Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Beverwijk of directe omgeving.

559 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, keuken laten wrappen, keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Beverwijk:

Afzuigkap laten monteren en oude demonteren

Ik wil mijn oude afzuigkap laten demonteren en daar een nieuwe voor in de plaats laten komen. De afzuigkap heb ik nog niet gekocht, maar dat is een kwestie van tijd. De maat is hetzelfde als de oude.

Keuken wandtegels plaatsen

Onze nieuwe keuken is klaar. Nu nog 3,5 m2 aan tegels van 11 x 33 cm plakken. De tegels hebben we in huis.

Voorbereidend werk voor de keuken

Het gaat om voorbereidend werk voor de keuken: - maatwerk voor interieurbouw - ombouw ten behoeve van 2x hoge kast met stucplaat - Maatwerk interieurbouw - het maken van een ombouw ter behoeve van de afzuigkap met stucplaat. - het verleggen van de benodigde leidingen voor de keuken binnen de keukenruimte. - voorbereiding ten behoeve van inductie. Er is een loze leiding aanwezig. - het bijplaatsen van een kookgroep in de bestaande groepenkast. - draad trekken quooker - monteren van de wandcontactdoos en aansluiten in de groepenkast. Loze leiding is aanwezig. - automaat bijplaatsen in de bestaande groepenkast. - 2x sleuf in het beton ter behoeve van de afzuigkap en plank met verlichting. - wandje plaatsen in de nis, zodat deze 40 cm in plaats van 60 cm diep wordt.

Gat voor kookplaat in een granieten blad zagen

Leveren en monteren van een inductiekookplaat, hierbij dient het huidige gat groter te worden gezaagd. Afmetingen zijn afhankelijk van de inductieplaat. Waarschijnlijk aan beide kanten een stuk of vier cm groter.

Gaskookplaat monteren

Ik wil een inbouw gaskookplaat laten monteren in mijn keukenblad, wat kost me dat? Er is nog geen gat aanwezig in het blad. Het is een houten aanrechtblad.

Brandschade aan aanrechtblad herstellen

Betreft een aanrechtblad van laminaat/acrylaat. Door een oververhitte pan zijn er schroeiplekken ontstaan. De grootste is 6 x 4 cm en verder 3 kleine brandplekjes. Graag zou ik een indicatie willen van de kosten voor mijn verzekering.

Nieuwe afzuigkap laten monteren

Onze huidige afzuigkap willen wij laten vervangen door een nieuwe. Het zou mooi zijn als wij dit combineren met een nieuw aan te schaffen afzuigkap bij Gamma. We hebben al een afvoer. Wij hebben de kap overigens nog niet in huis.

Werkblad in de keuken laten plaatsen

Ik wil een werkblad laten plaatsen in de keuken tegen de wand. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen. Materialen zorg ik zelf voor.

Sparing voor de kookplaat vergroten

Ik heb een inbouw kookplaat, maar die past niet in het aanrechtblad. Ik heb nu een uitsparing van 85 bij 49, maar die moet naar 86 bij 49 cm (aan beide zijde een halve centimeter). Het blad is 2 a 2.50 cm dik. Ik weet de steensoort helaas niet. Ik wil dit zo snel mogelijk graag laten uitvoeren.

Boretti oven repareren

Wij hebben een Boretti gasfornuis met oven type Tradition. Dit is een extra brede elektrische oven met een 6 pits fornuis. De oven doet het niet meer. Als ik aan de knop draai hoor ik heel kort een geluidje alsof er 2 draadjes heel even contact maken. Het lijkt er dus op dat er een draadje los zit.

Flexibele afvoerbuis voor afzuigkap vastzetten

Onze afzuigkap boven de keuken is met een flexibele buis aangesloten op de afvoeropening in de buitenmuur. Boven de kastjes is een afschroefbaar paneel aangebracht als aftimmering vóór die buis. Wij bemerken nu dat de buis achter dat paneel is los geraakt en de afzuiging werkt nu niet meer naar behoren. We willen deze buis weer laten vastzetten. Graag laten wij dit zo snel mogelijk verzorgen.

Carrouselkast afstellen in de keuken

Deurtjes Carrouselkast afstellen.! deurtje hangt een beetje naar voren

Vaatwasmachine inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een volledig t integreren vaatwasser laten inbouwen in onze bestaande keuken. Hij zal moeten komen waar nu een keukenkastje zit. Dit keukenkastje moet eruit maar moet wel heel blijven. Het is een huur huis en dat keukenkastje zal dus ooit weer terug moeten worden geplaatst. In het keukenkastje naast waar de vaatwasser moet komen zit een kraan waar hij op aangesloten kan worden. Nog een keukenkastje verder zit de gootsteen. Op de zwanenhals daar zit al een aansluitstuk voor een extra water afvoer. Ik denk dat er ook een stroompunt moet worden aangelegd in de buurt van de vaatwasser. Daarna wil ik dat de plint en het frontje wat nu op het keukenkastje zit op de vaatwasser worden gemonteerd, zodat de vaatwasser volledig geïntegreerd is. Eventueel als dat mogelijk is inclusief het leveren van de vaatwasser, maar die kunnen we ook ergens anders kopen.

Smeg gasfornuis repareren

2 van mijn gas pitten blijven niet branden, ze doen het ongeveer 15 minuten en dan slaan ze af. Er blijft geen gas stromen maar ze gaan ook weer moeilijk aan, de ontsteking werkt goed.

Keukenkastjes opnieuw bekleden

Wij hebben een u-keuken (3-zijdig) met inbouwapparatuur. De deurtjes en lades zijn bekleed met kunststof wat nu loslaat, nu willen wij graag een offerte voor het opnieuw bekleden van deze delen. Het gaat om 13 deurtjes, 11 lades, 2 klap deurtjes en 2 maal vaste delen.

Alno klepkast repareren

Onze Alno klepkast sluit niet goed. De scharnier trekt de klep niet goed terug op zijn plek. Wat zou het kosten om dat te repareren?

Combi-magnetron vervangen

Mijn oude combi magnetron is vanochtend stuk gegaan. De oude magnetron dient te worden verwijderd en een nieuwe combi magnetron geplaatst.

Gootsteen in keukenblad frezen

Het gat maken voor de gootsteen in het werk/aanrecht blad en het daarna verzinken met een boven-frees en kitten. Ook het gat van de kraan in het werk/aanrechtblad boren, de kraan aansluiten doe ik zelf.

Plaatsen v.e. keuken kastenwand en kookeiland

Het betreft het plaatsen van een kastenwand, 7 kasten waarvan 2 apothekerskasten, 1 koelvrieskast en 1 oven/magnetronkast en 3 servieskasten. Tevens dient er een kookeiland, 2,40 meter bij 1,20 meter, geplaatst te worden met 5 ladekastjes en 1 vaatwasser. In het eiland zitten verder een Quooker, inductiekookplaat, spoelbak en er boven een afzuigkap.

Voorbereiding keuken, wand glad maken en GWE verplaatsen

Ik krijg binnenkort een hoekkeuken. Daarvoor moet het gas, water en elektra verplaatst worden en de wand moet gereed worden gemaakt voor tegelwerk, tot +- 1.75 meter hoogte. Daarboven moet het klaar worden gemaakt voor schilderwerk.

Keuken plaatsen en aansluiten

Ik heb een keuken van cira 4 meter gekocht, en ben benieuwd naar wat het plaatsen gaat kosten. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Keuken klaar maken voor deze geplaatst kan worden

Eind september krijgen wij een nieuwe keuken. Deze wordt geplaatst. De oude keuken dient verwijderd te worden en waterleiding, een aantal elektra leidingen en 2x een radiator moeten verlegd worden. Ook de afvoer verleggen. Nieuwe keuken wordt geplaatst door de keuken leverancier in de laatste week van september.

Inductie kookplaat plaatsen

Het plaatsen 4 pits inductieplaat, waar nu 2pits elektrisch kookplaat staat.

4-pits inductiekookplaat plaatsen

4pits inductieplaat plaatsen in bestaande keuken op plek van 2pits elektrische kookplaat.

Nieuw aanrechtblad

Nieuw aanrechtblad leveren en monteren in bestaande keuken. Stuk van 90 cm bij 3.25 en een stuk van 60 cm bij 2.25. Eventueel alle frontjes wit schilderen.