Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Aanrechtblad in de keuken vervangen

Hoeveel kost het inclusief installatie om een aanrecht blad te vervangen. Met spoed vervangen

Siemens inductiekookplaat repareren

Wim he Ben even brast over de lengte in onze inductie plaat van Siemens EH787501e. De maat is 80/52. Wij willen graag een offerte voor of de reparatie of de vervanging van de plaat.

Gat voor de afvoerpijp van de afzuigkap boren

Er dient een gat door een betonwand en buitenmuur ten behoeve van een afzuigkap gemaakt te worden. Graag hoor ik wanneer u de komende periode hier een keer tijd voor heeft.

Raparatie aan keukenkastjes

De kopse kant van het keukenkastje onder mijn aanrecht is gebarsten en daardoor is het gaan zwellen. Het betreft de kopse kant tussen de vaatwasserkast en de gootsteenkast. Als gevolg van de zwelling helt de deur van de gootsteenkast naar linksboven, waardoor hij bijna niet meer sluit. De binnenkant van de gootsteenkast bij het bovenste scharnier is hierdoor ook gebarsten. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt, want de keuken is verder nog in prima staat. Ik laat er graag even naar kijken en mij adviseren over de reparatie en kosten.

Keuken vernieuwen

To update and put in better use of space. Etc more draws and lights

Nieuwe keukenboiler plaatsen

Mijn ithalo daalderop close in 15 boiler doet het niet meer. Deze is 16 jaar oud. Indien het nog wel gerepareerd kan worden dan graag, maar omdat de boiler zo oud is, denk ik dat het 't beste is gewoon een nieuwe plaatsen.

Loslatende folie op keukenkastjes herstellen

Het folie van de ijskastdeur, 2 ladefrontjes, 1 kastje van 40 cm breed en een ladefrontje van 40 x 40 cm laat los. Graag laat ik dit herstellen.

Keukenblad met spoelbak en kraan vervangen

Wij hebben een woning gekocht waar een grijze keuken in zit met een kunststof blad. Wij willen het blad laten vervangen door een kunststof blad in een andere kleur en daarin ook een nieuwe spoelbak en kraan laten monteren. Het gaat om één lang gedeelte met daarin de spoelbak en om twee kleinere stukken.

Keuken demonteren en afvoeren

Ik wil een keuken laten demonteren en afvoeren in Blaricum. De keuken bestaat uit een hoge koelkast plus vriezer, 5 keukenkastjes met vaatwasser, magnetron-oven (3.90 meter lang) en nog een kookeiland van 1.30 bij 1.60 meter, met daarboven een afzuigkap. De tegels moeten worden verwijderd van vloer en wand. Demontage dient plaats te vinden op maandag 13 april of dinsdag 14 april 2015. Graag zouden wij een offerte hiervoor willen ontvangen waarin tevens vermeld staat dat de opdracht op de eerder genoemde data zal worden uitgevoerd.

Instaleren afzuigapparaat

Er moet een nieuwe afzuiger worden geinstalleerd maar allereerst bepaald welke nodig is. Afvoerpijp moet een lengte hebben van meer dan 120 cm. Eventueel ook leveren van de afzuigkap.

Mooie strakke keuken, hoogglans, ...

Mooie strakke keuken, hoogglans, greeploos, twee koelkasten, steamer, enz