Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Diemen of directe omgeving.

1067 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vernieuwen, keuken plaatsen, keuken renovatie, verbouwing keuken, keuken laten demonteren en afvoeren, keuken klaarmaken voor inductie koken en verleggen van leidingen, keuken verplaatsen van achter naar voorkant, plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur., montage nieuwe keuken, het vervangen van 2 keukenbladen, keukenboiler vervangen, ikea keuken monteren, gasfornuis naar elektra ombouwen, afzuigkap opnieuw monteren, keuken gedeelte renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Diemen:

Afzuigkap plaatsen

Ik wil de oude afzuigkap demonteren en nieuwe ophangen.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij zouden graag onze afzuigkap willen loskoppelen van de mechanische ventilatie en deze direct naar buiten laten aflopen. Hiervoor zullen een aantal keukenkastjes moeten worden aangepast en er een gat in de gevel worden geboord en een rooster worden geplaatst. Ik heb een probleem met mijn telefoon dus graag even mailen.

Whirlpool oven van Ikea repareren

Ik kan de tijd en graad niet meer instellen. Na laatste gebruik bleef de oven piepen en zal verschillende cijfers op het display

Voorwerk in de keuken laten verzorgen

Ik ben op zoek naar een vakman die vanaf 1 augustus 2016 het voorwerk wil doen voor een nieuwe keuken. Verleggen van water- en gasleidingen, extra stopcontacten plaatsen, voorziening maken voor afzuiging en stucwerk. Monteren en aansluiten van de keuken doet de keukenleverancier in de week van 22 augustus.

Tweedehands keuken monteren

Ik wil een tweedehands keuken kopen in Papendrecht. Daar moet hij gedemonteerd worden en vervoerd naar Diemen.

Nieuw aanrechtblad en gasfornuis adviseren en monteren

Wij hebben hulp/advies nodig voor het plaatsen van een nieuw aanrechtblad. Welk materiaal en dergelijke. Daarna hebben we hulp nodig bij het demonteren, bestellen en monteren van het aanrechtblad. Het aanrechtblad moet dan ook van spoelbak en kraan voorzien worden. Ook willen we hulp bij de aansluiting van een nieuw gasfornuis. Een los fornuis met 6 pitten en een oven eronder. Het fornuis moet aansluiten op het aanrechtblad.

Composietblad op maat maken en polijsten

Een natuurstenen/composiet blad zagen en twee kanten polijsten. Tevens twee gaten zagen t.b.v. kraan en afvoer. Het blad is 1.20 x 1.20 meter en moet 63.4 x 63.4 cm worden, en dan diagonaal door midden.

Afzuigkap en afvoerbuizen vervangen

We hebben nu een Siemens afzuigkap die het heeft begeven. Uit de afvoer komt kookvet gedruppeld. De afvoer willen we of laten schoonmaken of laten vervangen. Vanaf boven is het circa 1,5 meter tot naar buiten. De specificaties van de afzuigkap zijn als volgt: hoge intensiefstand, intervalafzuiging, verlichting, breedte 90 cm, diepte, niet uitgeschoven 33 cm inclusief verlichting - 45 cm of meer in uitgeschoven stand.

Wandschouw afzuigkap installeren

Ik wil in bestaande keuken een wandschouw-afzuigkap gemonteerd hebben met doorvoer naar buiten door muur met spouw. Ivm met installatie nieuwe afzuigkap moet er een gat worden geboord in buitenmuur huis, door de spouw heen, diameter 15 cm.

Afzuigkap repareren of vervangen

Ik heb een afzuigkap die het niet meer doet. Ik denk dat de motor stuk is. Ik heb een open keuken dus wil ik een afzuigkap met een krachtige motor laten installeren of als dat nog mogelijk is de huidige laten repareren of vervangen met een krachtige motor. Helaas staat er geen merk of type op en weet ik ook niet meer welk merk het is.

Microbeton aanbrengen op het keukenblad

Ik wil graag microbeton op een aanrechtblad van microbeton in de maat 251 cm x 200 cm, L-vorm, inclusief kookplaat- en wasbak uitsparing van 60 cm. Wat is uw richtprijs? Gelieve uw reactie per mail.

Nieuwe keukenapparatuur aansluiten

Ik wil in een oude keuken nieuwe apparaten aan laten sluiten: gasfornuis en een vaatwasser. Leidingwerk iets verleggen en/of vernieuwen want er was nog geen vaatwasser. Ook graag de verouderde geiser vervangen of het warm water op de badkamerboiler aansluiten. Dat zit er direct naast. En de wasmachine indien mogelijk aansluiten in een hok buiten op het balkon. Hiervoor ook het leidingwerk verzorgen.

Inbouwoven en gaskookplaat plaatsen

Gaskookplaat en oven moeten geïnstalleerd worden. Wellicht aanpassen aansluitingen/leidingen.

van recht naar hoek keuken!!

vandaag (31-10-12) een huis aangeboden gekregen,het enige minpuntje is de keuken deze is op een zeer vreemde manier ingedeeld. de huidige bewoners hebben hun best gedaan om het beste er van te maken maar ik.......... hier een korte beschrijving van hoe de situatie nu is: de ruimte is geschat 4x4 mtr een muur kan niet geplaats worden want daar staat de cv en is de deur naar het balkon, de andere muur kant is een brede doorgang naar de woonkamer aan een muur staat nu een keuken blok van 4 kastjes/spoelbak/aanrecht enz. aan de andere muur staat een wasmachine (aansluiting zit op deze plek) maar deze is op zo'n manier geplaatst dat de wasmachine met de zijkant voor een keukenkastje staat waardoor deze weer niet geheel open kan?? omdat er verder weinig ruimte overblijft staat er op de was

Keramische fornuis plaatsen

Wij willen een keramische fornuis met oven. Daarvoor moet een nieuwe groep worden aangemaakt. En waarschijnlijk een ander stopcontact. We hebben iemand nodig die erkent is (van de woningbouw voor de verzekering)

Keuken vernieuwen

Een oude keuken verwijderen, oud tegelwerk verwijderen, waterleiding verplaatsen, eventueel elektra aanpassen. Plaatsen nieuwe keuken en nieuw tegelwerk wand en vloer. Keuken kopen we zelf. Afmeting keukenruimte weet ik niet precies.

Waterschade herstellen

Waterschade aan zijpaneel keukenkastje, deze moet vervangen worden. Weet niet hoe de situatie erachter is en of er meer vervangen moet worden.

Bestaande keuken renoveren

Deze renovatie bestaat uit nieuw multiplex aanrechtblad met ingefreesde spoelbak, kraangat + uitsparing kookplaat van 90cm. Aanbrengen van afzuigschouw, aansluiten kookplaat, aansluiten oven in onderkastje, verwijderen van 2 keukenkasten. De materialen komen van de Praxis.

Problemen electrische ontsteker gasfornuis Whirlpool

De elektrische ontsteking van de middelste pit van mijn 5 pits Whirlpool inbouw gaskookplaat is defect geraakt. De schakelaar werkt niet meer. Die veert terug als je deze indrukt. De ontsteking zelf werkt nog wel als je de schakelaar ingedrukt houdt,want die hoor en zie je tikken en vonken. En het gas slaat even aan. Maar direct weer uit als de schakelaar omhoog veert. Iemand enig idee hoe. Misschien is het een veertje dat niet meer goed werkt of is er een onderdeel stuk?

afzuigkap monteren

Het verwijderen van een oude afzuigkap en plaatsen van een nieuwe motorloze afvoerkap (wandschouw). Afvoerkap evt. ook leveren.

Keukenkast aanpassen en oven inbouwen. ...

Keukenkast aanpassen en oven inbouwen. SVP op 7 of 8 december a.s. Spreekt alleen Engels!

Slopen van de huidige keuken. ...

Slopen van de huidige keuken. Voorbereidend werk voor plaatsen nieuwe keuken. Het spoelgedeelte moet verlegd worden (ca. 2 à 2.5 meter de hoek om). Kookgedeelte moet op de plek van het huidige spoelgedeelte komen, wat inhoudt: opschuiven met 1 à 1.5 mtr. Achterwand van lange zijde stucen.

IKEA-keuken plaatsen, afzuigkap & ...

IKEA-keuken plaatsen, afzuigkap & gasfornuis installeren, enig tegelwerk.

Het project is het volgende: Een ...

Het project is het volgende: Een vakman koopt in overleg met ons een kant en klare keuken bij Gamma of Praxis en installeert deze bij ons bedrijf. Wij willen een kleine keuken met enkele keukenkastjes onder en boven, en een gootsteen met kraan. Dit keukentje hoeft niks speciaals te zijn, het is een soort 'pantry' voor de afdeling administratie en magazijn. Begin oktober neem ik contact met u op want dan ben ik terug van vakantie.

Installatie IKEA-keuken. Alle ...

Installatie IKEA-keuken. Alle voorbereidingen zijn getroffen zoals aanleg electra en aansluiting water. Mijn broer is aanwezig ter ondersteuning.