Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor carrouselkast stellen of repareren:

Carrouselkast stellen of repareren

Onze carrousel kast werkt eigenlijk al niet lekker sinds wij hier wonen. Hij draait niet lekker en hangt scheef. Vandaag zelf aan het rommelen geweest, maar dat heeft weinig zin gehad. Kunnen jullie mij helpen?
Onze klant uit Hensbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carrouselkast stellen of repareren uit heel Nederland:

Twee deurtjes voor carrouselkast opnieuw stellen

De twee deurtjes voor de carrousel in de keuken lopen aan en moeten gesteld worden.

Carrouselkast afstellen in de keuken

De deuren hangen scheef waarschijnlijk als gevolg van een van de scharnieren die steeds losschiet. Het scharnier moet waarschijnlijk los gehaald worden en een verschoven gedeelte moet weer worden vastgemaakt. Daarna stellen.

Carrouselkast repareren en deurtjes vervangen

De carrousel draait niet meer alles hangt scheef ik alle vele malen de kastdeurtjes lopen stellen maar dat is nu niet meer mogelijk. We willen de carrousel vervangen en ook eventueel de deuren.

Carrouselkast in de keuken repareren

We hebben een Nolte keuken uit 2008, De deuren van de carrouselkast hangen er scheef in en zijn niet meer af te stellen. De hoogte van de kast is 82 cm. Wat gaat het kosten om het mechanisme te vevangen

Reparatie carrucelkast en div

Reperatie carrouselkast, deze draait niet meer. Tevens een kastje stellen en wellicht wat ander klein stelwerk in de keuken.