Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukendeurtjes lamineren:

Keukendeurtjes lamineren

Ik zoek naar mogelijkheden voor het opnieuw lamineren van 2 panelen in de badkamer voor ons wasmeubel en eventueel 11 panelen in onze keuken. Beiden in wit hoogglans.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukendeurtjes lamineren uit heel Nederland:

Keukendeurtjes lamineren

Ik wil 11 deurfrontjes (verschillende maten), en 9 ladefrontjes van mijn keuken opnieuw laten lamineren.

Keukendeurtjes lamineren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het opnieuw lamineren van onze Hacker Systemat keuken. Ik voeg foto's bij. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om, wanneer we ermee aan de slag gaan, eerst 1 paneel te laten doen om te kijken hoe het resultaat is.

Keukendeurtjes lamineren

Graag wil ik een prijsindicatie om onderstaande panelen opnieuw te laten lamineren. Het gaat om de volgende afmetingen: - 60 x 57 centimeter 2x - 40 x 92 centimeter 2x - 60 x 92 centimeter - 90 x 60 centimeter - 60 x 70 centimeter - 60 x 12 centimeter - 60 x 25 centimeter - 60 x 31 centimeter - 80 x 12 centimeter - 80 x 25 centimeter - 80 x 31 centimeter - 60 x 10 centimeter Het gaat om panelen waar nu een hoogglans witte folie op zit (ABSTRAKT keuken van Ikea).

Vervangen van kunststof keukendeurtjes

Ik wil graag de keukendeurtjes opnieuw laten lamineren. Het kunststof laat los en scheurt kunnen jullie nieuw kunststof aanbrengen? Dan voor alle deurtjes. Wat kost zoiets per deurtje?

Keukendeurtjes beplakken met nieuwe folie

Ik ben zzp-er en ben bij mensen thuis aan het klussen. Het folie van de frontjes / deurtjes van de keuken waar ze erg tevreden mee zijn laat aan sommige zijkanten los. Het spuiten van deze deurtjes vind ik te duur. Kunnen jullie dit goedkoper doen door bijvoorbeeld deze deurtjes opnieuw te lamineren of iets van folie plakken? Deze keuken heeft 17 deurtjes (zie de bijlages) en ik ben ook benieuwd naar de prijs per deurtje. Ik zoek voor deze mensen en voor mijzelf een betaalbare oplossing zodat ik vaker mensen naar jullie toe kan sturen.

Keukendeurtjes opnieuw lamineren

Drie deurtjes in mijn keuken moeten opnieuw wit mat gelamineerd worden. Ze zitten 'geïsoleerd' naast elkaar en mogen dus qua kleur wat afwijken van de andere deurtjes in de keuken. Er zit nu een soort kunststof materiaal op. De afmetingen van de deurtjes zijn 65 cm hoog x 39,5 cm breed x 2 cm dik, 57 cm hoog x 59,5 cm breed x 2 cm dik (deurtje van de afzuigkap) en 65 cm hoog x 59,5 cm breed x 2 cm dik.

Keukendeurtjes lamineren

Ik wil keukendeurtjes lamineren. Het gaat om een stacaravan, totaal 13 panelen.

Keukendeuren opnieuw laten lamineren

Ik wil graag 2 keukendeurtjes opnieuw laten lamineren, in de kleur kersen.

Keukendeurtjes opnieuw lamineren

Hallo Wij hebben een koelkastdeur waar de plaklaag van los laat . Deze deur is 124 hoog en 60 breed.

Keukendeurtjes lamineren

Onze keuken is nog steeds naar onze wens, maar de lamineerlaag laat los van de kastjes. We hebben in totaal 25 deurtjes en lades. Ik vroeg me af wat de prijs ongeveer zou zijn om een nieuwe lamineerlaag op de kastjes te laten aanbrengen.