Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing:

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

Ik wil de aansluitingen voor mijn nieuwe keuken laten aanleggen. Het gaat hier om waterleiding, afvoer, stroom punten en extra stroom groepen aanleggen. Daarnaast wil ik in de bijkeuken de wasmachine en droger gaan neerzetten. Ook hiervoor heb ik dan water, afvoer en stroom punten nodig. Dit wil ik graag als totaal pakket laten uitvoeren.
Onze klant uit Enkhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing uit heel Nederland:

Vloerverwarming + elektra, water gas voorbereiden + verwarmingsbuizen omleggen

We gaan de hele keuken opnieuw doen (3x6 meter). We hebben een keuken besteld die medio juni wordt geleverd. We willen de huidige radiator vervangen, verwarmingsbuizen omleggen, elektra, water en gas voorbereiden en vloerverwarming laten infrezen en laten afdekken. Verder mag ook ook stucen van muren en vloer leggen meegenomen worden in de offerte maar dat kan ook buiten deze opdracht om of doen we deels zelf.

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Uitbreiding ABB groepenkast

Graag wil ik mijn groepenkast uitbreiden i.v.m nieuwe keuken. Het volgende wil ik laten voorbereiden voor een 3 fase aansluiting: - hoofdschakelaar - aardlekschakelaar - 4 groepen erbij

Etage renoveren

Wij willen onze woning (etage van 63 m2) graag verbouwen en ontvangen hiervoor graag een offerte. Het gaat om het breken van een draagmuur en plaatsen draagbalk, vervangen elektra, slopen oude keuken en voorbereiden (stucen) op plaatsing nieuwe keuken. Uitbreiden badkamer door een stuk hal te betrekken en aanbrengen afvoer voor wasmachine. Daarnaast vervangen glas in kozijnen en gereedmaken 2 schouwen op plaatsen inbouw gaskachels. Tenslotte de en suite deuren vervangen door stalen deuren en de en suite kasten een modernere look geven. Uiteraard kunt u ter plekke komen kijken. Ik hoor graag van u.

Oude keuken slopen en afvoeren

Oude U-keuken slopen en voorbereiden elektrische inductie koken. Het zou gaan om ongeveer 16 kastjes van 60cm per stuk. Daarnaast moet het gehele aanrecht worden gesloopt. Er moet een nieuwe groep komen, de gasaansluiting moet afgeslopen worden en een perilex aansluiting. Graag ook de oude keuken afvoeren.

Keuken voorbereiden en plaatsen

Werk dient op korte termijn te gebeuren. Betreft voorbereiden van plaatsing van keuken (waterleiding verleggen, optioneel een contactdoos omhoog plaatsen) en het stucen van de achterwand (dunne laag beneden dikkere laag boven vanwege wat verloop in de wand). Zie de offerte graag tegemoet! Er is een aansluitschema aanwezig van de leverancier aanwezig op basis waarvan de leidingen verlegd moeten worden (zie bijlage). Werk dient vóór 12 maart te zijn afgerond.

Elektra voorbereiden voor nieuwe leuken

In maart wordt een nieuwe keuken geplaatst en voordat dat gedaan wordt, moeten er nog een aantal dingen gebeuren volgens de specificatie van de installateur. Er moet een perilex contactdoos geplaatst worden met twee extra groepen en er moet nog een extra contactdoos ingeplaatst worden voor verlichting in de nieuwe keuken. Zie foto

Stucen wanden

Wij willen graag een aantal muren laten stucen in de woonkamer en in de keuken. De keuken wordt later geplaatst dus de stucadoor heeft alle ruimte. Het gaat om 45 m2 in totaal. Er zitten 4 ramen in de keuken. Ik zou (in overleg) de wanden zelf kunnen voorbereiden, door bijvoorbeeld primer aan te brengen.

Uitbouw achterzijde, evt in combinatie met badkamervloer maken

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Boven de keuken zit een slaapkamertje dat ik al heb laten voorbereiden als badkamer (leidingen) maar de vloer, wanden en raam moeten nog worden gedaan. Deze ruimte is ongeveer 11 m2. Het heeft een dubbel ouderwets raampje. Verwarming, een lichtbad punt, een waterpunt voor de wastafel, zit er al. Het gaat voornamelijk om het waterdicht maken van de onderkant en tegelen. Omdat ik niet zeker weet of mijn budget groot genoeg is wil ik 2 offertes: 1 met badkamer en 1 uitsluitend voor de uitbouw. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan een paar maanden later.

Electra voorbereiden nieuwe keuken en meerdere lichtpunten aanleggen

Opdracht bestaat uit aanleggen stroom voor volgende apparatuur: - Falcon fornuis (nexus 90 inductie) - stoom magnetron Miele - Quooker - vaatwasser - afzuigkap - koel/vries combi - 3 lichtpunten, gefreesd in muur - voorbereiden van 4 stopcontacten - optioneel: 2 lichtpunten in woonkamer gefreesd in muur Waarschijnlijk is al veel elektra aanwezig, maar zijn deze verbindingen doorgetrokken naar de huidige keuken. De nieuwe keuken komt dichterbij de meterkast te staan. Er komt ongeveer 1 m tussen de kookplaat en de meterkast te zitten. Er is geen kruipluik aanwezig. De huidige bewoners van het huis hebben toen ter tijd de keuken verplaats naar een plek waar wij het niet willen hebben, dus er is waarschijnlijk al veel elektra aanwezig. Ik zou graag in de eerste week van februari willen beginnen. Wellicht is het handig als er even iemand komt kijken. Hopelijk kan u met bovenstaande gegevens een prijsindicatie geven.

Partners

Partners van Casius