Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastjes wrappen:

Keukenkastjes wrappen

Ik wil graag mijn keuken laten wrappen in een andere kleur. Graag een overzicht van de kosten en op welke termijn dit gedaan kan worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastjes wrappen uit heel Nederland:

Keukendeurtjes laten wrappen

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor het laten wrappen van de keukenkastjes en eventueel ook van het aanrechtblad. De keuken bestaat uit 2 zijde van elke een kleine 2 meter met beneden- en bovenkastjes.

Keukenkastjes wrappen

Wij willen graag onze keuken laten wrappen in hoogglas wit. Zie in de bijlage een foto van onze keuken. Graag willen wij weten wat het ons gaat kosten om dit te realiseren en als het moet kan ik alle keuken kastjes er alvast van afhalen.

Keukenkastjes wrappen

Voor een styling project ontvang ik graag offertes voor het laten wrappen van een keuken in mat zwart. Zie foto in bijlage.

Keukenkastjes spuiten of wrappen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor het laten spuiten of wrappen van een keuken van 4 meter. Op de foto ziet u aan het eind een stukje van de koelkast en daaronder zit nog een lade en er boven nog een klein kastje .

Keukenkastjes wrappen

Sinds 6 maanden wonen wij in ons nieuwe huis. Wij hebben alle muren laten witten en daarom valt nu op dat onze hoogglans witte keuken eigenlijk best een beetje geel is. Daarnaast is één keukenkastje wel wit gebleven, dus dat ziet er een beetje vreemd uit. Wij zijn nu benieuwd naar de mogelijkheden om onze (op zich prima in orde) keuken opnieuw wit te laten maken. Daarnaast klemmen een aantal kastjes ook een beetje, dus het opnieuw afhangen van 2 of 3 deuren zou er ook bij horen. De grepen die er nu op zitten zijn nog prima in orde, dus daar hoeft niets aan gewijzigd te worden. Wij zijn benieuwd naar de kosten die dit met zich mee zou brengen voor ofwel de hele keuken, ofwel het deel dat tegen de muur aan staat. In de bijlage treft u foto's aan van onze keuken. Wij ontvangen graag een kosteninschatting. Daarnaast zijn wij ook erg benieuwd naar de levensduur van de folie en naar risico's van eventuele verdere verkleuring. Kunt u ons daarover informeren?

Keukenkastjes wrappen

Wij hebben een grijze hoekkeuken met een lange zijde waar de koelkast en combi magnetron in zit. Totaal. Het zijn 18 elementen (onder andere 10 deurtjes, 2 grote lades, 3 kleine lades, 3 vaste elementen boven kastjes of lades en lange zijde van het hoekgedeelte). De keuken willen wij naar een witte kleur/ half glans.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil een keuken laten 'wrappen', in effen kleur folie. Graag prijsindicatie en garantie bepalingen. De oppervlakte is ongeveer 2.40 x 1.30 plus de hoge zij-kast (zie foto).

Keukenkast wit maken

Ik ben pas verhuisd mijn keukenkasten zijn lichtgeel. Ik wil graag witte keukenkastjes. Ik wil graag de mogelijkheden weten (wrappen of schilderen). Betreft 13 kastjes en lades.

Keuken laten wrappen

Graag wil ik mijn keuken laten wrappen. Het aanrechtblad is 140 bij 60 cm en 215 bij 60 cm. De frontjes van de keukenkastjes zijn tweemaal 33 x 112 cm tweemaal 33 x 71 cm, driemaal 86 x 45 cm. De frontjes van de lades zijn driemaal 14 x 45 cm en éénmaal 28 x 45 cm. De kopse kanten van het keukenblok zijn éénmaal 88 x 60 cm en éénmaal 137 x 60 cm. De frontjes willen wij graag wit met een houtnerf hebben, het keukenblad en de platen aan de kopse kanten grijs/bruin met een houtnerf.

Keukenkasten laten wrappen

In een bestaande woning zit een relatief nieuwe keuken. De keukenkastjes hebben niet de kleur die wij voor ogen hebben. De keukenkastjes zijn hoogglans rood en donkerblauw. Wij zijn op zoek naar een meer neutrale kleur. In de vrij grote moderne keuken zitten circa 19 keukenkasten en lades. Wij willen die graag opnieuw laten wrappen exclusief apparatuur.