Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor uitfrezen van bestaand gat in composiet aanrechtblad:

Uitfrezen van bestaand gat in composiet aanrechtblad

Ik heb de woning onlangs gekocht. De overdracht hiervan zal in oktober plaatsvinden. In het composiet aanrechtblad is momenteel een Siemens Gaskookplaat aangebracht met de maten 45 x 9815 x 520 mm. Ik wil graag een inductiekookplaat. De inbouwmaten daarvan zijn alle groter dan de huidige gas-inbouwkookplaat. Ook zal er een extra elektragroep moeten worden aangebracht n verband met de inductiekookplaat. Ik wil voor beide bewerkingen graag een offerte.
Onze klant uit Groet (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitfrezen van bestaand gat in composiet aanrechtblad uit heel Nederland:

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ik wil het plafond (prefab betonnen systeemvloer) van een nieuwbouwhuis een extra lichtpunt realiseren. Daarom moet vanaf een ingebouwde contactdoos een leidingsleuf gemaakt worden naar het nieuwe lichtpunt. Op het lichtpunt moet een gat gemaakt worden op de doos te plaatsen. De bestaande contactdoos en het nieuwe lichtpunt liggen 120 mm uit elkaar. Uitfrezen van de leidingen etc..

Kookplaat nfrezen in het aanrechtblad

Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe kookplaat in de keuken. Is het voordeliger om een nieuw aanrechtblad te kopen met gaten voor kookplaat en wasbak of het uitfrezen van alleen de kookplaat? Wij hebben een keramische kookplaat in ons aanrechtblad en willen deze vervangen voor een grotere inductie kookplaat. Is het mogelijk om een uitsparing hiervoor te frezen in ons composieten aanrechtblad? Zo dat de kookplaat verzonken ligt in het aanrechtblad. Graag een prijsopgave. Gat is nu ongeveer 60 bij 60 en wordt dan 90 bij 60. Graag reageren via de mail.

Toiletten renoveren

Ik heb twee toiletten die gerenoveerd moeten worden. Bij het vernieuwen van mijn CV zijn de leidingen die op de muur zaten al verplaats naar de hoek waar een koof moet komen. Wat moet er nog gebeuren: Tegels van wand en vloer verwijderen, dit kan ik gedeeltelijk zelf denk ik, maar weet niet zeker of dat lukt dus begroten graag. Muren glad stuken Leidingwerk voor fonteintjes aanpassen, Afvoerleiding toilet bovenverdieping aanpassen naar reeds aanwezig nieuw gat. Oude afvoergat dichten. Afvoer toiletten en fonteintjes aansluiten op bestaand leidingwerk. Inbouwreservoirs plaatsen, compacte versie maar wel strak design. Afwerken inbouwreservoirs en beneden verdieping een dubbele koof creëren, 1e verdieping 1 enkele. Wanden betegelen tot 1.40 meter hoog. Tegels al gekocht 20 x 50 cm. Vloer betegelen. Tegels al aanwezig 45 x 45 cm. Reservoir wand betegelen wild verband. Tegels stroken reeds aanwezig. Beneden verdieping hard stenen drempel evenals boven op de inbouw reservoirs. Deze kan geleverd worden Alles afvoegen en kitten. Voegsel is al aanwezig. Voor de fonteinen moet de afvoer uit de muur gaan komen. Daarvoor moet er uit de kruipruimte nog een gat worden geboord naar de voorraadkast direct naast het toilet. Vanaf daar moet op de juiste hoogte de afvoer door de cellenbetonwand heen geboord worden naar het toilet. Idem voor waterleiding voor het kraantje. of uitfrezen in betonmuur, maar is erg hard. Op de bovenverdieping komt een voorzetwand terug. Daarachter moet de afvoer en waterleiding voor het fontein komen. Het regelwerk van de voorzetwand is nog aanwezig maar dient wel te worden af getimmerd en ook hier een koof creëren. Tegels voor vloer en wand inclusief voegsel al aanwezig evenals fonteintjes en kraan zijn reeds gekocht. De beide inbouw reservoirs, tegellijm en de compact toiletten moeten nog aangeschaft worden. Fotomateriaal en plattegrond beschikbaar.