Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken vervangen door tweedehands keuken:

Keuken vervangen door tweedehands keuken

In wil graag de keuken in mijn appartement vervangen door de keuken uit het oude appartement van mijn vrouw. Deze is aangeschaft in Duitsland. De oude keuken moet verwijderd worden en ik wil dat alles afgevoerd word. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken vervangen door tweedehands keuken uit heel Nederland:

Offerte aanvragen voor verzekering

Door een lekagge aan dak/plafond is er schade onstaan aan het laminaat, (woon en keuken gedeelte ong 40 m2). Ik wil het laminaat vervangen en de muren en het plafond (46 m2) opnieuw schilderen en behangen. Graag ontvang ik een offerte.

Stoppenkast vervangen of groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in mijn stoppenkast, vanwege vele apparaten in de keuken. Ik heb een zeer verouderde stoppenkast (zie foto). Graag hoor ik wat de prijs is voor deze klus en of ik wellicht beter de hele stoppenkast kan laten vervangen en wat daar dan de prijs voor is.

Achterwand keuken betonlook realiseren

Wij willen graag onze glazenachterwand van de keuken vervangen door Betonlook. Wij dachten dat dit over het glas heen kon, maar blijkbaar niet. Wij zorgen dat de 'spiegel' weg is.Uiteraard ook om de afzuigkap heen. Lengte keuken 2,95 .hoogtepunt 1,41 Uiteraard zijn er dan uitsparringen van de keukenkastjes en stabiel en 2 contactpunten.

Keuken en badkamer verbouwen

Bestaande laminaatvloer vervangen door PVC vloer, bestaande keuken met wand verwijderen, lichtstraat plaatsen boven apparatenwand keuken. Nieuwe leidingen keukeneiland aanleggen. Badkamer renoveren, ligbad verwijderen en inloopdouche en vloer/wanden betegelen.

vervangen groepenkast + elektra keuken + evt aardpen

Mijn woning uit de jaren 30 heeft ook nog elektra uit de jaren 30 lijkt het. Ik wil de meterkast vervangen, elektra in de keuken en een aardpen laten slaan. ik ben wel gebonden aan een budget dus naar uw oordeel kan ik aan de slag met 1 of meerdere van deze zaken.

Een deur en twee kozijnen vervangen

We willen de voordeur en een kozijn vervangen met daarbij een uitzet raam er boven. Ook willen we een nieuw kozijn met uitval raam in de keuken. Beide van hardhout.

Aanbouw + betonnen vloer

Ik wil een aanbouw van ca. 4 x 1,5 mtr (buitenmaat) aan voorzijde woning. Woning is doorzon en ca. 6 mtr breed. Foto van de aanbouw zoals wij die graag zouden hebben is bijgevoegd. Vervangen houten vloer (ca. 24 m2) voor betonnen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming) ook in keuken en hal (vloer is reeds van beton). Bij elkaar ca. 34 m2 voor vloerverwarming. Graag casco opleveren.

Vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte van het vervangen van onze huidige Electra (laatste renovatie is in de jaren ‘60 geweest) en vervanging van onze meterkast met uitbreiding ervan. Wij hebben 2/3 kamers zelf qua bedrading vervangen, de rest laten wij graag nog vervangen. De huidige meterkast bestaat nu uit 2 groepenkasten met ouderwetse stoppen, deze willen wij uit laten breiden (is nu niet toereikend). Met hoeveel stoppen durven wij niet goed te zeggen, wat normaal is voor een normaal huishouden. Er hoeft in ieder geval geen krachtstroom te komen. De hoofdschakelaar van ons huis zit in het huis van onze buurvrouw. Onze woning betreft een oppervlakte van 75 m2 totaal, geen cv, een simpele douchecel onder de trap, keuken, woonkamer, 3 kamers boven, droger (in het schuurtje) en tuinverlichting.

Keukenkraan installeren

Ik wil de lekkende kraan in de keuken laten vervangen. Graag zou ik een offerte willen hebben met een nieuwe kraan erbij en eentje zonder nieuwe kraan.

Vervangen elektra volledige woning

Elektra volledige woning vervangen. Op dit moment een stoppenkast met 5 groepen modern. Op dit moment hoofdleidingenysteem. Naar schakelaars is de elektra met stalen leidingen ingeslepen. Her en der nu nog wat opdekelektra met pvc. De vraag is of we dit volledig moeten vervangen naar centraaldozensysteem? Woning heeft betonnen vloeren en plafonds. Zal dan dus veel gefreesd moeten worden. Woning is ongeveer 5m breed en 7,5m diep. Wens: Begane grond - keuken klaarmaken voor inductiekoken en een quookeraansluiting -2 X verlichting in het plafond -5 X WANDCONTACTDOOS 1e verdieping -badkamer: 1 x stopcontact en plafondverlichting

Partners

Partners van Casius