Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor fagor inductiekookplaat repareren:

Fagor inductiekookplaat repareren

De linkerkant van de inductiekookplaat werkt, de rechterkant verwarmt niet. Tiptoetsen en indicatie lampjes werken wel. Wat zouden de reparatie kosten zijn?
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fagor inductiekookplaat repareren uit heel Nederland:

Fagor inductiekookplaat repareren

Glasplaat vervangen van Fagor inductie kookplaat

Reparatie aan een Fagor inductiekookplaat

De kookzone links achter op de inductieplaat knippert maar wordt niet warm. Ik wil dit laten repareren.

Fagor inductiekookplaat repareren

Gisteravond maakte de rechterkant van mijn inductiekookplaat sluiting,de linkerkant doet het nog wel. Het merk is Fagor IF-40AS, gekocht in 2011. Ik laat graag een reparatie verzorgen.

Fagor inductiekookplaat repareren

De Fagor inductiekookplaat moet gerepareerd worden, 2 pitten aan de linkerkant werken namelijk niet meer en de garantie is net 3 maanden verlopen.

Fagor inductiekookplaat repareren

Pitten doen het niet meer bij het knopje aan en uitzetten hoor je nog wel een piep toontje of dubbel toontje maar pitten doen niets meer eerder als deze klacht gehad en is toen een zekering vernieuwd als dit weer het geval is wat kost dit dan om te laten repareren

Fagor inductiekookplaat repareren

Ik heb een tweedehands keuken met ingebouwde Fagor inductiekookplaat. De standcijfers knipperen (maakt niet uit welke stand kies ik) en de kookplaat gaat vanzelf uit. De nieuwe pan is getest op een andere kookplaat, die werkt daar perfect.

Fagor inductiekookplaat repareren

Ik heb 5 jaar terug een inductie kookplaat Fagor IF-800-S gekocht. Nu knapte er gisteren iets onder een pit en zag ik ook een roze lichtflits en werken de 2 linker pitten niet meer. Er gebeurd helemaal niets als ik ze probeer aan te doen.

Fagor inductiekookplaat repareren

Beide linker bronnen defect dit na een plof

Fagor inductiekookplaat repareren

Twee hitte bronnen links doen het niet gekeken zwart verbrande plek op printplaat kunt u mij vertellen wat dit zou kunnen gaan kosten.

Glas van de Fagor inductiekookplaat repareren

Ik heb een witte/metalic Fagor inductiekookplaat (IF 40 ALX volgens mij). Er is een barst in het glas gekomen, verder functioneert de kookplaat nog prima. Is het mogelijk om alleen het glas te vervangen?