Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Badhoevedorp of directe omgeving.

347 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Badhoevedorp:

Vervangen aanrechtblad

Wij willen graag ons aanrechtblad laten vervangen. Het oude aanrechtblad graag losmaken en afvoeren. We hebben geen voorkeur voor het materiaal voor het nieuwe blad. Het bad moet 3,30 m lang worden met een nieuwe wasbak (enkel) en een gat voor het gasstel. De diepte is 58 cm.

Een oude keuken voorzien van nieuw schilder/wrapwerk

Wij hebben onze keuken nu ruim 15 jaar en enkele deuren en lades zijn door de zon aangetast. Daarnaast heeft onze hond 2 lades beschadigd. Daarom willen we de deuren laten wrappen of schilderen. Graag krijgen wij een overzicht van de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Afzuigkap met afvoer plaatsen en afwerken

Ik wil graag dat er iemand komt kijken voor een nieuwe passende afzuigkap met een afvoer naar buiten toe. Deze moet nog worden aangelegd.

Nieuwe keukenplinten plaatsen

Door het plaatsen van een nieuwe vaatwasser heb ik nieuwe plinten nodig. Het gaat om een stuk van 294 x 15.5 cm en een stuk van 158 x 15.5 cm in aluminium kleur.

Inbouwkoelkast vervangen

Ik wil een inbouwkoelvriescombinatie vervangen het liefst door een groter model. De keuken is van het merk Bruynzeel. Waarschijnlijk moeten hiervoor kastdeurtjes vervangen worden, als ze niet overgezet kunnen worden. Ik zoek een vakman die kan adviseren, uitvoeren en de apparatuur kan leveren met uitstekende service.

Keukenblad vervangen

Ik zou graag mijn keukenblad willen laten vervangen en willen graag weten hoeveel zou dat kunnen kosten. Zoals u op de foto ziet andere blad die aan de muur vast is ook zelfde kleur met keukenblad. Ik voeg me af als u hetzelfde kleur van mijn keukenblad heeft. Het merk van mijn keukenblad is Wodego, Duits merk denk ik.

Keukenblad vervangen

Door waterschade is het keukenblad verrot. Het keukenblad is ongeveer 2.30 meter lang. Wij willen het keukenblad graag laten vervangen. Het keukenblad is in overleg eventueel ook te leveren.

Keuken apparatuur kapot

Mijn kleine Siemens wasmachine en mijn Bosch combi oven doen het niet meer. GrAag zou ik er iemand naar laten kijken maar heb geen idee wat dit kost. Ook sluit mijn keuken deur niet goed!

Keuken plaatsen

Ik heb een showroomkeuken gekocht bij Bruynzeel, 3.30 meter eenwandig. Deze moet worden gedemonteerd in Zaandam en geplaatst in mijn huis in Badhoevedorp. De keuken is al redelijk voorbereid: gas en kraan op flexibele buis, idem met stopcontacten. Uit het werkblad moet een hoekje uitgezaagd worden voor een koofje. Verder een afzuigkap met doorvoer door buitenmuur. Aansluiten koelkast, combioven, gasplaat, afzuigkap, vaatwasser, kraan. Ook graag aan weerszijden een stopcontact maken. 2 hangkastjes. Planning tussen half juni en half juli.

Keuken installeren inclusief leidingwerk en elektriciteit

Oude keuken deels verwijderen, keuken plaatsen en omleggen van afvoer en waterleiding. Ook elektriciteit. Keuken is 3x6,5m.

Ik wil graag een hot fill boiler 10 ...

Ik wil graag een hot fill boiler 10 liter van Daalderop in mijn keukenkastje installeren. Geen inlaatcombinatie nodig. Wat is de prijs van dit installeren?

Inbouw magnetron is defect, moet ...

Inbouw magnetron is defect, moet vervangen worden. Inbouwkoelkast is defect moet vervangen worden. Beide zitten in een inbouwkast. Zoeken een bedrijf die de inbouwapparaten er uit kan halen en de nieuwe apparaten kan plaatsen.

De ruimte waar het om gaat is een ...

De ruimte waar het om gaat is een uitbouw van 2'70 x 2'50 globaal. De huidige keuken haal ik er zelf uit, de nieuwe keuken komt in week 14. Daarvoor moeten enkele leidingen worden verplaatst, een nieuwe uitgang voor de afzuigkap worden gemaakt in het platte dak, en eventueel twee muurtjes stuccen. Werkzaamheden moeten in week 13 worden gedaan.