Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Heerhugowaard of directe omgeving.

927 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, keuken laten wrappen, keuken wrappen, vaatwasser plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Heerhugowaard:

Demonteren en monteren keuken

Graag heb ik u nodig op 28 of 29 oktober voor een zo goed als nieuw keuken om te demonteren en weer op de nieuwe locatie opmaat plaatsen/monteren. (Transport is al door ons geregeld). De keuken staat in een huis waar ze de keuken als een soort showroom hebben gebruikt. De keuken is bijna niet gebruikt. Graag zou ik de keuken professioneel laten demonteren en weer monteren op een andere locatie, dus graag zou ik geen schade aan de keuken willen hebben.

Het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn keuken. Het gaat om: -het boren van het gat in de gevel -het aanleggen van de afvoerbuis -het vervangen van de afzuigkap indien nodig -het bouwen van een koof (ongeveer 6 meter) / verlaagd plafond met spotjes over de afvoerbuis Dit moet plaatsvinden op de begane grond van de woning.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik wil het gat voor de kookplaat laten vergroten. Deze is nu 85 x 49 cm en moet ongeveer 88 x 49 cm worden. Dikte blad is 3 cm. Het gaat om een granieten blad.

Keukenventilatie monteren

Het gaat om de installatie van 2 keuken ventilatoren. Ook moet er een van gat in de buitenmuur worden geboord en het gaat om een standaard 100 mm draadloze ventilator.

Aanrechtblad monteren

Ik wil graag een aanrechtblad in de keuken laten installeren. Ik ga een aanrechtblad bij Gamma kopen. Kunt u deze vooraf komen opmeten? En als het blad gekocht is het blad monteren. Er moet een wasbak en een fornuis in geplaatst worden.De oude moet verwijderd en afgevoerd worden.

Keuken in de nieuwe woning plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen in onze nieuwe woning, alle leiding en elektra zijn al aanwezig en op de juist plek. Het gaat om een keukenblok van 3.60 meter met een spoelbak (3 laden kast, en 1 kast voor de vaat wasser), een kookeiland van 2.50 meter x 1.10 meter (2 laden kast) en een hoge kast met 2 oven (zie foto).

Afzuigkap vervangen

Afzuigkap is stuk, deze demonteren en vervangen voor een nieuwe. Ik heb nu een uitschuifbare afzuigkap. Ik wil graag een zelfde soort kap laten monteren.

Oude afzuigkap vervangen

Het vervangen van de oude afzuigkap voor een nieuwe eenvoudige niet te dure afzuigkap!

Nieuwe scharnieren in de Bulthaup keuken plaatsen

Wij hebben een Bulthaup keuken van 15 jaar oud. Van de inbouwkoelkast en de deur daarnaast zijn de scharnieren versleten. Graag laten we vijf nieuwe scharnieren plaatsen.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Ik wil de keukendeurtjes opnieuw laten beplakken. Het gaat om 4 onderkasten, 3 bovenkasten, 1 koel-vries combinatie kast, 1 apothekerskast, 3 laden.

Baumatic recirculatie afzuigkap monteren

Baumatic eiland afzuigkap (recirculatie) monteren. Type: Baumatic ISL5SS-EU 90 cm Glass. Oude afzuigkap is reeds gedemonteerd.

Deurtje keuken vastzetten

Met RVS beplaat keukendeurtje onder, beschikt over 4 scharnieren. Het deurtje is toch gaan uithangen. De scharnieren kunnen waarschijnlijk niet meer gesteld worden en dienen vervangen te worden

Carrousel vervangen

Carrousel vervangen en een vakman die hem kan leveren en plaatsen.

Vervanging van een carrousel

Vervanging van een carrousel.

Wij willen een deel van de garage ...

Wij willen een deel van de garage betrekken bij de keuken. Waar nu de garage deur zit willen we dan een schuurtje laten bouwen. Er komt dan een nieuwe keuken in en een nieuwe vloer. Er moeten dus ook leidingen verlegd worden. Dus keukenverbouwing en schuuraanbouw.

- Gasleiding moet omgelegd, hierop moet ...

- Gasleiding moet omgelegd, hierop moet een 5-pits gasfornuis van Etna worden aangesloten. - De waterleiding moet waarschijnlijk verlegd worden is wsl. maar een klein stukje. - 1 radiotor moet afgekoppeld worden. - Leidingen van een andere radiotor moeten omgelegd worden. - Aansluiting maken voor kickspace. - Lichtknoppen van keuken moeten omgezet worden naar de gang (is zelfde muur, alleen andere kant). - Extra groep(en) en evt. nieuwe groepenkast. - Extra stopcontacten in keuken t.b.v. gasfornuis, afzuigkap, 'close-in' boiler, vaatwasser, en boven het aanrecht. - Na het plaatsen van de keuken tegelwerk, het plaatsen van de keuken doen wij zelf.

Eeen compleet nieuwe keuken ...

Eeen compleet nieuwe keuken plaatsen/monteren, incl. elektriciteit, kraanwerk en tegelwerk. De bestaande keuken zal ikzelf compleet verwijderen.

ik wil graag het keuken die ik ga kopen ...

ik wil graag het keuken die ik ga kopen laten monteren ,ik ben veel geld kwijt aan allerlei dingen zoals keuken vloeren tegels enzovoort dat ik geen geld overhou aan professionele monntage dus wou ik het zelf doen maar als jullie me kunnen helpen zou ik jullie dankbaar zijn.

een deur moet worden weggehaald en het ...

een deur moet worden weggehaald en het gat moet muur worden. Er moet een ventilatiegat worden gemaakt opzij naar de berging en vandaar omhoog naar buiten. er moet electriciteit en wateraan- en afvoer naar de berging worden gelegd ivm verplaatsen wasmachine en droger.

verleggen waterleiding en waterafvoer ...

verleggen waterleiding en waterafvoer van vaatwasser, ontkoppelen van een radiator, verleggen van 2 electra punten naar andere wand (is zelfde zijde van meterkast).

Het verwijderen van simpel keukenblok, ...

Het verwijderen van simpel keukenblok, terugplaatsen van nieuwe (reeds gekochte) U-vormige keuken en gedeeltelijk verwijderen van stenen binnenmuur. Verplaatsen van een verwarmingsradiator en aansluiten van diverse (nieuwe) inbouwapparatuur/gaskookplaat alsook het vernieuwen van gastoevoerleiding. Aansluiten en afmonteren van kasten/verlichting/plinten/etc.