Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Driehuis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Driehuis heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Driehuis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Driehuis of directe omgeving.

62 klanten uit Driehuis bevelen een bij Casius in Driehuis aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Driehuis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, keuken laten wrappen, keuken wrappen, vaatwasser plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Driehuis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Driehuis:

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

In week 35, eind augustus 2019, wordt onze nieuwe keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Er moeten een aantal elektrapunten, waterleidingen en afvoer worden verplaatst. Ook moet de bestaande perilex aansluiting van 3x400 volt worden omgezet naar een 2x220 volt aansluiting. Werkzaamheden in week 31/32.

GAMMA afzuigkap laten monteren

Ik wil een afzuigkap laten monteren die ik bij Gamma ga kopen. Op dit moment zit er nog geen afzuigkap. Ik wil er een met koolstoffilter, er hoeft geen afvoer naar buiten te worden gemaakt. Er moet nog wel een elektra-aansluiting worden gemaakt. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de montagekosten.

In een nieuwbouwflat (oplevering ...

In een nieuwbouwflat (oplevering augustus 2006) zijn alle aansluitingen aanwezig maar er wordt geen keuken geplaatst het betreft een hoekkeuken korte zijde 245 cm langezijde ongeveer 300 a 350 cm er dient een motorloze afzuigkap geplaatst te worden in het midden van de lange zijde. Voorts zijn nodig een spoelunit (korte zijde) en vaatwasmachine een gaskookplaat en een combi magnetron koelkast met diepviresvake combimagnetron liefst in kast met koelkast er onder. er is aansluitend tegelwerk nodig geen vloertegels enkele onder- enbovenkasten met verlichting.