Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Heemskerk of directe omgeving.

710 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen, keukenblad verwijderen en een nieuwe plaatsen, spoelbak rvs vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Heemskerk:

Keukendeurtjes lamineren

Ik zoek naar mogelijkheden voor het opnieuw lamineren van 2 panelen in de badkamer voor ons wasmeubel en eventueel 11 panelen in onze keuken. Beiden in wit hoogglans.

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Verhogen granieten aanrechtblad

Ik wil graag mijn granieten aanrechtblad zo'n 5 cm verhogen in verband met rugklachten (huidige 89 cm). Door hele keuken omhoog, blad omhoog of nieuw blad eroverheen. Hoek op stelling. 250 cm onder raam met verzonken spoelbak. De hoek om 250 cm met kookplaat uitsparing. Ter hoogte kookplaat steekt blad 10 cm naar buiten. Totaal 70 breed. Overig 60 breed.

Gaskookplaat vervangen

Ik wil graag de huidige gaskookplaat laten verwijderen, en een nieuwe met dezelfde afmeting laten plaatsen.

Keuken vervangen door keuken Venus van Praxis

Mijn ouders wonen in een huurwoning en overwegen om hun huidige rechte keuken te gaan vervangen. Ze willen bij Praxis de keuken Venus kopen van 250 cm lang in hoogglans wit. We zijn nu alle kosten aan het berekenen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken. De huidige keuken bestaat uit 5 kasten aan 1 kant van de muur. Het fornuis/over staat los en is eenvoudig te verwijderen.

Afvoer van de afzuigkap door betonnen plafond

Boren gat in keukenplafond rechtdoor naar boven door betonnen plafond (plat dak). Betreft gat voor afzuigkap/schouw. Graag complete prijs dus ook de afwerking op het platte dak inclusief materiaal/arbeidsloon/voorrijkosten. Betreft nieuwbouwwoning is pas september/oktober 2018 klaar. Nieuwbouwwoning staat in Heerhugowaard. Maar ik wil graag alles op tijd goed regelen en niet op het laatste moment. U hoeft dus geen geldigheidsdatum in de offerte te zetten, daar voldoe ik toch niet aan. Pelgrim afzuigunit ISW850RVS, inbouwtekening is toegevoegd.

Keukencarrousel draaimechanisme repareren

De keukencarrousel gaat slecht open. Je moet het contradeurtje meestal eerst iets naar buiten halen, waarna de kast wel open gaat & draait.

Kraan gat in een composiet aanrechtblad maken

Ik wil zo snel als mogelijk een gat van 35 mm in mijn composiet aanrechtblad laten boren.

Inbouw vaatwasser vastzetten

De inbouw-vaatwasser is los geraakt en moet worden vastgezet. Ik denk dat het komt door teveel gewicht.

Folie op keukenkastjes herstellen

Graag wil ik mijn keukenkastjes hersteld hebben omdat het folie van een aantal kastjes loslaat. Ik wil graag alle frontjes van de keuken opnieuw laten bekleden. Wij krijgen op 1 juli de sleutel van deze woning en dan kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Keuken plaatsen

Wij hebben een tweedehands keuken gekocht en willen deze graag laten plaatsen. Gas, water en elektra zit al op de juiste plaats. Het keukenblok is 3.50 x 2.90 meter. Het gaat alleen om kastjes beneden. Graag ontvangen wij uw offerte.

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

Voor een inbouw koelkast Siemens KI24L40

Kookeiland verplaatsen en aanpassen

Het kookeiland (93x244) van composiet smaller maken naar (60x244) en in zijn geheel verplaatsen naar de muur, dat is een kwartslag draaien! Graag alleen offertes, met prijsindicatie, per mail

Draaikasten van de keuken repareren

Mijn draaikasten van de keuken uit 2003 gaan niet meer zo lekker open en dicht, ze blijven steken en aanslepen. Zelf denk ik dat in ieder geval 1 carrousel vervangen moet worden. Het is een Keller keuken, gekocht bij Brugman.

Inbouwvaatwasser vervangen

Onze vaatwasser moet vervangen worden. Hij is geplaatst onder het aanrecht en het front dient overgezet te worden. Aansluiting zit in het kastje ernaast. We willen een goed degelijk apparaat en zijn niet op zoek naar het mooiste van het mooiste.

Scharnieren vervangen van inbouwkoelkast

Scharnieren vervangen van inbouw koelkast Siemens.

Nieuwe hoekkeuken plaatsen

Een nieuwe keuken plaatsen, hoekkeuken 4 meter lang, de hoek is 1.80 meter lang. Alles is opgemeten en tekeningen zijn aanwezig. Twee bovenkasten, inbouwkasten, onderkasten, aanrechtblad etc. Geen tegelwerk of stucwerk. Leidingen en aansluiting worden allemaal geplaatst. Eventueel nog wat andere klusjes: hangtoilet plaatsen, gipsplafond in de gang maken.

Plaatsing nieuwe hoekkeuken

Een nieuwe keuken plaatsen hoekkeuken 4m lang de hoek is 1m 80 l. Leidingen worden allemaal geplaatst.

Demonteren en inbouwen showroomkeuken

Ik heb bij een keukenzaak in Hoofddorp een showroomkeuken gekocht. Een met een U-opstelling van 215 x 315 x 275 cm. Deze moet gedemonteerd worden en vervolgens in Heemskerk ingebouwd. Wellicht een aantal leidingen een klein stukje verleggen. Keuken is voor het overige redelijk standaard.

Ikea keuken

Ik heb bij Ikea een keuken gekocht en moet een vakman hebben om te plaatsen.

Afzuigkap ophangen

Ophangen afzuigkap. Twee gaatjes boren. Het is een afzuigkap met koolstoffilter 9. Geen afvoer maken. Eventueel snoer langer maken.