusieve apparatuur. De keuken wordt op 21 september geleverd. Oude keuken verwijder ik zelf.

Leidingschema voor nieuwe keuken uitvoeren

Aanpassen leidingen, elektra en afvoer ten behoeve van plaatsing nieuw keuken. Bestaande keuken wordt vervangen. Apparatuur: koelkast, vriezer, gasfornuis, Quooker, magnetron-oven en vaatwasser. De quooker heeft een vermogen van 1500 watt, er moet gekeken worden of de meterkast dit aankan. De spoelbak blijft bijna op dezelfde plaats, vaatwasser verschuift een meter. Ook plaatsing extra stopcontacten. Woning uit 2000 en de keuken is ongeveer 2 bij 3 meter. Gewenste uitvoering werkzaamheden week 21.

Softclose vervangen van Siematic keukenlades

Wij hebben een SieMatic keuken van ongeveer 10 jaar oud met in totaal ongeveer 10 lades. Van 2 van de lades werkt het softclose mechanisme niet goed meer en de lades blijven gedeeltelijk open staan. Ik laat dit hier graag even beoordelen en repareren/vervangen. Mogelijk kunnen de andere lades dan ook even worden nagekeken. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Gat laten boren

15 cm gat laten boren in beton muur voor afzuigkap

Reparatie van een aanrechtblad

Door onbekende oorzaak is toplaag beschadigd ongeveer 1.5 centimeter. Het type werkblad leisteen antraciet kunststof Maxx basic 1658P1.

Keukenblad installeren

Ik wil graag een nieuw keukenblad kopen, met 4-pits gastoestel en spoelbak, wat zijn de kosten voor het vervangen van het keukenblad. Het blad is ongeveer 3 meter lang en het zal waarschijnlijk een houten keukenblad worden. In het keukenblad moeten nog gaten worden gemaakt zodat het fornuis en de spoelbak hierin geplaatst kunnen worden.

Barstje in een composiet aanrechtblad repareren

Ik heb een barst in een composieten aanrechtblad. Het barstje is wat groter en loopt over de rand heen. Ik wil het barstje graag laten repareren.

Keramische kookplaat monteren

Ik wil graag een keramische kookplaat laten plaatsen.

Afvoer maken afzuigkap plus wegwerken in koof

Wij hebben een afzuigkap hangen die bedoeld is voor mechanische ventilatie. Echter is dit niet meer aanwezig in de keuken en willen we een afzuigkap met motor. Nu moet alleen de afvoer naar buiten gemaakt worden inclusief materiaal en willen we dit weggewerkt hebben in een koof die schilderklaar wordt afgewerkt. De afstand van de afzuigkap naar buiten is ongeveer 2 meter. Buitenmuur is metselwerk en binnenmuur is beton. De binnenmuur is net geschilderd en willen dit graag wit en schoon houden. Buitenkant graag afwerken met een rooster.

Grohe Feel keukenkraan laten installeren

Het gaat om het installeren van de Grohe Feel keukenkraan met hoge uitloop chroom. Graag offerte hiervoor.

Rond gat en vreesrand in keukenblad maken

Heb een keukenblad bij gamma gekocht van 224 x 60 x 6 cm en zoek iemand die hierin een gat en vreesrand in aan wil brengen

Keuken met apparatuur plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Leidingwerk moet gedaan worden. Afvoer aanbrengen warm/ koud water/ gas. Gat maken voor afzuiging. Heb een gedetailleerd leiding plan. Keuken bestaat uit enkel onderkasten en een eiland met spoelbak en vaatwasser. Koken aan de muur kant op Boretti.

Keukenkraan vervangen en eventueel keukenreparatie

In mijn keuken dient de keukenkraan te worden vervangen, omdat in de loop der jaren hij los is komen te zitten. Waardoor er nu water doorsijpelt naar het keukenkastje. Het aanrechtblad is van geperst hout. Mijn wens is om alleen de keukenkraan te vervangen, omdat de keuken verder in een prima staat is. Maar als dat niet mogelijk is dan een betaalbare oplossing voor mijn keuken. Ik ben voor een afspraak slecht per telefoon te bereiken, dus ik zie graag een reactie per e-mail tegemoet.