Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken verplaatsen en dus nieuwe aansluitingen maken:

Keuken verplaatsen en dus nieuwe aansluitingen maken

De keuken dient verplaatst te worden in een lege woning. Zonder vloerbedekking. Komt circa 5 meter verder tegen de badkamer aan te liggen, met rood aangegeven op bijlage. Aansluiting nodig voor elektrische kookplaat, combi magnetron, vaatwasser, wasmachine, kraan en gootsteen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken verplaatsen en dus nieuwe aansluitingen maken uit heel Nederland:

CV thermostaat verplaatsen

De thermostaat hangt nu in de gang en die willen we graag naar de keuken verplaatsen. Ik weet niet waar het stroomnetwerk van de cv ketel precies ligt (behalve dan bij de huidige plek van de thermostaat) dus mogelijk moet er een kabel worden doorgetrokken.

Dakterras en badkamer creëren, interne trap, keuken en houtkachel

Wij hebben een appartement op het oog (nog niet gekocht) maar zouden graag een grove indicatie van de kosten willen ontvangen. Het appartement bevind zich in Amsterdam (foto's hier te zien https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41557408-waalstraat-54-iii/) het betreft de 3e etage met mogelijkheid tot het creëren van een interne trap naar de 4e etage (deze bestaat nog niet). We willen graag een groffe prijsindicatie ontvangen voor het volgende: Op de 4e (zolder) verdieping: - bestaande raam/muur naar dakterras vervangen door een schuifdeur - dakterras afzetting creëren voor 20 m2 - creëren van een kleine badkamer (simpele douche en toilet) incl betegeling - creëren van interne trap (via de woonkamer) van de 3e naar 4e etage Op de 3e etage (woonlaag): - de keuken gas en water verplaatsen naar de woonkamer - creëren van een houtkachel (gebruikmaken van de bestaande schoorsteen) er moet een buis voor de houtkachel geplaatst worden Wij horen graag een prijsindicatie voor de losse onderdelen, indien mogelijk voor morgenavond zodat we een passend bod op dit appartement kunnen uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt.

Verplaatsen/verleggen stopcontact ivm plaatsing keuken

Alle stopcontacten van het keukengedeelte in mijn nieuwbouw woning in Almere moeten op de juiste plek worden geplaatst. Zie bijlage. Bij het raam moet er een extra stopcontact worden geplaatst voor vaatwasser. Het wordt een L keuken.

Groepenkast vervangen, verlichting woonkamer

Rechts woonkamer (tuinkant) 3 opbouwspots plaatsen daar zitten geen stroompunten. Dus de leidingen moeten in het plafond niet zichtbaar zijn. De lichtdimmers moeten hiervoor ook geplaatst worden. De aansluiting van de TV willen we in de muur gefreesd hebben zodat deze niet zichtbaar is (kabelgoot). Lamp in de woonkamer zit nu een aansluiting die moet verplaatst worden naar boven de eettafel (1 tot 2 meter verplaatsen, aansluiting zit in het plafond) Links in de keuken 3 opbouwspots. Zit 1 stroompunt in het midden van de keuken, deze moet verplaatst worden ongeveer 1 meter voor de drie stroompunten van de opbouwspots. Stopcontacten in de woonkamer (lange kant) willen we naar beneden verplaatsen 3 fase aansluiting wordt op een later moment door Stedin geplaatst. Vervangen van de meterkast naar 12 groepen. Op dit moment zijn het er 7. Keuken moet voorbereid worden op het leidingenplan voor het plaatsen van de keuken.

Keuken verplaatsen + leidingen verleggen + elektra verplaatsen

Ik wil graag dat mijn keuken eiland en keukenkast verplaatst worden naar de woonkamer, die staat nu in de keuken, waarvan de elektra al op een nieuwe groep zit dat is alleen een kwestie van verplaatsen. De waterleidingen en afvoer moeten ongeveer 5 meter verplaats worden. Het keukeneiland is 1,80 meter lang en 90 centimeter breed, en de keukenkast is ook 1,80 meter lang en 60 centimeter diep, en 2,21 meter hoog.

Verbouwing

Wij zouden graag willen weten wat dit ongeveer gaat kosten ? aanleg riolering / verplaatsen naar nieuwe badkamer aanleg waterleidingen badkamer stalen balk plaatsen tussen keuken en huiskamer constructietekening word gemaakt alsmede vergunning water en gasleiding omleggen voor kookeiland en stroom Nieuwe plafond platen in huiskamer en stukadoren - 3,5 bij 5 meter sloopwerkzaamheden doen we zelf zoveel mogelijk.

Plafond verhogen in de souterrain en keuken verplaatsen en vernieuwen

Ik wil het plafond van het souterrain (19 m2) van mijn woning laten verhogen met ongeveer 20-30 cm, dat het een normale stahoogte heeft. Momenteel is het 1.80/2.00 meter hoog. Tevens wil ik op de verhoogde vloer in de woonkamer een nieuwe keuken plaatsen. Deze keuken bevindt zich momenteel achter in de woonkamer en zou hiermee voor in de woonkamer komen. De oude keuken zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag op de offerte de kosten voor de nieuwe keuken apart vermelden. Graag ontvang ik een offerte.

Verplaatsten stopcontacten

Verplaatsen + her bekabelen en aansluiten in meterkast 1 enkel wandcontactdoos tbv afzuigkap (afstand +- 2 meter). Verplaatsen + her bekabelen en aansluiten in meterkast 1 dubbele wandcontactdoos tbv keuken apperatuur (afstand +- 1,5 meter). Het betreft een nieuwbouwwoning oplevering woning medio april. Dikte van de wand is totaal 7 cm. We zien graag de prijs tegemoet komen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning (jaren 30 woning) de afmetingen zijn 5 meter breed en 2,5 meter diep. Dit is een jaren 30 woning dus we denken dat een houten uitbouw het beste kan zodat er niet geheid hoeft te worden. Daarnaast willen we ook het leidingwerk laten verplaatsen van de huidige keuken naar de voorkant van het huis (omdat hier de keuken zou moeten komen) Het gaat dan om een volledige afwerking en niet om casco.

Badkamer verplaatsen en verbouwen

We willen graag de huidige badkamer verplaatsen naar een kamer die nu functioneert als studeerkamer (deze is gesitueerd recht boven de huidige keuken en naast een kamer met wasbak). Er moeten nog wel leidingen worden verlegd voor aansluitingen voor een bad, een losse douche, de wastafel en een radiator. Bovendien zouden we graag de tegels laten leggen. Eventueel willen we ook nog vloerverwarming. Verder willen we nog een los toilet in een andere (aangrenzende) ruimte laten plaatsen. Deze ruimte bevindt zich recht boven het toilet op de begane grond. De oude badkamer hoeft niet te worden afgebroken. We zorgen zelf voor de aanlevering van de materialen.

Partners

Partners van Casius