Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor oude keuken afvoeren en nieuwe installeren:

Oude keuken afvoeren en nieuwe installeren

Ik wil een nieuwe keuken installeren, inclusief leiding en elektra werkzaamheden. Betreft keukenblok Mara 250 cm. Vraag mij af wat hiervoor ongeveer de kosten kunnen zijn. Een oude keuken zou ook eerst verwijderd en afgevoerd moeten worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude keuken afvoeren en nieuwe installeren uit heel Nederland:

Nieuwe elektrische boiler van 120L plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L aanschaffen en plaatsen in de keuken. De oude boiler graag verwijderen en afvoeren.

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag mijn 60 m2 plavuizenvloer laten verwijderen en afvoeren, die gelijmd is op de cementdekvloer, van de drempelloze begane grond (Woonkamer, hal, wc, keuken, en bijkeuken)

Keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart

Bestaande keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart 2020.

Grote verbouwing met dakopbouw

Wij willen ons hele huis verbouwen. We willen graag een dakopbouw van 3 x 5 meter op de zolder laten plaatsen. Het komt op een plat dak, en we willen dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Op de eerste verdieping wil ik de badkamer en het toilet vernieuwen. De badkamer is 2 x 3 meter en de wc ongeveer 1 bij 1 meter. Alles moet gestript worden en daarna moeten er nieuwe tegels en badkamermeubels in komen. In de woonkamer wil ik de vloer (5 x 7 meter) verwijderen en vervangen door een nieuwe granieten vloer. Er ligt nu een houten vloer, en we willen ook meteen vloerverwarming laten leggen. Ik wil ook de keuken vernieuwen. De hele keuken moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe keuken in komen. Tot slot wil ik de ingang van de woonkamer verplaatsen. Het stuk wat nu open is moet dus gedicht worden, en daarna moet het op een nieuwe plek komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief het verwijderen en afvoeren van alle materialen, en inclusief de materialen voor het plaatsen.

Travertin vloer verwijderen en plaatsen nieuwe vloer

We willen in onze woning (woonkamer, keuken, gangetje en wc) 50 m2 travertin laten verwijderen. Graag de oude vloer afvoeren. Als de prijs goed is willen wij ook een nieuwe vloer laten leggen, wij denken aan een pvc vloer. Onder de huidige vloer zit vloerverwarming. We zouden hier graag een prijsindicatie van ontvangen.

Moederhaard vervangen voor cv ketel

Ik heb een moederhaard, die wil ik weg hebben. Moederhaard vervangen voor cv ketel. Ik weet niet of deze het beste elektrisch kan zijn of op gas kan werken. Heb door heel het huis wel radiatoren en in mijn keuken een badgeiser met een buis naar buiten. Ik weet ook eerlijk gezegd niet waar de cv ketel moet komen. Ik heb een appartement van 65 m2. De cv ketel kan voor verwarming en sanitair, maar wat handig is. Graag de moederhaard afvoeren. Op de woensdagen ben ik vrij, dus dan kunt u langskomen.

Appartement volledig strippen voor renovatie

Ik wil een appartement van 106 m2 laten strippen en afvoeren. Betreft een marmeren vloer, keuken, badkamer en toiletruimte.

Alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken

De keuken wordt geleverd in week 20-2020, elektra en een extra groep inductieplaat, perilex, waterleidingen kraan en afwasmachine, afvoeren gootsteen en afwasmachine, heb een installatieschema van leverancier, wij slopen de keuken, evt. stukwerk aanbieden. Ik beschik over ene kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplat bedraagt maximaal 5 meter.

Oude keuken slopen en afvoeren

Oude U-keuken slopen en voorbereiden elektrische inductie koken. Het zou gaan om ongeveer 16 kastjes van 60cm per stuk. Daarnaast moet het gehele aanrecht worden gesloopt. Er moet een nieuwe groep komen, de gasaansluiting moet afgeslopen worden en een perilex aansluiting. Graag ook de oude keuken afvoeren.

Aanbouw realiseren

Hieronder even een opsomming van onze wensen en waar wij een offerte voor willen hebben: Aan de achterkant van het huis de bestaande uitbouw weg halen, de muur (met raam) van de keuken eruit en dan een aanbouw van ± 3 meter (aan de kant van de keuken) en ± 1,30 gemeten vanaf de bestaande uitbouw. Bestaande uitbouw komt in zijn geheel te vervallen. Eén lange ( ± 7 meter) achterpui met 2x dubbele openslaande deuren. De schoorsteen kan niet meer gebruikt worden. Deze moet natuurlijk we opgevangen worden. Een dubbele staalconstructie waar beide achtergevels op kunnen steunen zodat we geen palen of muren in de ruimte krijgen. Een offerte voor een gehele vloer uitgevoerd in schuimbeton met vloerverwarming en een laag anhydriet met daarin vloerverwarming en eventueel andere nodige leidingen doorheen. (incl alle werkzaamheden die hierbij horen). De totale vloeroppervlakte (inclusief aanbouw) bedraagt ± 85 m2. Geschuurd opleveren van het anhydriet, zonder naden, drempels of andere hoogte verschillen in de vloer Het pulsen van de benodigde palen waar de uitbouw op komt te rusten. Leggen van een fundering. Het afvoeren van materialen (grond welke we weghalen t.b.v de aanbouw kunnen we hergebruiken om de tuin op te hogen). Alle werkzaamheden t.b.v Loodgieters werk, Gas en Elektriciteit. Binnen: Verhogen van de bestaande doorgangen van de kamer naar de keuken. Ik hoop je hiermee een behoorlijk beeld van de werkzaamheden gegeven te hebben en hoop dat je met deze informatie een redelijke schatting van de kosten kunt maken. Foto’s en filmpjes stuur ik hier bij. Wij zien je offerte graag tegemoet,

Partners

Partners van Casius