Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3450 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Haarlem:

Kitchen renovation

I have started in February an order process for an Ikea Kitchen, making the original plan and contacting their preferred partner to have it installed. I have had the visit for a quote beginning of March, but unfortunately with the Covid-19 crisis the project have been on pause since then. Still, depending on your company situation / current rules regarding the pandemic, I would like to know if getting a quote is possible with potentially a meeting mid May/June. The main points of the kitchen renovation are the following: - Removal of the current kitchen - Refurbishment of the room (removing tiles, replacing by normal plaster boards to paint, same for ceiling, cover floor) - Installation of an Ikea kitchen (main appliance are staying as it is, only dishwasher has to be connected as not existing yet) Thanks in advance.

Sifon/zwanenhals vervangen en aansluiten op de gootsteen

Mijn afvoer Sifon, zwanenhals is oud, lekt en moet eigenlijk vervangen worden. Dit gaat om de zwanenhals en koppelstuk en de aansluitingen van de spoelbak van de keuken. Afvoeren van het materiaal hoeft niet.

Oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken

We hebben een keuken inclusief apparatuur besteld die komt in week 8. De oude keuken moet worden verwijderd en de leidingen, elektriciteitskabels moeten worden verlegd. Daarnaast moet de achterwand recht gemaakt worden (nu onder een hoek). Boven de keuken is een verlaagd plafond dat we willen verhogen.

Gat in een keukenblad maken voor de kookplaat

Gat maken voor een inductie kookplaat, misschien wat lastig door een laatje wat eronder zit, maar als deze niet meer gebruikt kan worden is het geen groot probleem.

Keuken demonteren en herplaatsen

De keuken is niet goed geplaatst. De kastjes sluiten niet aan. Ik wil daarom de keuken laten demonteren en herplaatsen.

Nieuwe afzuigkap laten plaatsen

Ik zoek een klusjes/vakman die mijn afzuigkap in de keuken kan vervangen. Deze moet aangesloten worden op het centrale afzuigsysteem, en mag de motor niet gebruiken. Dit is geen inbouw maar hangt gewoon aan de muur. Nieuwe kap is aanwezig, gaat alleen om oude eraf halen en nieuwe ophangen. Bij voorkeur ook de oude kap afvoeren.

Kitchen cupboards and installation of oven

Requests: Install new oven, cooktop and overhead fan in kitchen. Build and install new kitchen bench and 2-3 new kitchen cupboards. Repair fold out attic ladder.

Keukendeur opnieuw lamineren

Ik wil 1 keuken deur laten lamineren.

Bestaande keuken verhogen

Verhogen keuken met minimaal 5 centimeter. Op dit moment vast keukenblok in hoekopstelling, totaal ongeveer 5 meter werkblad. Onderdelen van de keuken dienen vernieuwd te worden: werkblad, gootsteen en kraan en fornuis en afzuigkap. Maar verhogen is eerste prioriteit. Zie link voor foto's keuken. Spaarndamseweg-270-rd/

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Bestaande afzuiginstallatie onvoldoende of te zwak

Onze huidige afzuigkap (dampkap schuin model) is te zwak. Er er een dubbele geurfilterkast met koolstoffilters en motor aanwezig. Desondanks zijn er klachten van de boven buren over geur overlast. Vermoedelijk te zwakke motor te ver weg van de afzuigkap. Flexibele buizen met te veel bochten. Provisorisch geplaatst door de vorige eigenaar. Onduidelijk is ook of en waar de afgezogen lucht naar buiten gaat.

Keukenblad laten vernieuwen

Het gaat om het plaatsen van een nieuw aanrechtblad met spoelbak en nieuwe kraan.

Gat maken in granito blad en kokendwaterkraan installeren

We willen de huidige kraan + keukenboiler vervangen door een 1-in-3 Hotto kokendwater kraan + boiler. Werkzaamheden: - Huidige kraan verwijderen - Kraangat 32 mm boren in gegoten granito blad - Hotto kraan bevestigen + aansluiten op aanwezige leiding + afvoer

Complete keuken plaatsen

Ik wil een complete keuken laten plaatsen met een rechte wand van 250 cm. Dit moet ook inclusief een koelkast, kookplaat, kraan, spoelbak en oven. Ik weet niet zeker of het een inductiekookplaat moet worden maar als het wel een inductiekookplaat wordt zou ik eventueel ook een prijs willen voor het plaatsen van een perilex.

Gaskookplaat vervangen

De gaskookplaat moet vervangen worden, wat gaat dit kosten? Het is een standaard maat. Het is een kookplaat die in een marmeren aanrechtblad zit. Deze is ongeveer 58 bij 58 cm denk ik.

Koof maken en afzuigkap plaatsen

Huidige afzuigkap is recirculatie kap en deze willen we vervangen door een afzuigkap met afvoer naar buiten. Op dit moment is er in de keuken nog geen aansluiting voor deze oplossing en er zal dus een gat in de gevel gemaakt moeten worden. De koof die we om de nieuwe kap heen willen, moet ongeveer 1,5 meter overbruggen tussen gevel en afzuigkap.

Afzuigkap en afvoer naar buiten aanleggen via raam of dak

Er moet boven een bestaande keuken in mijn appartement een afzuigkap worden geplaatst (eis gemeente Haarlem). Meest voor de hand liggend is afvoer via ruit boven de keuken. Maar wellicht toch via het dak. Dan zou er een ventilatiepan mogen worden geplaatst. Het moet uiterlijk de eerste week van december uitgevoerd zijn.

Keukenkasten monteren

Ik wil in de keuken 1 onderkast, 1 deur en 1 lade,afm hxbxd 82x50x50 gemonteerd hebben (dus alleen in elkaar zetten) en 1 keukenkast, afm hxbxd 60x40x40, aan de wand daarboven geplaatst hebben.

Liftsysteem van deur keukenkastje vervangen

Ik wil een nieuw liftsysteem op een keukenkastje hebben. Kastdeurtje is 59 cm breed, 43 cm hoog en 2 cm dik. Zie foto's van het huidige systeem waarvan de veer gebroken is en een palletje voor bevestiging veer is afgebroken.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

IKEA inbouwkoelkast vervangen

Ik wil graag een Ikea inbouwkoelkast/vriezer vervangen. Werkzaamheden behelzen verwijderen bestaande koelkast/vries combinatie en plaatsen nieuwe koelkast/vriescombinatie op dezelfde plaats. Tijdstip in overleg te bepalen.

Scharnieren van een inbouwkoelkast vervangen

Deur van de Atag inbouwkoelkast sluit niet goed meer (bovenste scharnier kraakt. Deur lijkt te zijn gezakt). Ik zoek iemand die dit voor mij kan repareren.

Boretti gasfornuis repareren

De ontsteking van de pitten werkt niet meer goed en de scharnier van de ovendeur is kapot.

Keuken slopen en afvoeren

Wij willen graag onze keuken met tegelwand laten slopen en afvoeren. De losse koelkast blijft staan. Ik woon op 3 hoog zonder lift. Onze keuken is 287 cm bij 230 cm. Het zal gaan om een vaatwasser, oven, gasfornuis, afzuigkap en boven- en onderkastjes. Wat zijn hiervan de kosten?

Knikarm zonnescherm monteren

Ik heb een knikarm zonnescherm gekocht van 295 cm lang en wil dat laten monteren aan de gevel. De monteur kan daarbij op het balkon staan. Het is een handbediend zonnescherm. Ik ontvang graag uw offerte.