Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Assendelft of directe omgeving.

263 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Assendelft:

Keukendeuren strippen en opnieuw bekleden

Ik wil de voorkant van de keukendeurtjes en -laden laten strippen. Het materiaal dat er momenteel op zit is niet overal mooi meer. Ik wil een nieuwe inbouwoven laten plaatsen. Wellicht moeten dan ook deurtjes aangepast worden. Het gaat om ongeveer 4 kastjes van standaard formaat (60 cm hoog), een paar lades bij het gasfornuis van 2 bij 60 cm, en 2 hogere kastjes van 2 bij 2 meter. Graag zou ik willen bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke materialen er beschikbaar zijn.

Corian keukenblad repareren

Ik wil mijn Corian keukenwerkblad restaureren. Wegpolijsten van alle krassen. Ook is een stuk van het blad afgebroken aan de rand van ca. 1 cm. dit wil ik indien mogelijk herstellen. Kleur is donker grijs.

Hetal carrouselkast repareren

Ik wil een Hetal carrousel kast van onze keuken laten repareren. De deurtjes zijn er nu af, er lijkt ook wat verbogen. Graag daarom ook advies wat eventueel nieuw aan te schaffen aan onderdelen.

Afvoer voor de wasemkap aanleggen

Wat kost het bij U om een doorvoer gat te boren voor de wasemkap diameter 150 mm? Wat kost het compleet met buis en afdichtkapje buiten of doet U dat niet? Op de foto is het rechtsboven(van het raam rechtsboven) in het hoekje en betreft een nieuwbouw woning.

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Ik zou graag een gat laten boren ten bate van de afzuigkap in mijn gevel naar de keuken. Het is een nieuwbouwwoning uit 2007. Kunt u mij aangeven wat de kosten hiervan zijn en wanneer dit zou kunnen worden uitgevoerd?

Reparatie van keukendeurtjes

Er zijn 2 carrousel deurtjes verwijderd. Ik heb problemen met het herplaatsen van de deurtjes en wil hier graag hulp bij.

Afvoer van afzuigkap vergroten en koof maken

Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen maar de afvoer van de afzuigkap dient nog vergroot te worden, van 100 mm naar 150 mm. Tevens dient er ter afwerking een koof gemaakt te worden.

Opening voor een kookplaat uitzagen

Wij hebben een nieuwe inductiekookplaat aangeschaft waarvan de afmeting 3 centimeter breder is dan het oude apparaat. Nu willen wij aan beide kanten van de uitsparing in het aanrechtblad over een lengte van 50 centimeter er 1.5 centimeter af laten zagen of slijpen. Het materiaal is een natuurstenen aanrechtblad en willen graag dat er nat gezaagd of geslepen wordt omdat we absoluut geen stof door het hele huis willen hebben. Is dat mogelijk? Het blad kan niet verwijderd worden vandaar ons probleem.

Afvoer afzuigkap aanleggen naar buiten

Ik wil graag dat onze afzuigkap en afvoer krijgt naar buiten, nu heb ik veel stank overlast in huis na het koken. Op dit moment heb ik alleen koolstoffilters in de afzuigkap zitten en een mechanische ventilatie maar dit is niet genoeg. De afstand tussen de bakstenen gevel en de afzuigkap is ongeveer 2 meter. Graag wil ik ook een koof laten plaatsen om de afvoer heen.

Afzuigkap vervangen en afvoer aanbrengen

Ik wil een oude afzuigkap (recirculatie) laten vervangen door een nieuwe (buiten afvoer, al gekocht). De (oude en nieuwe) afzuigkap is 90 cm breed. Daarnaast wil ik een afvoer naar buiten laten maken en er moet dus een gat worden geboord in de muur. De muurdikte is ongeveer 50 cm (binnenmuur 20cm - spouw - buitenmuur 20cm). Betreft een twee onder een kap woning uit 2009 en de keuken zit op de begane grond. Graag ontvang ik een offerte.

Afvoer afzuigkap naar buiten aanleggen

Graag willen wij onze bestaande afzuigkap vervangen voor een afzuigkap met een afvoer naar buiten. Hiervoor zal een gat moeten worden gemaakt in de muur en zal de nieuwe afzuigkap aangesloten moeten worden. Wij zoeken een vakman die dit voor ons kan realiseren.

Keukenblad herstellen

Er zijn twee kleine pitjes gekomen op onze keukenblad door het vallen van de keukenlamp. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig. Kunt u mij die doen toekomen?

Afzuigkap plaatsen

Ik wil een afzuigkap met afvoer naar buiten, er moet een gat geboord worden en een afvoerbuis geplaatst worden met rooster aan de buitenzijde. Ik wil een inbouw afzuigkap in bestaande schouw. Graag een vrijblijvende offerte met prijsindicaties arbeidslonen en materialen voor het maken afvoer gat, buis plaatsen per meter en prijsvoorbeelden van afzuigkappen.

Diverse Reparaties en bijstellen deuren Grando Keuken

Geba Grandokeuken 4 jaar oud, geen garantie meer van Grando, fabriek failliet. Werkzaamheden: Scharnieren koelkast en vriezer Bauknecht repareren c.q. vervangen; Scharnier bovenkastje Geba GrandoKeuken repareren c.q. vervangen; Vaatwasser Bosch repareren. Bij hoogste programma's blijft de vaatwasser pompen en kan het programma niet meer beëindigd worden; Diverse deurtjes van ingebouwde achterwand afstellen; Afzuigkap nakijken; Extra stopcontact aanleggen; Diverse afkitwerkzaamheden.

Reparatie keukenkastje

Carrousel van een keukendeurtje van een hoekkastje is wederom los, kom er zelf niet uit qua schroeven, keuken van Mandenmakers. Wie kan mij helpen zodat deurtje(s) weer gaan werken?

(De)montage inductiekookplaat

Het demonteren en monteren van een inductiekookplaat in een bestaande keuken. Aansluiting dus in orde.

Keuken plaatsen

In een nieuwbouwwoning een L-vormige keuken plaatsen. Aansluitingen en leidingen zitten dan op de juiste plaatsen. Het gaat om onder- en bovenkasten, aanrechtblad en apparatuur. Moet pas eind 2011 gebeuren.

keukenmontage

Ik heb net een nieuwe keuken, alle kasten zijn gemonteerd, alleen de keuken en inbouwaparatuur moeten op de plekken gemonteerd worden en aansluitingen. Keuken krijg ik over 5 a 6 weken.

Tegelwerk van de keuken tegels zijn ...

Tegelwerk van de keuken tegels zijn reeds gekocht. Het gaat om 5 m2. Moet zo mogelijk 29 mei gebeuren.

Wij wonen in een huurwoning nieuwbouw ...

Wij wonen in een huurwoning nieuwbouw 2007. Hierin zit een standaard Bruynzeel keuken. Wij willen niet een volledig nieuwe keuken plaatsen maar een ander aanrechtblad met een andere spoelbak en kraan, een vaatwasser (inbouw of onderbouw) en een afzuigkap. Wij hebben advies nodig wat we moeten aanschaffen (maat aanrechtblad, uitsparing spoelbak, inbouw of onderbouw vaatwasser) en iemand die dit voor ons gaat installeren.

Betreft alleen voorbereidend werk: ...

Betreft alleen voorbereidend werk: waterafvoer verplaatsen/aanleggen, stopcontacten verplaatsen etc. Keukenleverancier installeert de gehele keuken