Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bussum of directe omgeving.

680 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bussum:

Plaatsen aanrecht met gootsteen

Op onze eerste verdieping willen wij graag naast de verwarmingsketel een metalen aanrechtblad met gootsteen laten installeren. Water is dus al beschikbaar.

Laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen

L-vormige keuken. Aanrechtblad (laminaat) met waterkering plaatsen. Ook graag er een inbouw-spoelbak in plaatsen.

Nieuwe koelkast laten monteren

Ik sta op het punt een koelkast te bestellen, maar wil hem dan ook graag geplaatst hebben.

Keuken aanpassen

Het gaat om een verlenging van een nieuw aanrecht blad (circa 2.50 meter) Hier moet uitsparing voor een standaard gaskookstel in gezaagd worden. En een afzuigkap geplaatst boven het kookstel.

Keukenblad, kraan en wasbak installeren

Ik wil een nieuw keukenblad, kraan en afwasbak kopen bij GAMMA en zoek iemand die het installeren. Het fornuis moet er ook in passen. Het blad is nog niet uitgekozen.

Spoelbak vervangen

Wij hebben een natuurstenen aanrecht met natuurstenen spoelbak. De spoelbak is uitgesleten, gescheurd en aan het lekken. Wij willen hem graag laten vervangen voor een RVS spoelbak. Hoeveel zou dit kosten?

Keuken opknappen en reviseren

Heb een appartement gekregen en wil mijn vaatwasser, koelkast, inbouw gasstel weer gebruiken. Nodig: een ander aanrechtblad waar de spullen onder kunnen met deurtjes en een groep erbij in de meterkast. Het nieuwe aanrechtblad zal in een hoek moeten komen, het materiaal kan in overleg.

Werkbladen in keuken vervangen/plaatsen

Betreft het vervangen van het huidige keukenblad en het plaatsen van een nieuwe. Op bijgaande foto ziet u mijn huidige keuken, lengte werkblad is circa 2. 76 meter. Tegenover mijn keuken (onder het raam) ga ik 2,20 meter aan keukenkastjes van ikea plaatsen met daarop een werkblad van de Gamma (nog niet uitgezocht). Omdat deze nieuwe kastjes maar 37 cm diep zijn wil ik het werkblad met wat overstek, bijvoorbeeld 45cm (exacte diepte nog te bepalen). Ik wil aan allebei de kanten eenzelfde werkblad (antracietkleurig). Graag wil ik weten wat het kost om mijn huidige werkblad in te meten, zodat later in het nieuwe werkblad op de juiste plek de huidige spoelbak/kraan en fornuis komen (medio september verwijderen huidige werkblad). De plaatsing van het nieuwe werkblad in huidige keuken en het monteren van de spoelbak en het fornuis. Plus het in de lengte zagen en monteren van het nieuwe werkblad voor het nieuwe keukenblok. De standaardbreedte is 60 cm en ik heb maar een diepte van circa 45 cm nodig. Ik hoop dat u op basis van het bovenstaande een offerte kunt maken.

Nieuwe Keuken plaatsen

Het betreft de plaatsing van een nieuwe keuken. Deze zal in mijn appartement (1965) geplaatst moeten worden. Hier is reeds een nieuwe HR ketel geplaatst. Gewenste apparatuur: koel-vries combi, vaatwasser, wasmachine, kookplaat gas. Basisprincipe: efficiënt, glad, minimalisme. Kasten tot plafond. Lengte: 2.75 breedte 2.80

Keukenwerkblad plaatsen

Ik wil een keukenwerkblad laten plaatsen van 3 meter lengte en 1 meter hoog. Het blad dient inclusief de spoelbak en kookplaat gemonteerd te worden. Onder het blad wil ik ruimte voor 3 apparaten: wasmachine, droger en vaatwasser. Hier komen geen kastjes. Graag ontvang ik een offerte van de kosten voor het inmeten en de montage.

Keukenrenovatie: keuken renoveren

We willen onze keuken laten vernieuwen. Er moeten nieuwe keukendeurtjes worden geplaatst, een nieuw aanrechtblad, nieuwe wasbak en kraan. Het betreft een hoekkeuken met een composiet aanrechtblad. Graag willen we hier weer een zelfde aanrechtblad voor terug. Eventueel willen we ook een nieuwe afwasmachine laten plaatsen. De keuken heeft ook een aantal bovenkastjes.

Keramische kookplaat vastzetten

Onze keramische kookplaat van 14 jaar oud werkt nog goed, maar is los gaan zitten. De rubber rand is versleten waardoor de kookplaat omhoog komt aan een kant. Misschien zijn de beugels onder de plaat verbogen. Wie heeft ervaring met het weer vastzetten van de kookplaat?

Keuken terugplaatsen

Tijdens verhuur is er een andere keuken geplaatst. De originele keuken moet worden terug geplaatst. Aansluitingen aanwezig. Water, oven, kookplaat. Alleen onderkasten. Rechte keuken.

Betonnen aanrecht

Gieten, plaatsen en afwerken van betonnen aanrecht van 2.70 meter x 65 cm, inclusief gootsteen.

Perilex omzetten en waterafvoer vaatwasser aanleggen

Voor het aansluiten van een vaatwasser heb ik een water afvoer + vuilwater afvoer nodig in de keuken. De afvoer van de gootsteen in de keuken ligt +/- 75 cm af van de plek waar de vaatwasser komt te staan. Daarnaast dient een perilex aansluiting omgezet te worden in een regulier 220 volt stopcontact. Groep is al aanwezig.

Vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten staande naast de spoelbak in de keuken, d.w.z. aanbrengen kraan met koppelingen vanaf de aanvoer in de keuken, aanbrengen stopcontact en aanbrengen afvoer bij de afvoer van de keuken.

Keuken installeren

Keuken is al gekocht en moet geplaatst worden met inbouwkoelkast, vaatwasser en oven met afzuigkap. Er hoeven niet veel leidingen voor verlegd te worden. Hoekkeuken van 3x2m.

keuken plaatsen

plaatsen van een keuken op een zolder etage keuken is al in huis

Slopen bestaande keuken, plaatsen nieuwe ...

Slopen bestaande keuken, plaatsen nieuwe keuken ongeveer met dezelfde indeling, zelfde leidingen/stroom e.d.. Aanrechtblad plaatsen, bargedeelte ondersteunen met een metalen poot. Verwijderen wand en vloertegels, zetten nieuwe tegels wand en vloer. Tegelen achter radiator. Stucwerk wand. Verwijderen koof, infrezen stijgleidingen gas en 2 verwarmingsbuizen. Plafond: nieuwe gipsplaat op de oude zonder nieuwe rachels, stucen, nieuwe spotjes met gebruik van de oude stroomleidingen.

Het maken en plaatsen of ter plekke ...

Het maken en plaatsen of ter plekke gieten van een betonnen aanrechtblad op een keukeneiland van 4.20 x 1.20m, inclusief uitsparingen voor fornuis (0.74 x 0.60) en spoelbak (0.50 x 0.50x). We laten een keuken maken, maar die maken geen betonnen aanrechtblad.

wegens nieuwe keuken: werkzaamheden uit ...

wegens nieuwe keuken: werkzaamheden uit te voeren tussen 11 en 15 december a.s. (!!) Schatting is 1 dag werk voor 2 mensen. - aanpassen/aanleggen (totaal ca. 5 meter met 1 rechte hoek) waterafvoer en koudwateraanvoer tbv hogedrukstoomoven - verlengen gasleiding ca 1-2 meter en maken aansluiting voor gasfornuis - aanleggen twee nieuwe groepen tbv quooker en bovengenoemde stoomoven (kan doorgeprikt worden via souterrain, nieuwe perilex aansluiting voor stoomoven ca. 4 meter v.a. meterkast) - bijleggen van ca. 17 Belgisch hardstenen tegels (30*30cm), reeds in bezit, en ca 2 cm ophogen van de vloer hieronder er moet gezaagd worden (waterzaag)

Sloop van een ingebouwd elektrisch ...

Sloop van een ingebouwd elektrisch (keramische kookplaat + oven) fornuis, alsmede ombouw voormalige afzuigkap met wandkastje. Doortrekken gasleiding naar die plek en plaatsen nieuwe afzuigkap en nieuw losstaand gasfornuis. afzuigkap