Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hilversum of directe omgeving.

1649 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken voorbereiden en plaatsen, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hilversum:

Keukenkastje bulthaup installeren

De keukenkast is eraf van het kastje onder de kraan. Alle onderdelen zijn nog in huis (wellicht aan vervanging toe). Het is ons niet gelukt zelf het kastje te monteren en wij zijn heel handig. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren en mogelijk vervangen van 1 deur van een bulthaup keuken.

Afzuigkap pijp verplaatsen

Ik ben met een verbouwing bezig van een lunchroom, er komt een nieuwe keuken in. De afzuigkap wordt ook verplaatst. Nu gaat er een grote pijp door het dak heen. Die moet verplaatst worden.

Inductiekookplaat installeren

Ik zoek een handige installateur/elektricien die mijn oude gaskookplaat kan demonteren en vervangen voor een inductiekookplaat. Daarnaast moet er een extra groep geplaatst worden in de meterkast om de inductie plaat te doen werken. Hiervoor moet waarschijnlijk ook een draad van de meterkast (via de kelder) naar de keuken getrokken worden. Hier praat je over een afstand van 8 meter.

Plaatsen van een keuken

Kant en klare keuken plaatsen en het verplaatsen van afvoerleidingen. Weet verder niet de afmetingen en overige informatie helaas.

Afzuigkap op laten hangen

Wat kost het ophangen van een afzuigkap? Luchtafvoerpijp is al aanwezig, moet waarschijnlijk alleen passend gemaakt worden voor nieuwe afzuigkap. Oude afzuigkap moet weggehaald en de nieuwe moet worden opgehangen.

Bakwand plaatsen in snackbar

Er moet een bakwand geplaatst en geïnstalleerd worden in een snackbar ter vervanging van de oude. De bakwand moet ongeveer 3,27 bij 1 meter worden.

Composiet aanrechtblad aanpassen

1. wij gaan inbouwkookplaat, inbouwafmetingen 560 x 480 mm,vervangen en de nieuwe maten wijken af van de oude. 2. We willen enkele RVS gootsteenbak vervangen door 1,5 RVS bak. 2.

Afzuigkap installeren

Ik wil een afzuigkap kopen en die geïnstalleerd hebben in onze keuken. Er is een stopcontact in de muur boven het gasfornuis. Daar er een recirculatiefunctie in de afzuigkap aanwezig is zal er geen afvoerpijp aangelegd hoeven worden.

Aansluiten en inbouwen van afwasmachine

Ik heb een nieuwe afwasmachine. Ik zou graag willen dat een monteur de oude afwasmachine demonteert en de nieuwe inbouwt en installeert.

Front van Siematic keukenlade repareren

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is de voorkant los omdat de bevestiging erachter is afgebroken. De la functioneert gewoon en ook het ladefront is niet kapot. Ik heb het front nu provisorisch met ducttape vastgezet maar zou graag willen dat de la echt gerepareerd wordt. We zoeken daarom iemand die de reparatie voor ons kan uitvoeren en ook juiste onderdelen kan verzorgen.

Keuken beplakken en lamineren

Graag zou een offerte willen aanvragen voor het lamineren van onze keukenkasten en het aanrechtblad en het eventueel plaatsen van een nieuwe wasbak. Keuken is 3x3. Het betreft 15 keukenkastjes van verschillende grootte met een klein reliëf. Het aanrechtblad is van hout.

Koelkast bijvullen met freon

Zanussi manhattan koel/vriescombi tafelmodel

Werkblad in de keuken plaatsen

Nieuwe werkblad plaatsen over het huidige RVS werkblad zonder deze uit te halen. Standaard huurwoning blad.

Afgebroken ladefrontje repareren in de keuken

Bij onze SieMatic keuken is er een ladefrontje van 30 cm breed afgebroken. Het frontje is nog heel, maar de bevestigingspuntjes niet. Misschien moeten er wat nieuwe bevestigingen op.

Aanrechtblad met spoelbak en kookplaat plaatsen

Ik wil een kunststof aanrechtblad van 3.90 meter lang geplaatst hebben. Het gat voor de spoelbak en kookplaat zal ter plekke uitgezaagd moeten worden en vervolgens moet beiden geplaatst en aangesloten worden.

Nieuwe Gaggenau afzuigkap monteren

Ik wil wil de bestaande uitschuifbare afzuigkap merk Gaggenau type AH250-161 die ingebouwd is in een bovenkastje laten vervangen. Ik wil dan graag een nieuwe vlakscherm afzuigkap van het merk Gaggenau type AF 200-160, op dezelfde plaats. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Ovenknop van de Boretti oven repareren

Ik wil dat de knop wordt gerepareerd wordt en eventueel wordt vervangen als dit nodig is. De knop is afgebroken.

Technische tekening maken voor de keuken

Technische tekening van de keuken. Dus waar alle water- en gasleidingen, stopcontacten moeten komen, hoeveel extra groepen in de meterkast et cetera. Wij moeten deze kunnen overleggen aan de aannemer van ons nieuwbouwhuis. Oplevering is pas najaar '17 maar. de technische tekening moet snel worden ingediend.

Carrousel kastdeur afstellen

Ik wil graag het deurtje van de keuken caroussel kast even bijstellen, omdat hij niet helemaal mooi meer sluit. (scheef). Er is niets kapot!

Kookstel aansluiten

Elektrische kookstel aansluiten

Installation of a dishwasher

Hello, easy thing ... I need to instal my new dishwasher, the thing is that I need a new part where the water comes from. Please check the photos for more understanding. Thank you.

Afvoer maken voor afzuigkap in de keuken

Voor de afzuigkap wil ik een afvoer naar buiten. In de betonnen muur dient gat geboord te worden. Het gat zal ongeveer 10-15 cm moeten worden (diameter). Er zou al een luchtkanaal aanwezig zijn, maar dat is niet zeker. Zie bijgevoegde foto. Is dat mogelijk en wat zijn de kosten? Graag hoor zo spoedig mogelijk van u.

Scharnieren inbouwkoelkast vervangen

Scharnieren vervangen inbouwkoelkast z.s.m. Sinds vanavond springt de koelkast open. Lijkt door het bovenste scharnier te komen.

Aanrechtblad verlengen

Het betreft het verlengen van het aanrechtblad Duropal F 7515, met tc bak 85 rum Neuze it Stein grueschkupf HPL, aan één kant van de keuken met afgeronde hoek en zo mogelijk aan de andere kant ook een stuk van hetzelfde werkblad plaatsen. Dit stuk zal niet groter dan 1 meter zijn.

Leidingen verleggen in keuken

In ons nieuwbouw appartement zijn alle leidingen in de keuken al gelegd. Nu hebben wij een keuken gekocht nadat alle leidingen er al inzaten waardoor deze verlegd moeten worden. Het gaat om het extra aanleggen/verleggen van stroompunten, verleggen van gas, water, riool leidingen. In de bijlage een tekening van de keukenleverancier hoe het eruit moet komen te zien. Eind maart oplevering is de oplevering van het appartement, begin april wil ik bovenstaande werkzaamheden laten uitvoeren omdat de keuken halverwege april geplaatst zal worden.