Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Castricum of directe omgeving.

351 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen, plaatsen keuken, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, gat boren in spouwmuur tbv afzuigkap, keukenmonteur nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Castricum:

Gasspitten repareren

In onze bestaande keuken (10 jaar oud) werkt de linker gaspit niet en anderen branden niet voluit. Graag wil ik informeren wat ongeveer de kosten bedragen voor reparatie.

Gat in granieten werkblad vergroten

Momenteel kook ik op gas en ik wil over naar inductie. Wat kost het om het gat te vergroten? Is er sprake van één prijs of rekent u per gezaagde zijde?

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Van een aantal keukenkast deuren laat de folie los en/of is gescheurd. Ik zou dit graag willen laten vervangen. Indien er geen exact kleurmatch mogelijk is dan alle keukenkasten (inclusief koelkast en vaatwasser) vervangen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit zelf te doen. Het gaat om 23 kasten waarvan er nu bij 4 de folie los laat.

Keuken plaatsen in de stacaravan

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen in deze sta caravan. Nieuwe keuken met modern keukenblok - dus nieuw aanrechtblad met kook-spoelbak, inbouwkoelkast. Oven en vaatwasser zijn niet van toepassing. De caravan staat op Camping Bakkum.

Kleur van het aanrechtblad veranderen

Ik heb een aanrechtblad in een verkeerde kleur gekocht. Ik zou graag willen weten op welke wijze en tegen welke kosten ik de kleur zou kunnen veranderen. De bladen zijn 350 x 60 en 300 x 90.

Renoveren keuken

Ik zou graag een offerte willen voor het renoveren van mijn keuken. Er zijn een aantal zaken stuk die vervangen dienen te worden. De keuken heeft beneden 3 laden en 4 kastjes. Boven zijn het 2 kastjes met glazen deurtjes en 3 dichte deurtjes. Verder is er nog een koelkastdeur met daarboven een lade. De folie laat op meerdere plekken los en het licht in de afzuigkap is stuk. Verder zit er een barst in het stenen aanrechtblad. Dit blad is ongeveer 1.5 meter lang. De kraan lekt en dient te worden vervangen. Deze is op een boiler aangesloten. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Keukenrenovatie en nieuwe magnetron

Ik wil graag mijn bestaande keuken laten renoveren. Wij zouden graag nieuwe frontjes (het aanrechtblad is 6 meter in een L-vorm, met keukenkastjes hierboven- het is een soort van schiereiland) willen en een nieuwe magnetron laten inbouwen. Over de magnetron zouden we graag wat advies willen ontvangen qua mogelijkheden.

Kunststof aanrechtblad plaatsen

Ik ben op zoek naar een kersenkleurig kunststof aanrechtblad met waterkering. 1 blad van 2.60 x 70 x 3,8 en 1 blad van 1.90 x 70 x 3,8. We zagen zelf de spoelbak en de inductie. Levering of afhalen liefst aanstaande maandag 22 december. U kunt gerust ook bellen voor meer informatie.

Montage inbouwafzuigkap

Wij willen graag een nieuwe inbouwafzuigkap plaatsen. De oude werkt niet goed meer. We zaten te denken aan een Itho D 815. In overleg inclusief levering.

Sloop huidige keuken. Verwijderen ...

Sloop huidige keuken. Verwijderen tegelvloer, verwijderen tegels op een zijmuur. Verwijderen schuifpui met kast (tussen keuken en woonkamer), stucwerk muren. Uitbreiden groepen meterkast (begane grond) voor keuken (1 hoog). Verwarming verwijderen en vervangen door nieuwe. Gelijkvloers maken van keukenvloer (door betegeling nu hoger dan parket in woonkamer) met die van de woonkamer. Tegelwerk (2 meter brede muur) boven fornuis. Eventueel tussen raam en aanrechtblad ook tegelwerk. Schilderen muren en plafond. Coordineren van alle werkzaamheden met keukenleverancier en vakmensen.

De oude keuken moet gesloopt en ...

De oude keuken moet gesloopt en afgevoerd worden. De nieuwe keuken geplaatst,wand en vloertegelwerk (tegels worden door mij aangeleverd) onder en bovenkasten met verlichting en plaatsen inbouw app.Fornuis met afvoer,vaatwasmach.koel-vriescombi en magnetron Stucwerk hier en daar gerepareerd,water-gasleidingen en electra aangepast Nieuwe dakdoorvoer en aftimmeren van buis voor afzuigkap