Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor draaicarrousel plaatsen, afvoer nalopen en kitrand werkblad vervangen:

Draaicarrousel plaatsen, afvoer nalopen en kitrand werkblad vervangen

Ik wil wat onderhoud aan mijn keuken laten uitvoeren; 1. Plaatsen draaicarrousel (Ikea) in bestaande keuken, hier zijn nu planken - keukenblad (marmer) zit vast 2. Afvoer gootsteen lekt en lijkt slecht geinstalleerd, moet nagelopen worden. Eventueel delen vervangen en / of lijmen 3. Kitrand werk / keukenblad vervangen (kit in juiste kleur aanwezig)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draaicarrousel plaatsen, afvoer nalopen en kitrand werkblad vervangen uit heel Nederland:

Keuken opknappen of herstellen

Wij willen graag een offerte aanvragen in verband met het opknappen van onze keuken. De werkzaamheden bestaan uit: Het plaatsen van een nieuw aanrechtblad. Nieuwe spoelbak plus 5 pits gasstel inpassen. Aansluiten van een inbouw vaatwasser (deze komt op de andere plek dan de oude, dus er zal wat leidingwerk plaatsvinden), het plaatsen van een nieuwe kraan. De materialen zijn in bestelling. En lichte herstel werkzaamheden van een draaicarrousel. Wellicht kunnen we een afspraak maken bij ons thuis zodat wij en jij een beter beeld kunnen krijgen over de werkzaamheden. Wat ons betreft zou dat maandagochtend kunnen.