Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Blaricum of directe omgeving.

327 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken demonteren, uitsparing in composiet werkblad zagen, alle keukenkastjes laten lamineren, gaskookplaat vervangen door inductie en meterkast aanpassen, voorbereidingen voor nieuwe keuken, werkblad monteren, montage 3-zijdig IKEA werkblad in de keuken, keuken laten wrappen, afzuigkap aanpassen, bestaande keuken verlagen, motor vervangen of hele afzuigkap vervangen, carrouselkast repareren en werkblad repareren, aanrechtblad plaatsen, carrouselkast keuken repareren, horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Blaricum:

Aanrechtblad in de keuken vervangen

Hoeveel kost het inclusief installatie om een aanrecht blad te vervangen. Met spoed vervangen

Siemens inductiekookplaat repareren

Wim he Ben even brast over de lengte in onze inductie plaat van Siemens EH787501e. De maat is 80/52. Wij willen graag een offerte voor of de reparatie of de vervanging van de plaat.

Gat voor de afvoerpijp van de afzuigkap boren

Er dient een gat door een betonwand en buitenmuur ten behoeve van een afzuigkap gemaakt te worden. Graag hoor ik wanneer u de komende periode hier een keer tijd voor heeft.

Raparatie aan keukenkastjes

De kopse kant van het keukenkastje onder mijn aanrecht is gebarsten en daardoor is het gaan zwellen. Het betreft de kopse kant tussen de vaatwasserkast en de gootsteenkast. Als gevolg van de zwelling helt de deur van de gootsteenkast naar linksboven, waardoor hij bijna niet meer sluit. De binnenkant van de gootsteenkast bij het bovenste scharnier is hierdoor ook gebarsten. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt, want de keuken is verder nog in prima staat. Ik laat er graag even naar kijken en mij adviseren over de reparatie en kosten.

Keuken vernieuwen

To update and put in better use of space. Etc more draws and lights

Nieuwe keukenboiler plaatsen

Mijn ithalo daalderop close in 15 boiler doet het niet meer. Deze is 16 jaar oud. Indien het nog wel gerepareerd kan worden dan graag, maar omdat de boiler zo oud is, denk ik dat het 't beste is gewoon een nieuwe plaatsen.

Loslatende folie op keukenkastjes herstellen

Het folie van de ijskastdeur, 2 ladefrontjes, 1 kastje van 40 cm breed en een ladefrontje van 40 x 40 cm laat los. Graag laat ik dit herstellen.

Keukenblad met spoelbak en kraan vervangen

Wij hebben een woning gekocht waar een grijze keuken in zit met een kunststof blad. Wij willen het blad laten vervangen door een kunststof blad in een andere kleur en daarin ook een nieuwe spoelbak en kraan laten monteren. Het gaat om één lang gedeelte met daarin de spoelbak en om twee kleinere stukken.

Keuken demonteren en afvoeren

Ik wil een keuken laten demonteren en afvoeren in Blaricum. De keuken bestaat uit een hoge koelkast plus vriezer, 5 keukenkastjes met vaatwasser, magnetron-oven (3.90 meter lang) en nog een kookeiland van 1.30 bij 1.60 meter, met daarboven een afzuigkap. De tegels moeten worden verwijderd van vloer en wand. Demontage dient plaats te vinden op maandag 13 april of dinsdag 14 april 2015. Graag zouden wij een offerte hiervoor willen ontvangen waarin tevens vermeld staat dat de opdracht op de eerder genoemde data zal worden uitgevoerd.

Instaleren afzuigapparaat

Er moet een nieuwe afzuiger worden geinstalleerd maar allereerst bepaald welke nodig is. Afvoerpijp moet een lengte hebben van meer dan 120 cm. Eventueel ook leveren van de afzuigkap.

Mooie strakke keuken, hoogglans, ...

Mooie strakke keuken, hoogglans, greeploos, twee koelkasten, steamer, enz