Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor hetal carrouselkast repareren:

Hetal carrouselkast repareren

Ik wil een Hetal carrousel kast van onze keuken laten repareren. De deurtjes zijn er nu af, er lijkt ook wat verbogen. Graag daarom ook advies wat eventueel nieuw aan te schaffen aan onderdelen.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hetal carrouselkast repareren uit heel Nederland:

Carrouselkast keuken repareren

Ik heb een 10 jaar oude keuken met een Hetal carrousselkast. Door dat het hydraulische systeem nogal zwaar gaat zijn de onderdelen wat versleten. Ik ben op zoek naar keuken specialist die dit kan herstellen.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

Mijn keuken is 12 jaar oud {ziet er nog uit}nu liggen de deurtjes van de carrouselkast {HETAL} eruit en hij draait niet meer

Hetal carousselkast in de keuken repareren

Ik heb een Hetal carrouselkast. Deze blokkeerde en ik heb hem gedemonteerd. Hij moet gerepareerd worden en herplaatst.

Hetal carrouselkast repareren

Van mijn carrousel is de buishouder kapot gegaan en deze moet vervangen worden door een andere.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

1 van mijn 2 Hetal es 70 carrouselkasten is stuk. Ik heb al een nieuwe onderdeel besteld, maar dat moet nog geïnstalleerd worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Hetal ES-70 carrouselkast in de keuken repareren

Carrousel kast keuken werk niet naar behoren deurtje valt uit de steun. En van de ander sluiten de deuren niet meer naar behoren en het draaisysteem werkt tevens ook niet meer optimaal.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

Een deurtje draait niet meer, hier en daar speling en wat deeltjes vervangen en vastzetten

Carrouselkast repareren of vervangen

We hebben twee Hetal carrousel kasten ( ES-70-D). Eén in de linker- en één in de rechter hoek. Het mechanisme van beide kasten heeft eigenlijk nooit goed gewerkt. De keuken is nu bijna 10 jaar oud. Svp een offerte voor de reparatie van beide kasten of voor de plaatsing van een goed werkend alternatief? De binnenmaten van de kasten: diepte 52, breedte 85, hoogte 87. Maten deurtjes: 86 x 32 centimeter en 86 x 34 centimeter.

Hetal carrouselkast laten repareren

Ons Hetal carrousel kastdeurtje zit los. Hierdoor sluiten deuren niet meer.

Carrouselkast repareren of vervangen

In mijn huidige keuken zit een carrousselkast van Hetal. De diameter van het plateau is 80 cm. De deurtjes zijn horizontaal 32 cm breed en de kast is ong. 72,5cm hoog. Ik ben voornemens zelf nieuwe deurtjes te laten maken. Waar het mij dus om gaat is het repareren/vervangen van de carroussel zelf (incl. Beugels e.d. die aan het deurtje zitten). De zaak is gammel. Zou iemand mee daarmee van dienst kunnen zijn? Gr. P.S. De bijlage geeft wellicht duidelijkheid.