Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aansluitingen keuken verplaatsen:

Aansluitingen keuken verplaatsen

We zoeken een loodgieter voor het verplaatsen van leidingen en elektra ten behoeve van een gootsteen/vaatwasser/ 5 pitskookplaat/koelkast. Wij willen graag een keuken verplaatsen naar een andere hoek van de keuken. De keuken zal dan al volledig gedemonteerd zijn en afgedopt. We zullen de bestaande keuken (2 delen) geheel demonteren en opnieuw opbouwen in de hoek waar zich nu het aanrecht met oven bevindt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluitingen keuken verplaatsen uit heel Nederland:

Radiator vervangen, aansluiting vaatwasser maken, stopcontacten bijmaken

Radiator in de keuken is nogal vreemd geplaatst, zie foto's. Hiervoor in de plaats wil ik een vlakke radiator. Iets soortgelijks als het voorbeeld in de bijlage. In overleg zouden we de juiste radiator bestellen, incl. de aansluiting. Daarnaast wil ik nog een vaatwasser inbouwen. Waarschijnlijk zou het gaan om een compacte vaatwasser (tafelmodel), zoals in bijlage. Dit lijkt me het handigste in te bouwen & is groot genoeg. Hier zijn nog niet alle aansluitingen aanwezig; er is wel een loze stroomleiding aanwezig (zie foto) en een waterafvoer onder de spoelbak in het kastje ernaast. Op de stroomleiding zou ik graag 2 stopcontacten hebben; zodat het gasfornuis er ook op aangesloten kan worden (moet nu met aansteker).

Aanbouw voor toekomstige keuken

Graag ontvangen wij een globale prijsopgave voor het maken van een aanbouw van 3,66 x 4 meter, met plat dak aan de achterzijde van bestaande woning (1996) waar nu het zonneterras zit. Materialen passend bij de bestaande woning (zie foto's). Inclusief aansluitingen voor keuken, voorzien van electra en afgewerkte wanden en plafonds. Met in de achtergevel dubbele openslaande deuren en in de zijgevel een standaard raam (dubbel glas). Materialen te leveren door de vakman.

Keuken verbouwen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Vloer en wandtegels afhalen. Vloer opnieuw betegelen. Elektrische aansluitingen aanpassen. De keukenvloer is 4,5 x 3 meter.

Leidingwerk prepareren in voorbereiding op te plaatsen keuken.

Mijn nieuwe keuken wordt de 24e geplaatst en de ouwe keuken is inmiddels verwijderd. De aansluiting en afvoer voor de oude keuken moeten aangepast en voorbereid worden conform de nieuwe installatietekening zodat deze klaar zijn voor de plaatsing op de 24e. De wasmachine en wasbak zullen ca 40 a 50 cm verder naar links verschuiven (tov de oude keuken en de bestaande aansluitingen en leidingen) en ook moet er een Quooker aangesloten kunnen worden. BELANGRIJK: Klus moet voor de 24 e juli worden gedaan

Verbouwingen in de keuken

Voordat ik een nieuwe keuken kan plaatsen, moeten er enkele werkzaamheden gebeuren, hiervoor ontvang ik graag een offerte. 1 - Er moet een betonnen niet dragend muurtje van 250 cm x 30 cm x 7 cm worden verwijderd en afgevoerd. 2 - Van een enkele deuropening naar buiten moet een dubbelglas raam gemaakt worden, deze hoeft niet open te kunnen, met daaronder geïsoleerde schrootjes. 3 - Er moet een radiator verplaatst worden, hiervoor moet even gekeken worden naar de aansluitingen

Extra groepen voor de keuken

Ik wil in de keuken een vaatwasser, een inductiekookplaat en een quooker laten plaatsen en heb daarom extra groepen in de meterkast nodig. Ook de noodzakelijke aansluitingen hiervoor moeten aangelegd worden. Er ligt momenteel een losse stekkerdoos onder het aanrecht (waar de combi-magnetron op zit) dus dat is te weinig capaciteit.

Groep splitsen, berging los van de keukengroep

Ik wil graag een huidige groep splitsen. Waarbij de aansluitingen van de grilloven (keuken) en de verlichting in de keuken worden gespiltst van de berging. En ik wil nog een groep splitsen in de berging. Hier wil ik de wasmachine op een aparte groep zetten en dus los splitsen van de bergingsgroep. Kortom de groep van de berging is overbelast door de vorige bewoner. De groep van de berging daar moet de grilloven en keukenverlichting van worden gesplitst. En ook de wasmachine in de berging moet worden gespiltst van de groep van de berging. Daarmee zou ik 2 extra groepen willen gebruiken. Ik heb 3 groepen vrij in mijn nieuwe groepenkast. Dus er is voldoende plek vrij.

Verwarmingsadvies en nieuwe badkamer

Afgelopen vrijdag hebben wij de sleutels gekregen van ons huis. (het staat momenteel nog leeg). Huidige CV-ketel en radiatoren nakijken en inspecteren en advies over vervanging of alternatieve verwarmingsbron(nen). Aansluitingen van huidige keuken moeten verlegd worden. Wij slopen en verwijderen de oude keuken zelf. Tevens een 2e badkamer met toilet aanleggen op de zolderverdieping.

Vervangen oude en plaatsen nieuw elektra

Er komt een nieuwe keuken en ik wil hier nieuwe elektra aansluitingen, dus nieuwe stopcontacten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Groepenkast vervangen en stopcontacten keuken verleggen en aansluiten

Ik heb een meterkast met 5 groepen 1989. Ik wil een nieuwe meterkast, door de elektricien te leveren. minimaal 3 extra groepen voor apparte aansluitingen naar de keuken per apparaat groep. Stopcontacten 4 stuks verleggen op de plaatsen van lijnenschema nieuwe keuken. Indien mogelijk leidingwerk ventilatie vanaf afzuigkap naar buiten maken via twee keer een te maken gat in de garage muren.

Partners

Partners van Casius