Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor corian keukenblad repareren:

Corian keukenblad repareren

Ik wil mijn Corian keukenwerkblad restaureren. Wegpolijsten van alle krassen. Ook is een stuk van het blad afgebroken aan de rand van ca. 1 cm. dit wil ik indien mogelijk herstellen. Kleur is donker grijs.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor corian keukenblad repareren uit heel Nederland:

Vervangen spoelbak in Corian keukenblad

Ik ben op zoek naar een keukenspecialist die de RVS spoelbak in mijn keuken kan demonteren en kan vervangen. De huidige spoelbak bevindt zich in een Corian keukenblad.

Keuken plaatsen

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? 4 Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken oude tegelwand moet eruit, nieuwe keuken is van ikea, blad is van Corian, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap, spotjes verlichting, 2 stopcontacten voor andere apparatuur, opnieuw tegelen, ook om het raam heen

Corian keukenblad monteren

Ik ben geïnteresseerd in een Corian werkblad in de keuken van mijn nog op te leveren nieuwbouwappartement. Het blad moet zijn 4.20 meter lang, 70 cm diep met 1.50 Corian spoelbak erin, een uitsparing voor een standaard formaat inductie kookplaat en een Quooker kraan. Dikte van het blad is 10 of 12 mm. Wie kan dit en wat gaat het me kosten? Zit momenteel in het buitenland dus bij voorkeur een indicatie per mail.

Corian keukenblad repareren

Ik wil graag de scheuren in het Corian (kunststof) keukenblad laten repareren. Een scheur zit in de gootsteen en een bij het kooktoestel. Er zijn foto's van beschikbaar. Kunt u dit verzorgen?