Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen:

Laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen

L-vormige keuken. Aanrechtblad (laminaat) met waterkering plaatsen. Ook graag er een inbouw-spoelbak in plaatsen.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen uit heel Nederland:

(Ikea) aanrechtblad vervangen

Vanwege schade aan het aanrechtblad wil ik het aanrechtblad laten vervangen. Het betreft een ca. 3. 15 lange laminaat aanrechtblad van Ikea. Hierin moeten uitsparingen worden gemaakt voor wasbak en fornuis. De tegels achter het aanrecht zijn indertijd geplaatst na plaatsing van het aanrechtblad. Het betreft zowel het verwijderen van het oude aanrecht als het uitzagen en plaatsen van het nieuwe aanrechtblad

Spoelbak infrezen in werkblad

Ik heb een keuken van Ikea gekocht en zou graag de spoelbak in een laminaat werkblad infrezen. Zou dit zo spoedig mogelijk kunnen? Zo ja wat zou de eerste mogelijkheid zijn. Het gaat om een spoelbak van 73 x 44 cm. Het model heet Norssjon. Ik zou graag hier een offerte van willen ontvangen. Om de rand waar ik heb gesneden moet er gefreesd worden zodat de spoelbak in het aanrechtblad valt.

Woning opknappen

We willen graag een 4 kamer woning van 85m2 opknappen: - 85m2 plafond stuken en sausen. - 150m2 muren behangen en verven. - 15 deuren en deurposten lakken. - 5 raamkozijnen lakken. - 72m2 ondervloer en laminaat leggen. - Vloertegels in natte ruimtes zetten (10m2). - Muurtegels in de badkamer zetten (20m2) (paar oude tegels sparen voor opvulstukje keuken). - Plaatsen hangend toilet (geberit), vloertegels en een gedeelte muurtegels zetten. - Plaatsen badkamerkastje, douche, douchewand en douchegoot. - Slopen en afvoeren gehele badkamer. - Verplaatsen 2 keukenkastjes, plaatsen 4,20 meter aanrechtblad inclusief apparatuur, zagen blad en zagen opvulstuk deur kastje combi-oven. - Verlichting en nieuwe contactdozen monteren.

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Brandschade aan aanrechtblad herstellen

Betreft een aanrechtblad van laminaat/acrylaat. Door een oververhitte pan zijn er schroeiplekken ontstaan. De grootste is 6 x 4 cm en verder 3 kleine brandplekjes. Graag zou ik een indicatie willen van de kosten voor mijn verzekering.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

RVS spoelbak infrezen

Graag wil ik een RVS spoelbak laten infrezen in mijn laminaat aanrechtblad. De spoelbak dient gelijk te worden met het aanrechtblad. Wij zullen het aanrechtblad door de keukenleverancier laten monteren.

Reparaties na waterschade in de keuken

In verband met waterschade in de keuken wil ik een gedeelte van de laminaat vloer laten vervangen. Onder de vaatwasser is de schade ontstaan. Ook is er waterschade aan de keuken kastjes, deze wil ik laten vervangen en ook een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Diverse klussen in het huis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor werkzaamheden aan een woning in Den Haag (2002). De werkzaamheden zou ik graag uit laten voeren in de periode 15 t/m 27 februari. Behang verwijderen, stukadoren van de wanden en verven van alle wanden en plafonds op alle verdiepingen - Verwijderen laminaat en leggen parket op de bovenste verdieping - Schilderen kozijnen op alle verdiepingen - Verven trap en opnieuw bekleden traptreden Verder wil ik de keuken laten renoveren, omdat de apparatuur daarvan net nieuw is, is wellicht het plaatsen van een nieuw aanrechtblad en kastdeurtjes voldoende. In de bijlage treft u de plattegrond van het huis en enkele foto's uit de verkoopfolder.

Partners

Partners van Casius