Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten:

Het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn keuken. Het gaat om: -het boren van het gat in de gevel -het aanleggen van de afvoerbuis -het vervangen van de afzuigkap indien nodig -het bouwen van een koof (ongeveer 6 meter) / verlaagd plafond met spotjes over de afvoerbuis Dit moet plaatsvinden op de begane grond van de woning.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten uit heel Nederland:

Afzuiging omleiden

Wij zijn reeds verhuisd en hebben zowel in de keuken, toilet en badkamer een afzuiginstallatie. Afzuiging in het toilet werkt afzonderlijk en gaat in werking als de verlichting aan gaat. De afzuiging van de badkamer is door middel van een knop in de keuken te bedienen. De knop is vervangen en werkt niet nu niet meer. Deze knop is zowel voor de afzuiging voor de keuken als in de badkamer. In de keuken hebben we nog een apart afzuigkap en die werkt prima. Maar we willen toch graag een aparte afzuiging in de badkamer, met de bediening in de badkamer zelf. Hopelijk is dat te realiseren.

Koof kookeiland realiseren

Ik wil een koof boven kook schiereiland met afzuiging erin 190x 95.

Casco dakopbouw realiseren

Het betreft een casco dakopbouw van circa 25 m2. Voor de exacte maten zie tekeningen. De vergunning is op 25 jan aangevraagd en op 22 mrt wordt de vergunning waarschijnlijk verleend. Het betreft het bouwen van de casco dakopbouw conform de tekeningen. De opdracht betreft het verwijderen van: -oude dakbedekking en oude dakdelen om opbouw mogelijk te maken -oude opgetrokken gemetselde achtermuur Het aanleggen van: -Casco verbouwen (dit wil ik graag afstemmen) -versterken bestaande balkenlaag -aanbrengen raam in zijgevel afmetingen van circa 1,5 bij 1m (maten dien exact gemeten te worden) raam gelijk als huidige raam met luchtrooster -dakkapel met afmetingen op tekening en gelijk als reeds bestaande aan de voorzijde met roedeverdeling op de ramen en luchtrooster -dakdoorvoer voor ontluchting wc en afzuiging wc en voor de badkamer -raam in de achtermuur met roedeverdeling en 1 luchtrooster -Dakpannen gelijk/passend aan bestaande -dakgoot gelijk aan bestaande

Afzuiging in de keuken aanpassen

De afzuiging van de keuken in de serre wil ik aanpassen van afvoer grootte van 10 mm naar de grootte 16 mm, en een nieuwe afvoer op het platte dak van de serre maken en de afwerking van het plafond in de serre realiseren.

Gat naar buiten boren voor afzuiging

Voor onze nieuwbouw woning moeten wij zelf een gat naar buiten realiseren voor de keuken. We zoeken iemand die dat op vrijdagmiddag of avond 26 januari kan realiseren, in het weekend mag wat ons betreft ook. Maandag 29 januari willen we namelijk met de muren beginnen. Als het mogelijk is dat het gat er na het behangen door de muur kan kunnen we kijken naar een later moment kan.

2e badkamer laten maken

Ik wil graag een 2e badkamer in mijn woning. Deze wil ik graag precies boven mijn 1e badkamer op de 1e verdieping laten maken. Ik lever zelf alle materialen. Graag ontvang ik een offerte voor het realiseren van een 2e badkamer (Doortrekken riolering, afzuiging etc. De badkamer is 3 x 4 meter groot.

Voorbereidingen voor een nieuwe keuken uitvoeren

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken (nu L-vormig en straks een keuken met kookeiland), zoeken we iemand die de voorbereidingen kan doen. Voor de offerte kan er vanuit gegaan worden dat de bestaande keuken, het verlaagd plafond en de tegelvloer verwijderd zijn. Graag ontvang ik een offerte van onderstaande posten al dan niet per onderdeel, inclusief uren, materiaalkosten etc. 1. Maken staalconstructie (i.v.m. deels verwijderen muur) omvat: • Kosten 2 maal L-profiel 3,20 m (2 x aan elkaar gekoppeld, volgens advies van de constructeur, berekening is aanwezig); • Plaatsen profiel inclusief verwijden muur 1.2 meter breed. 2. Schilderwerk omvat: • Ca. 60 m2 muren en plafond schilderen; • Schilderen kozijnen binnen. Eventueel kozijnen binnen schilderen+ borstwering + 1 deur. 10 kozijnen + 2 deuren met raam + 2m2 onder borstwering. 3. Stucwerk omvat: • Ca. 60 m2 muren en plafond stucken. In sommige gevallen op een bestaande laag stucwerk, soms op steenmuur, plafond moet op gipsplaat worden gestuct. 4. Vloer omvat: • Leggen elektrische vloerverwarming; • Egaliseren? Moet er een laag over de matten heen?; • Leggen tegels/voegen etc. Dit wordt wellicht geregeld bij het kopen van de tegelvloer. 5. Leidingwerk omvat: • Leggen/verleggen wateraanvoer naar het kookeiland t.b.v. spoelbak; • Leggen/verleggen wateraanvoer naar de kastenwand t.b.v. vaatwasser; • Leggen/verleggen afvoer naar het kookeiland t.b.v. spoelbak; • Leggen/verleggen afvoer vanaf de kastenwand t.b.v. vaatwasser; • Realiseren afvoer in de vloer naar de spouwmuur tbv van afzuiging in de BORA inductie kookplaat in het kookeiland --> afvoer wordt geleverd door de keukenzaak; • Verwijderen oude verwarmingen en leidingen.

Afzuiging installeren in een kebabzaak

Voor de opening van een nog te realiseren Döner kebab zaak vraag ik mij af wat het kost om de afzuiging te installeren. Het zal gaan om een -complete-afzuigkap-110-cm-diep. De offerte hoeft niet zeer gedetailleerd. Hij zal voornamelijk opgenomen worden in het ondernemingsplan. Graag ontvang ik de offertes per email.

Huis renoveren

Graag een vrijblijvende offerte voor een renovatie van een appartement op de 2de verdieping in Amsterdam. Plattegrond in de bijlage. De badkamer verwijderen (dus twee niet dragende muren doorbreken) zodat een doorzon woonkamer ontstaat. Op de plek van de badkamer moet een open keuken komen, dus met aansluiting voor gas en afzuiging. Op de plek van de huidige keuken moet de badkamer komen, dus wc leidingen en wasmachineaansluiting realiseren, evt betegelen en badkamer plaatsen. (Is het heel ingrijpend om keuken en badkamer te verplaatsen? ) Daarnaast moet er een tussenwandje geplaatst worden van 3. 25 meter in de huidige woonkamer zodat daar een slaapkamer ontstaat. Deze wand moet aan beide kanten schilderklaar gemaakt worden, dit geldt ook voor de wanden in de woonkamer. Plafonds stucen.

Rookkanaal aanpassen en schoorsteen verhogen

In de woonkamer zit een rookkanaal zonder voering. Er moet een houtkachel op worden geplaatst. Echter is de schoorsteen ook te laag om een goede afzuiging te realiseren. Graag hiervoor offerte.