Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor demonteren granieten aanrechtblad:

Demonteren granieten aanrechtblad

Het verwijderen en afvoeren van een granito aanrechtblad, L vorm Een stuk is 1.60 lang en gelijmd aan een stuk van 1 meter. Het blad is 3 cm dik. Afsluiten van de kraan. Op 1e etage
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor demonteren granieten aanrechtblad uit heel Nederland:

Keuken demonteren

Ik ga een gebruikte keuken in Den Haag aanschaffen. Deze keuken wil ik door een vakman laten demonteren. De onderkasten zijn totaal 7.56 meter lang en de bovenkasten 2 meter. Verder is er een granieten blad aanwezig, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron, spoelbak en keramische kookplaat.

Keuken met granieten aanrechtblad verhuizen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een keuken inclusief een granieten keukenblad (zie opstelling op de foto’s), vakkundig kan demonteren in Purmerend en eventueel naar mijn appartement in Den Haag kan vervoeren (hoeft pas in een later stadium gemonteerd te worden). Het granieten blad is een L vorm (2-delig - 5 cm dik); maat blad waar de kookplaat in zit is t/m het raam 2.40 m en het stuk bij het raam met wasbak is 2.32 m (kitnaad zit voor de magnetron). De datum staat op dit moment nog niet vast maar zal ergens eind januari/begin februari zijn.

Oude keuken demonteren en afvoeren

Keuken 3 m 5 kastjes onder 3 kastje boven granieten blad demonteren en afvoeren tegelwerk keuken verwijderen en muur recht stucken

Keuken demonteren

Ik ben mijn huis in Breda aan het verbouwen. Ik heb van een particulier in Amsterdam een mooie keuken overgenomen. Ik wil die laten demonteren en zoek daar een vakman voor. Het gaat om een lange wand van 3 meter en een eiland van 91 cm. Er ligt een granieten blad op. Ik zorg zelf voor vervoer en voor montage in mijn eigen huis. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Keuken demonteren en herplaatsen

Ik wil een bestaande L-vormige keuken met granieten blad en enige apparaten laten demonteren in Heiloo en laten monteren in Zwolle. De demontage dient op 1 december te gebeuren na 16.15 uur, de montage moet in overleg worden ingepland. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Flatruimte renoveren

Mijn op leeftijd zijnde ouders gaan verhuizen. En in de nieuwe flat van 56 m2 moeten de nodige klussen verricht worden. Zoals: RVS Aanrechtblad vervangen door granieten blad. (verhuizen uit de oude woning) Alle wanden van de woning behangen met door ons uitgekozen behang. Gordijnen inkorten Wandkasten demonteren en monteren in de nieuwe woning Graag contact opnemen met:

Keuken demonteren en na verhuizen monteren

Ik ga verhuizen en wil mijn keuken meenemen. Het gaat om een granieten werkblad (L-vormig) van 1.10 bij x 0.60 m verlijmd met 1.20 x 0.60 m. Er zijn vier kastjes, waarvan 1 hoekkastje, een gootsteenkastje. Daarnaast oven en vaatwasser. Kastjes mogen in elkaar blijven zitten. In mijn nieuwe woning weer monteren.

Keuken inclusief tegels demonteren

Het betreft het demonteren en afvoeren van de keuken inclusief de tegels van de wand. Het is een rechte keuken van 2.90 meter lang. Het gaat om de boven- en onderkastjes, apparatuur en een granieten blad.

Keuken demonteren, verhuizen en monteren

Ik wil een keuken laten demonteren, verhuizen en monteren vanaf Breda naar omgeving Emmeloord. De keuken bevindt zich op een eerste etage en heeft een zwaar granieten blad.

Slopen en demonteren van een keuken

Er dient een keuken te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een L- keuken van 3.50 meter lang, het korte stukje is 1.50 meter. Het gaat om keukenkastjes, apparatuur en om een granieten werk- en achterblad. Het werk moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius