Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing:

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

In week 35, eind augustus 2019, wordt onze nieuwe keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Er moeten een aantal elektrapunten, waterleidingen en afvoer worden verplaatst. Ook moet de bestaande perilex aansluiting van 3x400 volt worden omgezet naar een 2x220 volt aansluiting. Werkzaamheden in week 31/32.
Onze klant uit Driehuis (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing uit heel Nederland:

Keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren

Removal of old kitchen, removal of floor tiles, installation of floor heating when possible (also possible through an other company), removal wall tiles, reparation wall, installation smaller gips wall (for the extractor), paintwork, installation ikea kitchen 9 cabinets, installation extractor.

Badkamer, verlaagd woonkamerplafond en keukenvoorbereiding

Woning is recent aangekocht en de sleuteloverdracht vind plaats in September 2020. 1. In de woonkamer wil ik een verlaagd plafond (originele plafond is van beton) t.b.v. meerdere inbouwspots en led verlichting. 2. Badkamer renoveren (5 m2) dus oude slopen en afvoeren en nieuwe badkamer maken met inloop-douche en vrijstaand bad. 3. Keuken slopen en afvoeren en voorbereiden voor de nieuwe aan de hand van technische tekening van keuken-showroom. Graag een offerte met de 3 omschreven werkzaamheden apart vermeld.

Voorbereiding plaatsing keuken en stucen wanden

Op 14 augustus is de overdracht van onze nieuwe woning. Daar moet het een en ander aan gebeuren op de woonverdieping (1e etage woning aan de Citadel, Almere Stad). Het betreft: - halfhoge muur verwijderen (waar de huidige keuken midden in de woning tegen geplaatst is) - volgens plan voorbereiden van ruimte voor plaatsing keuken (waterleiding, afvoer gootsteen & vaatwasser en elektra/stroompunten - NB: GEEN gas). De huidige toe- en afvoer gaan in het midden van de kamer de vloer ingaan

Aanleggen van elektriciteit beneden

Elektra bij de uitbouw plaatsen, incl 2 ventilatie (deuche en WC) voorbereiden voor nieuwe keuken en airco. Liefst met vervangen (vernieuwen) de meterkast.

Verbouwing van onze nieuwe woning

Voorbereiden leidingwerk nieuwe keuken. Verplaatsen deur van de keuken naar de gang. Vervangen verlaagd plafond in de keuken. Nieuwe badkamer vloerverwarming in de badkamer. Vragen van een klapraam in de badkamer. Wegwerken afvoer en leidingwerk in de badkamer. Plaatsen openslaande deuren achterzijde. Vervangen kozijn eerste verdieping achterzijde. Moderniseren meterkast en bijplaatsen extra groepen. Waterdicht maken schoorsteen, voegen en loodslabben. Vernieuwen/repareren van 1 drager van het balkon en reparatie van de gevel ter hoogte van deze drager. Vervangen balkondeur. Vervangen mastgoten voor en achter. Vervangen 4 lekke ramen. Verbeteren ventilatie kruipruimte. En nog wat werkzaamheden. Periode waarin dit niet gebeuren tussen 17 augustus en 15 oktober. Voor foto's kan Funda gebruikt worden. Betreft de woning op Hessenweg 28 in de Bilt

Voorbereiden/leidingwerk voor nieuwe keuken.

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst door Mandemakers. Het betreft een nieuwbouw appartement waar het leidingwerk/elektra is voorbereid voor een simpele kleine project keuken. De verkoper heeft het appartement vanaf bouw gekocht maar niet bewoond door scheiding. De nieuwe keuken heeft een volledige wandopstelling met een "schiereiland" ( alleen koken) vanaf de muur. Alle schemas zijn bijgesloten. Gewenste uitvoering 2 of 3 Juli

Vloerverwarming + elektra, water gas voorbereiden + verwarmingsbuizen omleggen

We gaan de hele keuken opnieuw doen (3x6 meter). We hebben een keuken besteld die medio juni wordt geleverd. We willen de huidige radiator vervangen, verwarmingsbuizen omleggen, elektra, water en gas voorbereiden en vloerverwarming laten infrezen en laten afdekken. Verder mag ook ook stucen van muren en vloer leggen meegenomen worden in de offerte maar dat kan ook buiten deze opdracht om of doen we deels zelf.

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

Ik wil de aansluitingen voor mijn nieuwe keuken laten aanleggen. Het gaat hier om waterleiding, afvoer, stroom punten en extra stroom groepen aanleggen. Daarnaast wil ik in de bijkeuken de wasmachine en droger gaan neerzetten. Ook hiervoor heb ik dan water, afvoer en stroom punten nodig. Dit wil ik graag als totaal pakket laten uitvoeren.

Uitbreiding ABB groepenkast

Graag wil ik mijn groepenkast uitbreiden i.v.m nieuwe keuken. Het volgende wil ik laten voorbereiden voor een 3 fase aansluiting: - hoofdschakelaar - aardlekschakelaar - 4 groepen erbij

Partners

Partners van Casius