Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Den Helder of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Den Helder:

Spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad

Ik wil een u vorm aanrecht. Graag wil ik 2 hoekverbindingen en een inbouw spoelbak en een opening voor de kookplaat laten infrezen in de bladen.

Keukenblok verplaatsen en nieuw werkblad monteren

Ik heb een elektrisch fornuis aangeschaft, maar nu moet het keukenblok 5cm worden verplaatst om dat het fornuis nu klem staat tussen de muur en het keukenblok. Ook wil ik een nieuw werkblad, een 1 handel kraan en een nieuw spoelbak, op dit moment zit er een wafeltjesblad op hier wil ik van af. Graag ga ik met een vakman in overleg over het nieuwe kookblad en kijken wat de mogelijkheden zijn, hij is 1.80 lang.

Fagor inductiekookplaat repareren

De linkerkant van de inductiekookplaat werkt, de rechterkant verwarmt niet. Tiptoetsen en indicatie lampjes werken wel. Wat zouden de reparatie kosten zijn?

Gat in muur boren

Gat voor een afvoerpijp van 15 cm boren voor afzuigkap. Begane grond van binnen en van buiten bereikbaar. Betreft een traditioneel gebouwd huis. Uitvoerdatum begin november.

Vervanging Siemens inductiekookplaat EH 74754

De kookplaat is gebarsten en dient vervangen te worden. Graag zelfde inductie kookplaat EH 74754 van Siemens terug plaatsen.

Keuken laten wrappen en spuiten

Ik wil graag mijn bestaande keuken laten spuiten en wrappen. De demontabele delen zoals de kastjes en lades graag spuiten in hoogglans wit en de vaste delen graag wrappen in hoogglanswit. Ook het aanrecht willen we graag laten wrappen in het wit. Aantal lades 5x, aantal deurtjes 13x, 7x plinten + een paar vaste delen. Het aanrecht = 2.40 x 1.8 x 0.60 meter. Zie foto's voor een betere voorstelling.

Afzuigkap met afvoer plaatsen

Ik wil een afvoer door het platte dak naar buiten voor een afzuigkap. Ook wil ik graag dat de afzuigkap geplaatst / aangesloten wordt. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Installatiewerkzaamheden voor een nieuw te plaatsen keuken

Op 6 juli wordt mijn huidige keuken verwijderd en op 11 en 12 juli wordt de nieuwe keuken gemonteerd. In de tussenliggende tijd wil ik graag enkele installatiewerkzaamheden laten verzorgen. We hebben nu een rechte opstelling en krijgen een L-vormige keuken. De meterkast moet met 1 groep worden uitgebreid ten behoeve van de keukenapparatuur. Er moet een doorvoer door de buitenmuur worden gemaakt van 130 mm ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap. Op die plek is er nog geen doorvoer aanwezig. Er komt een koof in de nieuwe keuken waar verlichting met 2 LED spots in moet komen. Er moeten 2 werkstopcontacten boven het nieuwe aanrecht worden gemaakt. Verder moeten de leidingen van water, gas en de riolering worden verlegd. Momenteel zit er een radiator voor de ramen. Omdat daar een deel van de nieuwe keuken komt te staan, moet de leiding worden gewijzigd. Ik heb zelf al een nieuwe radiator aangeschaft en die moet worden aangesloten.

Keramische kookplaat installeren

Graag laat ik een nieuwe keramische kookplaat installeren. Mijn huidige kermamische kookplaat is 76 cm breed en 53 cm lang. Ze heeft 4 warmte bronnen waarvan 2 een dubbele ring hebben

Keukenkast aanpassen en heteluchtoven inbouwen

Voor mijn verhuurde woning in Julianadorp zoek ik een vakman die het volgende voor mij kan uitvoeren: De bestaande keukenkast van de huidige oven heeft een onderlade, de onderlade moet verwijderd worden en de plank verlaagd zodat er een nieuwe heteluchtoven geplaasts kan worden van 60 cm hoog. De heteluchtoven komt onder de bestaande gaskookplaat. De betaande gasslang moet indien nodig vervangen worden door een gewapende slang van ca 160cm, De gasaansluiting is bereikbaar via de hoekkeukenkast. Een electriciteitsaansluiting is al aanwezig. De heteluchtoven zal nog moeten worden aangeschaft door opdrachtgever bij voorkeur type Bosch HBG/635-BS1. Offertes met totaalprijs, Contact via E-mail.

Gat voor de afzuigkap in een muur boren

Ik wil een gat in de muur laten boren ten behoeve van een afzuigkap. Het gaat om een Boretti K660IX met een afvoerkanaal van minimaal 125 mm. Graag wil ik weten wat het kost om dat door een klusbedrijf te laten uitvoeren.

Nieuwe L-vormige keuken plaatsen

Plaatsen van nieuwe keuken. Het gaat om een L keuken met voor het raam langs ongeveer 2 meter breed en de andere zijde ongeveer 3 meter waar onderkastjes en bovenkastje geplaatst moeten worden (alleen aan muur zijde) en de laatste kast is een hoge kast. Voorbereiding nieuwe keuken. Dan gaat het om het omleggen van waterleidingen, gas leiding, afvoer buis, elektra en gat door buiten muur boren voor afvoer afzuigkap. De afvoer buis zal door het beton naar de kruipruimte en daar aangesloten moeten worden. De elektra voor nieuwe apparatuur kan onder de keuken kastjes door lopen maar de elektra boven werkblad zal ingefreesd moeten worden. Nieuwe kopen ga ik kopen bij een keukenspecialist.

Voorbereiding voor plaatsen nieuwe keuken

Voorbereiding nieuwe keuken. Dan gaat het om het omleggen van waterleidingen, gas leiding, afvoer buis, elektra en gat door buiten muur boren voor afvoer afzuigkap. De afvoer buis zal door het beton naar de kruipruimte en daar aangesloten moeten worden. De elektra voor nieuwe apparatuur kan onder de kehken kastjes door lopen maar de elektra boven werkblad zal ingefreest moeten worden.

Verplaatsen gas, water, afvoer en elektra

I.v.m. nieuwe keuken gas, water, afvoer en elektra enkele meters verplaatsen en weer gebruiksklaar maken.

Keuken plaatsen

Plaatsen van een keuken. Hoekkeuken. Alleen onderkasten. Losstaand forunuis. Inbouwapparatuur. Aanrechtblad. Aansluitingen/leidingen liggen op de juiste plaatst. Uitvoering in mei 2013 ongeveer. Keuken kopen we zelf.

Vloerverzakking verhelpen

De vloer in mijn huis verzakt maar met name in de keuken verzakt deze. Ik zou graag advies willen of er iets aan gedaan moet worden. Verder overweeg ik een andere keuken dan wel verbouwing van de keuken. Ook daar zou ik graag de mogelijkheden van willen onderzoeken.

Vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten.

Wie kan een afwasmachine aansluiten op ...

Wie kan een afwasmachine aansluiten op de afvoer van de keuken en daarvoor een aanrechtkastje aanpassen. Electra en water al aanwezig.

Het volledig plaatsen van een nieuw aan ...

Het volledig plaatsen van een nieuw aan te schaffen complete keuken, incl. leidingwerk, electriciteit ed.

Ik ga een keuken bij ikea kopen. Ik heb ...

Ik ga een keuken bij ikea kopen. Ik heb de onderdelen al bij elkaar gezocht en via hun pas programma op de computer staan. Nu wil ik voor de zekerheid de keuken ingemeten hebben en daarna kopen en dan door u geinstalleerd hebben.

wij willen graag een handgemaakte keuken ...

wij willen graag een handgemaakte keuken in mdf met paneeldeuren in kader + ladeblokken in ambachtelijke stijl. Apparatuur willen we via internet bestellen en dan in laten bouwen door de vakman. werkblad hoeft niet gedaan te worden kan eventueel wel. voorbeeld van wat we willen kunnen we opsturen plus maten van de keuken.