Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Enkhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Enkhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Enkhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Enkhuizen of directe omgeving.

69 klanten uit Enkhuizen bevelen een bij Casius in Enkhuizen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Enkhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken voorbereiden en plaatsen, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Enkhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Enkhuizen:

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

Ik wil de aansluitingen voor mijn nieuwe keuken laten aanleggen. Het gaat hier om waterleiding, afvoer, stroom punten en extra stroom groepen aanleggen. Daarnaast wil ik in de bijkeuken de wasmachine en droger gaan neerzetten. Ook hiervoor heb ik dan water, afvoer en stroom punten nodig. Dit wil ik graag als totaal pakket laten uitvoeren.

Quooker installeren

Montage quooker flex rvs met combi + boiler en cube reservoir 5 in-1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Keuken installatieklaar maken

De nieuwe keuken wordt aangeleverd in week 9, uit Duitsland, en gemonteerd. De keuken moet installatie-klaar gemaakt worden: betekent huidige keuken in zijn geheel afbreken en slopen. Elektriciteit en water aanpassen, gecertificeerd, boiler verplaatsen, afzuigkap afvoer, muren stucen, egaliseren en nieuwe verlichting aanbrengen. Alles moet in week 8 gerealiseerd zijn en de tekeningen zijn aanwezig. Globale indicatie is met een marge van 15%.

Keukenapparatuur leveren en vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing voor onderstaand apparatuur in de keuken: - Reparatie apothekerskast. - Levering en plaatsing nieuwe koel-vries-combinatie. - Levering en plaatsing nieuwe vaatwasser. - Levering en plaatsing gasstel.

Carousselkast herstellen

Onze carousselkast draait niet meer goed. We willen dat de kast weer wordt afgesteld. Wellicht nieuwe onderdelen: Nobilia keuken Castello Ooit gekocht bij Edmon keukens, maar die bestaat niet meer.

Ovenruit van een Bosch Solitaire oven vervangen

Onze Bosch Solitaire oven gaat al een tijdje mee. Gisteren wilde ik een oven schotel eruit halen, knalt zo het raam in duizenden stukjes. Wij zijn niet zo van de weggooi, en willen hem graag herstellen want ik kan niet zonder mijn oven. Heeft u voor mij een offerte als hij door u besteld en opgehangen wordt?

Vaatwasser laten inbouwen

Ik wil een vaatwasser laten inbouwen. Electra moet aangesloten worden. Leidingen zijn aanwezig, de machine dient alleen te worden aangesloten.

Lamineer vervangen op de koelkast

Ik zou graag het lamineer laten vervangen van de kastdeur waar de koelkast in staat.

Aanrechtblad vervangen

Door een te hete pan is er een brandplek ontstaan op ons kunststof aanrechtblad. We willen het aanrechtblad graag laten vervangen. Het betreft een L-vormig aanrechtblad met wasbak en kookplaat. We weten nog niet wat we voor nieuw blad willen. Het blad is 2.09 meter lang, het L-vormige deel is 1.50 breed. Het blad is 59 cm diep. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden.